Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

asyasss bebişin nasıl oldu tatlım

asyass bir atakta sen yap bırak şu sigarayı bak böyle grubu bulamazsın birdaha özellikle soya (hocamızı) bulamazsınnnnnnnnn

bebişim şükür iyi artık...maşallah keyfi de yerine geldi..sağol cnm..

sigara konusunda ise...hamileyken ağzıma bile sürmedim bebeğim dogdu yine içmedim ama bu okul beni çok sıkıyor o yüzden içiyorum...
bırakmaya da şimdilik pek niyetim yok...(

Günaydın kızlarrrrrrrrr

artık hayallerimi ertlemek istemiyor sıfır kaçamaksız sağlıklı beslenmeye tam gaz devam ediyorum
bazen aman boşver diyorum sıkıldım artık gidip canım ne çekerse yiyeceğim diyorum sonra sizler aklıma geliyorum böyle yaparak kendimi kandırdığımı biliyorum acaba bende 36 beden olurmuyum sonra herkez gibi yer içermiyim yoksa yine düşürek mi yerim tabiki düşünerek yerim
hergün yatarken sabah tartı 100 gr eksik göstersın diyerek yatıyorum bazen gösteriyor bazen göstermiyor en önemlisde artı olmuyor .
Ama pazartesi 65 kg ucundan göreceğim sonra 64kg oh oh bu sefer olacakkkk

akşam fark ettim ki iki gündür meyve yemiyorum ama günde iki hurma gerçekte tatlı isteğimi kapatıyor fakat meyve de yemeliyım akşam ara öğünümde
yarım portakal yarım elma yedim sanki karnım davul gibi oldu bilmiyorum neden olldu ama çok rahatsız oldum saat 8,30 gibi yedim 11 gibi yattım nerden baksan 2 saat sonra
bundan sonra meyve mi gündüz yemeye çalışacağıım

güne şekersiz kahve ile başladım

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmeği içine lor peynir ile tost yaptım nu yedim
2 çay bardağı şekersiz çay

ha birde günlük içtiğim suyu yazmıyorum çünkü 2lt içiyorum bazen 2,5 oluyor
görüşürüz byeeeeeee

Selamlar ))

1- Çok uykum var
2- Canım felaket sigara istiyor
3- Yarın itibari ile bu sigara bırakma olayı bitmiştir benim için, en azından bir sonraki denememe kadar.. Bugün çok zorluyor öyle böyle değil... Sırf kendime söz verdim diye şu anda içmiyorum yoksa kimse beni tutamaz ))))
4- Diyet gayet güzel devam ediyor, onda hiç sıkıntım/kaçamağım yok... (Maşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim kendime))
5- Bir sürü işim var ve hiç birini yapmak istemiyorum, sadece sigara içmek istiyorum ))))))))))))))))))
6- Ne kadar tiryaki olduğumu anlamışsınızdır sanırım )))

Öptüm ))

öğle menü
1 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık-biber
4yk kadar yoğurt
2 yk kadar fırında karnabahar

Selam kızlar,
Sadece uyumayı ve sigara içmeyi düşünüyorum o kadar ))
İşyerinde yalnız olsam hemen uyuycam o derece.. Gözlerim kapanıyor valla...
Ve sigaraaaa diye bağırıyor bütün hücrelerim, akşam olsun içicem diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar süre daha kandırabilicem ))

Akşam olsada gitsem uyusam akadaş ya bu ne uyku anlamadım ki?

içme canım sen bunuda yaparsın sağlığın için zayıfladın güzelleştin bunu yıne sağlık için yapıyorum diye kendini şartlandır şu an belkı sigaradan dolayı sağlık problemin yoktur ama iler ki yıllarda yaşayabilirsin bırakta bıraz ciğerlerin nefes alsın

başarırsınnnnnnnnnn

Selam arkadaşlar
diyete halen devam,pazartesiden beri tartılmıyorum ve çok sıkı turuyorum diyeti yarın tartılıp resimle paylaşacağım
en son 77,5 ve 78 kilo arasında gidip geliyordum
spor olarak dün,yürüyüş yaptım dışarda
birazdan yine çıkmayı düşünüyorum

Ses deneme bir ki, ses deneme bir ki !

arkadaşlar,
karar verdim, sigara içeceğim )))))))
yok arkadaş, bu ikisi birlikte olmuyor.. olsa da ben yapamıyorum demekki..
insanım ben insan.. robot değilim yaw.. aaaa sigara içmem lazım...
eve gitsem bir an önce hemen yakıcam ama gün bitmiyor bir türlü..

aklımdan sürekli ya birşeyler yemek geçiyor ya sigara içmek.. Ki aç bile değilim... sadece ağzım boş durmasın... sakız çiğnemekten çenem ağrıdı yahu.. sakızdan zaten nefret ediyordum iyice nefret ettim.. bu 3 günlük macera biter arkadaşlar.. Haftaya yeni maceralarda buluşuruz artık ))))))

Bilginiz olsun, ben bu akşam itibari ile sigaraya başlıyorum geri ))

Kilo problemim bitsin, söz bırakıcam ))

selam kızlar
soyam henüz sigarayı bırakmaya hazır değilsin
ama eninde sonunda bırakacağına inanıyorum
15 günlük süreci atlatsan daha rahat geçer ama

bugün güne yumurtayla başladım
ara öğünümde bi lokma dil peyniri aldım yanıma
öğlen eve 3te geldim yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedim uno light
daha yeni 1 salatalık domates 1 dilim uno light ve biberden bi sandiviç yaptım
akşama da tavuk but yicem ama pişiyo halen
hiç tuz atmadım bakalım nasıl olucak tadı
tavuk da tuzsuz hiç yenmiyo ama alışıcam
bu sabah 67.4 olmuşum 100 gr gitmiş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yavaş da olsa gidiyo kilocuklar
gitsin geri gelmesin inşallahhhhhh
bebişim hasta geceleri uykusuzuz
bebişle ilgilenmekten spor yapamıyorum
ama yine deidğiniz hareketleri deniyorum
yalnız o bacağı kafaya kaldırma hareketini ben anlayamadım yaaaa

insirah geçmiş olsun bebeğine inşallah ciddi bişey yoktur...

Dünya varmış ama nefes yokmuş, nefes alamadım yaw ))))))
Oh be yaktım sigaramı rahatladım, sonrasını sormayın tabi ki pişmanlık ))

Sürekli içme düşüncesinden kurtuldum, içmediğim için ikidebşr sakız çiğnemekten kurtuldum, habire "ne yesem" diye düşünmekten kurtuldum ohhh

İkinci denememi yakında yapıcam, hemen vazgeçmiyorum.. Bırakıcam bu sigarayı yolu yok ))

İkinci denememde 1 hafa içmeyeceğim, belki pazartesi yaparım 2. Denemeyi, bakalım kısmet..

günaydın

insira geçmiş olsun canım tam hastalık havası aman dikkat

soya sen kafaya koyarsan bunu da yaparsın canım

dün spor yok ama akşam tüm evi sildim süpürdüm

kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
az peynir
çay

dün akşamdan beri tatlı krizine girdim ve karnım gurulduyorrrrrrr
ama yemicem

günaydın canım

1 kg verdim sayenizde teşekkür ederim
kalori sepetinede üye oldum yediklerimi ona göre düşünüp yiyeceğim

Günaydın kızlarrrrr

Bugün bomba gibiyim bombaaaa ))) (Hala uykum var niyeyse)))
işe gelir gelmez hazırladım kahvaltımı misler gibi ohhh
1 domates, bir salatalık, 2 tane biber, 1 dl tb ekmeği üzerine lor peyniri yanına da yeşilçayım missss
şimdi ikinci yeşilçayımı içiyorum.. birazdan da mandalinamı yerim ara öğün olarak ))

öğlene ne yiyeceğimi bilmiyorum, büyük ihtimalle sadece çorba içeceğim.. bugün çorba günü ilan ettim kendime.. Hafif bir üşüme var üstümde, içimi ısıtacak bir şey istiyorum.. O yüzden 2 fincan çorba iyi gider diye düşündüm )))) Aslında tembellikten oldu ne olduysa p Akşam bir şeyler hazırlayıp getirecektim ama o kadar yorgun ve üşüyordum ki, gidip sıcak çorbayı görünce hemen yedim ve yorganın altına girdim ))) Bir süre sonra da kalkıp yoğurt yedim... Yoğurt soğuk gelince geri yorganın altına girdim )))

Öğle yemeğimi dışardan söylemek istemiyorum çünkü bu hafta sonu full çalışacağım, (eğitim vereceğim) kursiyerlerle birlikte öğle yemeğine çıkacağım için zaten hafta sonu dışarda yemek zorunda kalacağım (merak etmeyin salata-ızgara falan yerim ))

Gün gün takip ediyorum kendimi (tartılmıyorum henüz, periyodik dönemdeyim, şu anda tartı beni üzebilir) vücudumdaki şişlikler gitmeye başladı... Yüzümdeki şişliklerde.. Ne garip bir vücut yapım var benim.. 1 kilo bile alsam hemen göbeğim çıkıyor, göğüslerim büyüyor ve gıdım çıkıyor... Ama bacaklar aynı, hep çöp şiş kıvamında ))))))

Neyse, 55 kilo beklesin beni, bu sefer çok pis geliyorum...

yaseminim topiğin hayırlı uğurlu olsun sana uğur getirsin inşallah herkese merhabalar soyam naber tekrar bir araya gelmişsiniz ne güzel kıskandım sizi Soyam sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsun sen bırakırsın kesin ya o kadar kiloyla baş ettin sigara ne ki ben senin topiğinde bırakmıştım şimdi kokusuna taamül bile edemiyorum yanımda kimselere sigara içirmiyorum inşallah sende kurtulursun şu iletten

Aklımdayken yazayım,

Kilo verirken dikkat etmeniz gerekenler;
* Kimsenin size ne yiyip ne içmeniz gerektiğini söylemesine izin vermeyin! Sizin kendi aklınız var değil mi? Başkalarınınkine neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
* Vücudunuzu iyi dinleyin, size kilo aldıran şeyleri de kilo verdiren şeyleri de size o söyler.. Başkalarının diyet yaparken uyguladığı şeyler size uymuyorsa bu vücudunuzu değil başkalarını dinlediğiniz içindir, hiç bir gıdayı suçlamayın zayıflatmıyor diye, kendinizi suçlayın!
* Annelerimizin dediği gibi "başkaları kendini köprüden atsa, sende mi atacaksın?" doğru söze ne denir? Lütfen kendi listenizi oluşturun.. Bunca yıldır bir çok diyet yaptınız, bir çok kural koydunuz, bir çok spor yaptınız... Hangisi işe yaradı? Hepsini bir yere yazın.. Artılarını ve eksilerini de yazın... En önemlisi sağlıklı bir liste olması... İşte bunu en başa yazın...
* Diyet tek başına yapıldığında eziyet, grupla yapıldığında mükemmel sonuçlar veren bir iştir... Kendinize, sizi anlayan, sizinle aynı dili konuşan insanlardan oluşan bir grup oluşturun.. Grubunuzda asla saygısızlığa, kişisel saldırılara, kaçamaklara ve duygusuz davranışlara yer vermeyin.. Diyet gurubu, destek olmak demektir, düştüğünde elinden tutup kaldırmak demektir.. Ama hataları affetmek demek değildir ))
* Size sorulmadığı sürece ve emin olmadığınız sürece asla kimseye birşey önermeyin.. Önerdiğiniz şey karşı tarafın sağlığını riske atacak boyutlara gelebilir, vebal alabilirsiniz, dikkat edin.. Siz bir otorite değilsiniz, doktor değilsiniz.. Bir kaç kilo vermek sizi bu konuda otorite yapmaz !
* Herzaman önce "zararlarını" araştırın... Herşey zayıflatır ve herşey şişmanlatır... Omega sizi zayıflatır ama şişmanlatırda... B12 zayıflatır ama şişmanlatırda... İnsülin hapları zayıflatır ama şişmanlatırda... Elma sirkesi, sandaloz sakızı, zencefil, tarçın ve daha bir çok şey sizi zayıflatır da şişmanlatır da... Önemli olan zayıflatıp şişmanlatması değil, vücudunuza verebileceği zararlar olmalı... İlk araştırmanız gereken şey bu... Bilinçsizce tüketmeleyim lütfen !
* Her okuduğumuz diyet listesi, her duyduğumuz diyetisyen %100 zayıflatır diye bir kural yoktur... Dukan diyetiyle zayıflayan ama şu anda tombul tombul dolaşan çok kişi tanıyorum... Üstelik bir tanıdığım dukan diyetiyle 3-4 ayda 30 kilo verdi yalan değil.. Ama 2 ay hastane de yatmak zorunda kaldı.. Dikkat etmek lazım... Bazen diyet yaparken gözünü çıkarmamak lazım.. Her diyet bizim bünyemize uymaz... Kendi bünyemize uyan programı yazmalıyız.. Vücudunuzu dinleyin !
* Sadece zayıflamayı değil, sağlıklı olmayı düşünelim... Daha önce de demiştim, 30 kilo verirsin ama heryerin sarktıktan sonra bir işe yaramaz... Spor hayatımızın her anında olmalı... Bunları yazarken bacaklarımı çalıştırıyorum mesela )))
* Aklıma başka bir şey gelirse yazıcam ama lütfen her okuduğunuz şeye inanmayın kızlar.. Kendi diyetinize sadık kalın... Diyet sabır ve azim isteyen bir iştir.. Bırakın ruhunuz biraz dinlensin.. Sürekli "nasıl daha hızlı zayıflarım" diye düşünmeyin... "sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum" diye düşünün sadece...

Sevgilerimle

Hoşgeldin İnci ))

Az kalmış doğuma )) Hadi hayırlısı.. Bu durumlarda ne derler pek bilmem)) Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin diyeyim ))
Bizler gördüğün gibi bir kaç kilocuk aldık, onları verelim dedik.. Ben geçen sefer 60 kiloda bırakmıştım.. Bu sefer hedefi 55 yaptım.. bir 55 olayım bir daha diyet olayına girmiycem, çok skıldım )))))

Sende doğumdan sonra uğra bakarız bir hal çaresine, biraz kilo almış gördüm seni
Önemli olan sağlık gerisi boş.. Sen bebeğini ve kendi sağlığını düşün yeter tatlım..
Seni seviyoruz
Mucksss

Hoşbulduk soyam şimdilerde allah kurtarsın diyorlar bana senin iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim az kaldı bir doğurayım buradayım gerçi size çok uzak sayılmam kendimce kilo almamı engellemeye çalışıyorum bu aralar diyette sayılırım 55 kiloyla manken mi olcan önemli olan sağlık bencede kızım iyi olsunda kilo veriliyor veririm yine ben doğurmadan zayıflamayında katılayım aranıza
şaka şaka tabi bende hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın

selam canlarim dun yazmamisim size:)))
dunun.ozeti tum gun 8 saat arkadasimin saci.icin kuafordeydim....oldu olmadi...tekrar boyandi....tam aksam 8 di ciktigimiz...kendimizi bi restauranta attik.kofte salata yedim:))))
oglende simitle gecistirdim...
simdide soora gitmeyi dusunuyorumda su koca kicim kalkmiyor:)))
neyse oglusumu annem goturcek..bende o gidincegiderim spora insallah:)))
aksama corbam var yer elmasi pisirmistim bide tavuk sote yaocam...
insirahcim bebise dikkat aman havalar cok kotu..

selam

inci hoşgeldin canım gel gel senide aramızda görmekten mutlu oluruz

ah soya kendime göre bir diyet bulsam ama şu bir gerçek ömür boyu diyet yapacağım ben onu anladım

gwerty tartı işin hallet canım benımde tartı 1-2 ay bozuktu işte o esnada kilo aldım sanki tartı almak zormuş gibi k...... yırtıyom 65 düşmek için zaten zor kilo veriyorum

öğle menü

domatess/biber/salatalık söğüş
4 yk kadar yoğur
knorr yayla çorba (kalorisi 71) inanamadım ben bunları kalçhep yüksek sanırdıım

bu çorbalar beni gerçekten çok doyuruyor

kızlar şöyle yapacağım

her verdiğim 1 kg için kendime canım ne isterse onu yiyeceğim çünkü bu tatlı isteği beni mahvediyor bana tarçın falan kar etmiyor

zaten yemek yemek kilo aldırmıyor bana abur cubur aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…