Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Soya birşey soruyorum
şu hazır bardak çorbalar varya herhangi bir öğünde tüketebilirmiyimmmmmmm
işim gücüm çok olduğunda bende düşünüyorum akşamları içmeyi çok güzel fikir oldu bana
hemen not edildi

keşke senin kilonda olsam ama olacak eminim
lesliie sansone 3 mile bak canım

Ooo herkes burda özlemişim be bu tempoyu

soya pazartesi hedefim 65 kg ya olacak ya olacak

karabiber lesie bende yükledim önceleri yapıyordum ama 2 gündür canım hiç birşey isteimyor onları bile zor yapıyorum ama bahane yok yapılacak yoksa hocamız cezaları sıralar

sabah

işe gelince 1 fincan kahve içtim

kahvaltı
1 parça peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çeri domates
1 yeşil biber

az gibi geliyor yediğim yazınca bakın kaç satır kaplıyor

Soya sen bu sigara işini de başarırsın canım
ne anlarsınız ki bu sigaradan anlamıyom yawwwwwwwwwwww

kızlar
şu nescafının latte diye bir kahvesi var ondan içsem olur mu kalorisi yuksek ama tadı çok hoşuma gidiyor

içemiyeceğimi biliyorumda yıne de bir sorayım dedim

Anneni sevdim karabiber ))) aynı azmi daha da fazlasıyla sende görmek istiyorum ))

Spor sevmeyenlere önerilerim (ben spor yapmaktan nefret ederim ama sarkmaktan daha çok nefret ederim ))

* tv izlerken veya işyerinizde çalışırken yapabileceğiniz basit hareketler öğrenin..
Örneğin ben genelde bacaklarımı karnıma kadar çekip bırakıyorum 3x50 yapıyorum, gün içinde her boş vaktimde bunu yapıyorum hem karın kasları için hem bel hemde bacaklar için faydalı...
Ya da dik oturun, bacaklarınız bitişik olsun... Kafanızı dizlerinize değdirin ve geri kalkın... Ama sırtınızın düz olmasına dikkat edin bunu yaparken... Omuzlarınız ve sırtınız düz olmalı yoksa sırttaki yağlarınız erimez )) bu da karın ve sırttaki yağlara iyi geliyor.. Bunu da 3x30 yapabilirsiniz aklınıza geldikçe..
Arada sırada oturduğunuz yerden (dik oturun) yukarı doğru uzanıp elma toplamaya çalışın.. (Çocukken yaptığımız oyunlar gibi) her iki elinizi de tek tek kullanın, önce bir kolunuzu uzatabilğiniz kadar uzatın ve indirin sonra diğer kolunuzu.. Bunu da her bir kolunuz 100 elma topladıktan sonra bitirin.. Bu kol, sırt, göğüs ve karın bölgenizi çalıştırır..

*mekik çekin
Mekik çekerken mutlaka yarım mekik çekin, yani yere düz uzanın dizlerinizi bükün ve yarıya kadar kalkın.. Asla dümdüz uzanıp mekik çekmeyin... Fıtık sahibi değilseniz bile olursunuz ona göre )) hem yarım mekik çkmek tam mekikten daha fazla kalori harcatır

*herşeyi tek tek yapın..
Örneğin masayı toplayacaksınız... Herşeyi tepsiye doldurmayın.. Bşr tabağı alın mutfağa götürün sonra gelip diğer tabağı alın, sonra gelip bir diğerini... Yani sporu sevmiyorsanız bile hayatınızın her anına bir şekilde sokun ))

Sevgilerimle ))

Yasemincim

1-cevabını bildiğin soruları sorma ))
2-latte dediğin şey aslında sütlü nescafe biliyorsun dğil mi?

Aysss
Spor yok = kilo kaybetmek yok )) formül belli.. Kilo vermek istiyorsak hepimiz koca k..larımızı kaldırıp spor yapmalıyız )) ben her boş anımda spor yapıyorum bak üstelik dizi izlerken yapabileceğiniz pratik sporları bile yazdım )) hadi marş marşşş

canlarım diyetdaşlarım

nasılsınız ne güzel toplanmışınız çok sevindim bende malum günümdeyim tartılmadım bitince tartılıp yanınıza gelecemm artık sessiz takipçiniz değil sesli olacamm

Size pratik spor önerileri yazdıktan sonra hemen uyguladım ))
Şu anda kas mı yağ mı olduğunu anlamadığım yerlerim cayır cayır yanıyor )))))))))
iyi geldi, biraz önce üşüyordum, şu an üşümüyorum en azından..
ayrıca günlük sporumun yarısını da yapmış oldum böylelikle
akşama da mekik ve kol-sırt çalıştırma hareketleri yaptım mı benden güzeli yok ehehehe
sabahta zaten 50 kere zıpladım, metabolizma şöööyyyle bir silkinsin kendine gelsin dedim..

şimdi öğle yemeği yiyeceğim, dünden kalan haşlanmış sebzelerim vardı, onların üzerine light ton balığı ekleyeceğim.. al sana mis gibi bir öğlen yemeği ))
ara öğün mandalina ve süt olur büyük ihtimalle... çünkü dolabı süt ve mandalinayla doldurdum ))))))))

Hadi ben yemek yiyeyim, çok acıktım... Şu ana kadar hem diyet hem sigara iyi gidiyor.. Gerçi diyetle ilgili bir sıkıntım yok, henüz sigara ile de ilgili bir sıkıntı oluşmadı... Bakalım bu günümüz nasıl geçecek ))

SOYAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

TUTTUM BEN BU BARDAK ÇORBAYI HEM ISINDIM HEMDE DOYDUM
NE KADAR EVDEN YEMEK GETİRSEMDE KIŞIN SOĞUK YEMEĞİ SEVMİYORUM

ARA ÖĞÜN
1 HURMA
1 AVUÇ KADAR SARI LEBLEBİ

ÖĞLE
1 FİNCAN BARDAK DOMATES ÇORBA(HAZIR ÇORBADA DOMAESİ DAHA ÇOK SEVİYORUM ÖTEKİLERİ DE DENİYECEĞİm)
2 çeri domates
2 YEŞİL BİBER
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ

AKŞAM Kİ EKMEK HK KULLANMIŞ BULUBNUYORUM GERÇİ AKŞAMLARI YEMİYORUM

SPORA GELİNCE AYAKLARIMI 50 KEZ ÇEKİTM KARNIMA
30 KEZDE BAŞIMI DİZLERİME DEĞİRMEYE ÇALIŞTIM (BURDA ARKADAŞ NE OLDU BOĞAZINA BİRŞEY Mİ KAÇTI DİYOLAR)

MİLLET BENİ ARIYOR KAFA BİR AŞAĞI BIR YUKARI OLUNCA BİRDE GÜLMEK TUTTU (KAFAYI YEDİ SANACAKLAR BENI)

AMA ŞU BIR GERÇEK AYAĞIMIN YANINDA AKŞAMA KADAR SOBA YANIYOR ANCA ISINIYORUM HAREKETLERİ YAPINCA ISINDIM HATA SOBAYI KAPATTIM HAKKİKATEN BEN ÇOK TEMBELİM YAWWWWWWW

Son düzenleme:

diyetdaşlarımın bahane yok senide hemen burda bekliyoruzzzzzzzzzzz

Zaten biz o kiloları hep tembelliğimizden alıyoruz ))

Akşama kadar tir tir titreriz ama iki hareket edelim de ısınalım diye düşünmeyiz hiç )) Zor gelir çünkü... Ne gerek var, terleriz sonra terimiz üstümüzde soğur üşütürüz falan maazallah )))))))))))

Halbuki günlük olarak hayatına böyle ufak tefek hareketler katarak ve yediklerine dikkat ederek sene de 5-10 kilo verebilirsin... Yani uzun dönemde sağlıklı kilo vermek isteyenler yada mevcut kilosunu korumak isteyenler için ideal )) Bizim içinse şimdilik spora ısınma hareketleri bunlar Önce sizi spora ısındırayım sonra aklınızı alıcam )))))))))))

Haftada 3 gün x 30 dakikalık spor mutlaka yapın... İsterseniz size yazdığım bu basit sporları en sevdiğiniz diziyi izlerken yapın... İsterseniz yürüyüş yapın... İsterseniz leslie yapın... Ama haftanın en az 3 günü ve en az 30 dakika spor yapmanız gerekiyor.. Aksi takdirde vücudunuzu esir almış yağ paketlerinden kurtulamazsınız... Onlardan kurtulmak ve yenilerinin yerleşmesini önlemek için spor şart... Üstelik spor yapmazsak biliyorsunuz ki sonunda iğrenç bir şekilde sarkıyoruz ki, kimseye o görüntüyü tavsiye etmem... Çok kötü... Bir tanıdığım sarkmıştı, oy oy oy... Berbat.. En korktuğum şey zayıfladığımda öyle sarkmaktı, Allahıma bin şükür selülitim bile yok benim ))

Sabahları zıplamayı unutmuyoruz değil mi? Hiç birşey olmasa bile ısınırsınız ))))

mükemmel tavsiyeler
hemen uygulamaya başlicam
bugünün özetini bi geçeyim
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara öğün 10 30da 1 dilim uno light 1 lokma kadar dil peyniri (tadı çok güzelmiş bu arada )
domates biber

öğlen 1 bardak süt
eve gelince dünkü pırasa yemeği ve yoğurt
pırasayı kıymaalı yapmıştım protein de alınmış oldu
yanına yoğurt

akşama da meşhur tavuk sotem ve salatam var

öğleyi geç yiyince akşam acıkmıyorum
9 da 10 midem kazınmasın diye yiyorum 7 buçuk gibi
napsam yemesem mi soyam
ama saatlerde nasıl değişikliğie gidicem çoğu zaman eve gelişim 3ü geçiyor
yemek hazırladım yedim deyinceye kadar saat baya ilerlemiş oluyor
bu arada kilom 67.5 az kaldı inşallah bu hafta sonu 66 yı görürüm

Yeme saatlerini değiştirme insirah,
netice de sana uygun olan saatler bunlar.. değiştirmeye kalktığımızda verim alamayız.. Akşamları geç yeme yeter.. Bir de tuz mevzusunu azaltabildiğin kadar azalt ))
Hatta tuzu unut.. Bu sadece diyet için değil, emin ol yaşlandığında bana dua edeceksin sadece bu sebepten ))
Tuz hem senin cildine zarar, hem saçlarına-kirpiklerine zarar, en büyük zararı ise böbreklerine..
Tüm hastalıkların baş sebebidir bu tuz, tansiyon, kalp-damar, böbrek yetmezliği vs vs vs...
Tuzu azalt, sağlıklı yaşamaya başla ))

eveet, şu an itibari ile canım deli gibi sigara içmek istiyor kızlar )))))))
bu saate kadar hiç istemedi ama şimdi 1 paketi tek seferde yakıp içebilirim o derece yani..
tüm vücudum uyuşuyor, düşünün ne haldeyim ))

Ama merak etmeyin ben fazlasıyla savaşçı ruha sahip bir insanım ve iradem kuvvetlidir.. Ben galip gelicem )) Biraz uyusam yeter ama işyerinde de uyuyamam ki ))))))))
Neyse, yaklaşık 2 saat sonra çıkıcam ve eve gidicem, o zamana kadar dayanırım sanırım ))
Herkesi boğasım var
Gıcık olduğunuz birileri varsa haber verin mihohaha

Soyacim sabret desem mi bilemiyorum çünkü ben de içiyorum ve nasıl bir durumda olduğunu anlarım...
Okulda içiyorum ben de evde ise saklı gizli ama günde en fazla 5 tane..
Sen demiştin bu saate kadar 7-8 tane icmistim diye yazdığın saate baktım da 10:30 civariydi...bana göre çok geldi...

Malesef ayss, günde bir buçuk paket içiyorum ben...
sabah uyanınca 2 tane içiyorum, işe gelince kahvaltı yapıp 2 tane daha.. sonra kahveyle vs derken 11'e kadar 7-8 tane içmiş oluyorum... akşam iş çıkışına kadarda 7-8 tane içiyorum... eve gidince kaç tane içtiğimi saymıyorum ))

Zaten bırakmayı da bu yüzden istiyorum... Günde 3-4 tane içsem bırakmayacağım, çünkü sigaranın zararlarını biliyorum ama kanser yapan tek şey sigara değil onu da biliyorum )) Sadece bize söylenen "sigaranın kanser yaptığı"... Yediklerimiz ve içtiklerimizdeki kanserojen maddeleri saysalar emin ol sadece sigara içersin ))))))

Azaltmayı da denedim ama onda hiç başarılı olamadım... En iyisi tamamen kesip atmak )) Krizim geçti zaten... Nikotin sakızı çiğniyorum şimdi.. İğrenç bir tadı var... Zaten sakız çiğnemekten nefret ederim birde tadını iğrenç yapmışlar peh diyorum yani ))

Akşam olsa da gitsem yatsam offf offf

Bu yaza çok güzel kıyafetler alacağım kendime
hepsi 36 beden olacak, hepsi daracık olacak ve hepsi beyaz renk olacak )))
hiç biri sigara kokmayacak ))))))))))

yaza kadar saçlarımı uzatacağım, kahve-kumral tonlarda olacak rengi.. araya bal köpüğü renginde krepe-balyaj yaptıracağım..

ha bir de takma kiprik deneyeceğim, hep merak ediyorum hiç yaptırmadım...

bu akşam ki menümü de yazayım çıkmadan bari,
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası (ben çok seviyorum, kayınvalidemde her gün yapıyor sağolsun))))
1 kase yoğurt - pul biberli

sonra da 1 türk kahvesi :)

bu kadar yeter, abartmaya gerek yok ))
akşam uğrayabilirsem uğrarım
işlerimi toparlayayım,
sevgiler

nescafe hakkında bilgim yok o yüzden cevap yazamıyorum canım
kahvaltında güzel tamda soyanın istediği gibi 10 üzerinden 10 puan
ooo bahaneler yokmu oyüzden böyleyizzz

dolabı benimde sütle doldurmam lazım süt içmeyi boşlamıştım

tam dicektimm öğlen 2 dilim ekmek çok fazla neyse yazmışsınn yasemincimm
bugün çok başarılı gördüm senii spor konusunda

soyacım bende güzel kıyafetler almak istiyorum,hatta geçenlerde L BEDEN gömlek aldım koydum kenara inşallah seni giyerim dedim
sanada benim bir sorum var
bazen bir kıyafeti çok beğeniyorum alıp koysammı kenara diyorum,kendimi 59 kiloda hayel ediyorum ama kaç beden almam gerekiyor onu bilmiyorum
59 kilo olan bir insan L yada M bedenmi giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…