işim gücüm çok olduğunda bende düşünüyorum akşamları içmeyi çok güzel fikir oldu banaSoya birşey soruyorum
şu hazır bardak çorbalar varya herhangi bir öğünde tüketebilirmiyimmmmmmm
hemen not edildiTüketebilirsin canım..
Tarhana, ezogelin, mercimek çorbası tercih et.. Onlar diğerlerine göre daha iyi.. Aslında en güzeli sebze çorbası ama kremalı olmsa süper olurdu ))
Acil durum çorbası diyorum ben ona ))
Günaydın karabiber ve diğerleri..
Spor yapmadan gideceği yok kiloların soya çok haklı..normalde spor yaparak iki haftada giderdi bu bnm 2 kilom...
Yapmayınca üzülüp duruyorum..gitmiyor...
Bugün akşam belirliyorum ben de sporumu..
canlarım diyetdaşlarım
nasılsınız ne güzel toplanmışınız çok sevindim bende malum günümdeyim tartılmadım bitince tartılıp yanınıza gelecemm artık sessiz takipçiniz değil sesli olacamm
Zaten biz o kiloları hep tembelliğimizden alıyoruz ))
Akşama kadar tir tir titreriz ama iki hareket edelim de ısınalım diye düşünmeyiz hiç )) Zor gelir çünkü... Ne gerek var, terleriz sonra terimiz üstümüzde soğur üşütürüz falan maazallah )))))))))))
Halbuki günlük olarak hayatına böyle ufak tefek hareketler katarak ve yediklerine dikkat ederek sene de 5-10 kilo verebilirsin... Yani uzun dönemde sağlıklı kilo vermek isteyenler yada mevcut kilosunu korumak isteyenler için ideal )) Bizim içinse şimdilik spora ısınma hareketleri bunlarÖnce sizi spora ısındırayım sonra aklınızı alıcam )))))))))))
Haftada 3 gün x 30 dakikalık spor mutlaka yapın... İsterseniz size yazdığım bu basit sporları en sevdiğiniz diziyi izlerken yapın... İsterseniz yürüyüş yapın... İsterseniz leslie yapın... Ama haftanın en az 3 günü ve en az 30 dakika spor yapmanız gerekiyor.. Aksi takdirde vücudunuzu esir almış yağ paketlerinden kurtulamazsınız... Onlardan kurtulmak ve yenilerinin yerleşmesini önlemek için spor şart... Üstelik spor yapmazsak biliyorsunuz ki sonunda iğrenç bir şekilde sarkıyoruz ki, kimseye o görüntüyü tavsiye etmem... Çok kötü... Bir tanıdığım sarkmıştı, oy oy oy... Berbat.. En korktuğum şey zayıfladığımda öyle sarkmaktı, Allahıma bin şükür selülitim bile yok benim ))
Sabahları zıplamayı unutmuyoruz değil mi? Hiç birşey olmasa bile ısınırsınız ))))
mükemmel tavsiyeler
hemen uygulamaya başlicam
bugünün özetini bi geçeyim
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara öğün 10 30da 1 dilim uno light 1 lokma kadar dil peyniri (tadı çok güzelmiş bu arada )
domates biber
öğlen 1 bardak süt
eve gelince dünkü pırasa yemeği ve yoğurt
pırasayı kıymaalı yapmıştım protein de alınmış oldu
yanına yoğurt
akşama da meşhur tavuk sotem ve salatam var
öğleyi geç yiyince akşam acıkmıyorum
9 da 10 midem kazınmasın diye yiyorum 7 buçuk gibi
napsam yemesem mi soyam
ama saatlerde nasıl değişikliğie gidicem çoğu zaman eve gelişim 3ü geçiyor
yemek hazırladım yedim deyinceye kadar saat baya ilerlemiş oluyor
bu arada kilom 67.5 az kaldı inşallah bu hafta sonu 66 yı görürüm
eveet, şu an itibari ile canım deli gibi sigara içmek istiyor kızlar )))))))
bu saate kadar hiç istemedi ama şimdi 1 paketi tek seferde yakıp içebilirim o derece yani..
tüm vücudum uyuşuyor, düşünün ne haldeyim ))
Ama merak etmeyin ben fazlasıyla savaşçı ruha sahip bir insanım ve iradem kuvvetlidir.. Ben galip gelicem )) Biraz uyusam yeter ama işyerinde de uyuyamam ki ))))))))
Neyse, yaklaşık 2 saat sonra çıkıcam ve eve gidicem, o zamana kadar dayanırım sanırım ))
Herkesi boğasım var
Gıcık olduğunuz birileri varsa haber verin mihohaha
Ooo herkes burda özlemişim be bu tempoyu
soya pazartesi hedefim 65 kg ya olacak ya olacak
karabiber lesie bende yükledim önceleri yapıyordum ama 2 gündür canım hiç birşey isteimyor onları bile zor yapıyorum ama bahane yok yapılacak yoksa hocamız cezaları sıralar
sabah
işe gelince 1 fincan kahve içtim
kahvaltı
1 parça peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çeri domates
1 yeşil biber
az gibi geliyor yediğim yazınca bakın kaç satır kaplıyor
Soya sen bu sigara işini de başarırsın canım
ne anlarsınız ki bu sigaradan anlamıyom yawwwwwwwwwwww
kızlar
şu nescafının latte diye bir kahvesi var ondan içsem olur mu kalorisi yuksek ama tadı çok hoşuma gidiyor
içemiyeceğimi biliyorumda yıne de bir sorayım dedim
canlarım diyetdaşlarım
nasılsınız ne güzel toplanmışınız çok sevindim bende malum günümdeyim tartılmadım bitince tartılıp yanınıza gelecemm artık sessiz takipçiniz değil sesli olacamm
dolabı benimde sütle doldurmam lazım süt içmeyi boşlamıştımSize pratik spor önerileri yazdıktan sonra hemen uyguladım ))
Şu anda kas mı yağ mı olduğunu anlamadığım yerlerim cayır cayır yanıyor )))))))))
iyi geldi, biraz önce üşüyordum, şu an üşümüyorum en azından..
ayrıca günlük sporumun yarısını da yapmış oldum böylelikle
akşama da mekik ve kol-sırt çalıştırma hareketleri yaptım mı benden güzeli yok ehehehe
sabahta zaten 50 kere zıpladım, metabolizma şöööyyyle bir silkinsin kendine gelsin dedim..
şimdi öğle yemeği yiyeceğim, dünden kalan haşlanmış sebzelerim vardı, onların üzerine light ton balığı ekleyeceğim.. al sana mis gibi bir öğlen yemeği ))
ara öğün mandalina ve süt olur büyük ihtimalle... çünkü dolabı süt ve mandalinayla doldurdum ))))))))
Hadi ben yemek yiyeyim, çok acıktım... Şu ana kadar hem diyet hem sigara iyi gidiyor.. Gerçi diyetle ilgili bir sıkıntım yok, henüz sigara ile de ilgili bir sıkıntı oluşmadı... Bakalım bu günümüz nasıl geçecek ))
SOYAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
TUTTUM BEN BU BARDAK ÇORBAYI HEM ISINDIM HEMDE DOYDUM
NE KADAR EVDEN YEMEK GETİRSEMDE KIŞIN SOĞUK YEMEĞİ SEVMİYORUM
ARA ÖĞÜN
1 HURMA
1 AVUÇ KADAR SARI LEBLEBİ
ÖĞLE
1 FİNCAN BARDAK DOMATES ÇORBA(HAZIR ÇORBADA DOMAESİ DAHA ÇOK SEVİYORUM ÖTEKİLERİ DE DENİYECEĞİm)
2 çeri domates
2 YEŞİL BİBER
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
AKŞAM Kİ EKMEK HK KULLANMIŞ BULUBNUYORUM GERÇİ AKŞAMLARI YEMİYORUM
SPORA GELİNCE AYAKLARIMI 50 KEZ ÇEKİTM KARNIMA
30 KEZDE BAŞIMI DİZLERİME DEĞİRMEYE ÇALIŞTIM (BURDA ARKADAŞ NE OLDU BOĞAZINA BİRŞEY Mİ KAÇTI DİYOLAR)
MİLLET BENİ ARIYOR KAFA BİR AŞAĞI BIR YUKARI OLUNCA BİRDE GÜLMEK TUTTU (KAFAYI YEDİ SANACAKLAR BENI)
AMA ŞU BIR GERÇEK AYAĞIMIN YANINDA AKŞAMA KADAR SOBA YANIYOR ANCA ISINIYORUM HAREKETLERİ YAPINCA ISINDIM HATA SOBAYI KAPATTIM HAKKİKATEN BEN ÇOK TEMBELİM YAWWWWWWW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?