Selam Kızlarrr
Öğle yemeği olarak çorba içtim, yarım dilimde tb ekmeği yedim...
Ara öğün olarak 2 kuru kayısı, 10-12 adet beyaz leblebi yedim..
şimdi beyaz çay içeceğim..
Akşama sadece çorba içeceğim, bu akşamı böyle geçireceğim, yarına o artıyı eksiye çevirmem lazım ))
Gelelim motivasyonaaaaa...
Kimse sizi motive edemez kızlar..
Bu sizin yapabileceğiniz bir şey..
Ben burda saatlerce yazarım, yazdığım herşey size mantıklı gelebilir ama burdan çıktıktan 5 dakika sonra yazdıklarımdan sadece bir kaç tanesi aklınızda kalır...
O yüzden başkalarının size sağladığı motivasyonlar anlıktır.. Kendi motivasyonunuzu kendiniz sağlamalısınız..
Sizi neyin motive ettiğini bulmalısınız..
Örneğin, kilo vermeye ilk başladığımda kardeşimin bir gömleğine takmıştım kafayı... Annem eski kıyafetlerimizi genelde yardıma muhtaç kişilere gönderir, o gömleğin gitmesine izin vermedim... İlk giydiğimde birakın düğmelerini kapatmayı gömleğin iki yakasını bir araya getiremiyordum.. Öyle şişmandım )) O gömleği astım karşıma, gün gün zayıfladım.. Ve o gömleği giydim... Daha sonra başka bir kıyafet hedefledim... O kıyafete de girdim )) Şimdi hedefimde bir takım elbise var )) O takım elbiseye de gireceğim yolu yok !
Beni motive eden bu... Sizde kendi motivatörünüzü bulun... Bunun dışındaki herşey gelip geçici motivasyon sağlar...
Yazdıklarım yada yazılanlar, düştüğümüzde ayağa tekrar kalkmamız için bize güç verir ama adım atmamızı sağlayan şey içimizdeki güçtür..
O gücü bulmaya ve onu hep canlı tutmaya çalışın ))
Sizi seviyorum
oooyyy soyam sakız çiğnemenin kilo vermeyle alakası varsa yandımSelam kızlar
Kahvaltımı yaptım,
1 yumurta
Domates, salatalık, biber
1 dl tb ekmeği
Şimdide türk kahvemi içtim, annem falıma baksın diye bekliyorum))
İstediğim bir şey var bakalım bilecek miannem çok güzel fal bakar..
Kilo vermem durdu kızlar.. 4 gündür hiç kilo veremiyorum.. Haturlarsanız +300 gördüğümü yazmıztım tartıda, ondan kurtuldum ama şu anda gr oynamıyor... Sanırım sakız çiğnememden dolayı... Boğazımda bir problem var.. Bu yüzden sakız çiğniyorum ancak o zaman boğazım rahatlıyor.. Ama bu da kilo vermemi engelliyor..
Neyse halledeceğiz))
Ay kafayı yiyeceğim yada tartı elimde kalacak
Yok ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde
Salı gün regl gelmezse doktora gidicem komple taratacagim kendimi
Hal böyle olunca hiç ümidim kalmiyo
Kafaya taktikca hep artı oluyor suan bile kondisyon çeviriyorum
Birde bugün yarım saat ara toplam bir saat yürüdüm
Offffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?