günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
tartı sonucum 65.8
sonunda 65leri gördüm
gelsin 64 63 62 61 60 59 ve 58
hedefi 58 yaptım
ama acelem yok 55i de düşünmüyor değilim yalnız eşim ben istemem o kadar zayıf diyor
bakalım 58e inince şu göbekten kurtulamazsam 55e çekicem
kahvaltım 1 yumurta ve dil peynirli tost
2 hafta uğraştım 66da tekrar aynı rakamı göricem diye ödüm kopuyo
İnsirah,
Sen her kilo kaybedişinde aklıma hep ilk aramıza katıldığın gün geliyor )) (Hala kocana kızgınımp)
Sinirden küp olmuş ağlamaklı halini hiç unutamıyorum senin...
Normalde ekibe kimseyi almayı düşünmezken senin o halin o kadar sinirlendirmişti ki beni, direkt almıştım seni ekibe )))
Ve düşündüğümden de hızlı adapte oldun bize, şimdi bakıyorum da bayaa yol katettik ))
Söylemek istediğim şey, sen kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen o kiloda bırak diyetini...
Ama bu sağlığını tehdit edecek bir kilo olmasın sakın...
Ben aslen 57 kiloda kendimi iyi hissedeceğimi biliyorum, 55 kiloya düşmek gibi bir derdim yok..
Sadece 2 kilo payım olsun diye 55 kilo hedef koydum kendime..
Ve bundan sonra çok düzenli tartılıp, eğer tartıda bir oynama görürsem hemen 1 haftalık ufak bir diyete girip kilomu normale döndüreceğim ))
Canim yaseminim inan cok cabaliyorum ama ya cocuktan ya stresli bi donemim ondan surekli bi asabiyet halindeyim...
Cocuk nefes aldirmiyor...spor yaparsam sanirim mutlu olabilcem bide bir kac kilo versem..sabirsiz bi huyum var biliyorsunuz...6li rakamlari tekrar gormek icin neler vermezdim...
Soyamin dedikleri hep kulaklarimda ama bi sislik bi agirlik var uzerimde...
Tartilmaya bile korkuyorum valla...cikmiyorum 3 gundur...
Sabah kahbaltim 9lu cayim..1 kase musli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?