Yaşım çok genç bebek istemiyorum ama eşim...

Kocan çok bencil ve haksız. Bi kere sağlığın müsade etmiyor. Yanlış anlama ama bu kadar genç evlenmişsin, ne bekliyordun ki? Burası Türkiye ve sen de bir Türk ile evlisin. Ne kadar modern olursa olsun Türk kafası. Çoğu insan evlendikten sonraki ilk bir, iki yıl içinde çocuk sahibi oluyor. Çoğu çift böyle. Sense 4-5 yıl istemiyorum diyorsun. Bu ülkede sistem böyle, boşuna denmiyor evlilik sorumluluk işi diye. Sen üstüne alınma konu sahibi ama herkes için söylüyorum, özellikle çocuk sorumluluğunu alabilmeye hazır olduğunda evlenmeli bence insanlar.

çok laflar hazırladım ama söylemiycem off sinirim bozuldu kocana

ben de 21 yaşında evlendim 4.5 senelik evliyim
henüz istemiyorum diyorum eşim de kabul ediyor
sonuçta doğuracak olan sensin
senin hazır olman lazım
21 yaş anne olmak için çok küçük bence

Bir erkek cocuk isteyemez...yok oyle bir luksu
cunku kadina oluyor olan...
o yuzden istemiyorsan esini duyma ...kaldi ki saglik sorunlarin gundemde...
hem bisey soyliyim mi ? En sevimli sekilde hayatinin icine etmek istiyorsan zamansiz cocuk yap....o kadar yani...
o yuzdsen bu meselede karar tek sana ait...kocan dahi yeri yok bu kararda

Seninki bi kere sizin inisiyatifinize bırakılmış bir şey değil ki, doktor 3 sene yasak demiş,bitti, ciddi bi rahatsızlık bu, yani tartışmaya açık bir konu değil, sen de istesen bile risklk

Bizim ülkemizde çocuk baskısı çok fazla ve erkekler de sanki kovalayan var gibi çocuk istiyorlar.

Bu sizin hakkınız kimsenin karışmaya hakkı yok tabi siz daha iyi bilirsiniz tabi ben gurbetteyim yanlız olduğumdan istiyor olabilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun bir de çok geçmiş olsun..

erkekrrler erkekller.. eger o senin gibi hastanede yaysaydı benimle sevişme bile derdi. boşver takma full korun.
cocuk sen iyiysen güzeldir. sen saglıgında olacaksan cocugun hiç bir anlamıyor.allah korusun pıhtı oldu felc kaldın. cocuga kim bakacak ? kocan mı emzirecek, cocukj olsun diyenler mi ??
herkes eline oyuncak isyitor yaa.. gidip oyuncak et bebekler var alsınlar hoppidi hopiidi sevsinler..

hamilelikte kan pıhtı eğilimini okudum dün eşime bir kaç sene daha bebek hayal yani dedi ben de evet dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…