İyi geceler bayanlar..
Daha 1.5 yıllık evliyiz. 2 yıl önce de akciğerime pıhtı attı ve kanımda pıhtılaşma olduğundan dolayı 1 yıl tedavi gördüm ve 2014 yılında doktorlar en az 3 yıl çocuk düşünme yasak dediler. Hamilelikte iğne Yapmam gerekecek her gün. Çünkü o zmn hormonlar daha çok çalıştığı için pıhtı atma olasılığı daha yüksek ve düşük şansı da öyle ki ben ölümden döndüm yoğun bakımda yattım her gün corasprin kullanıyorm hayatımın sonuna kadar da kullanacağım.
Daha 21 yaşındayım eşim 26 yaşında.
Yok evlenince 2 yıl sonra artık zamanı yok herkes soruyor yok bilmem ne yok ben çocuk istiyorum demelere başladı.
Diyorum ben istemiyorum yaşım çok genç anne olmak istemiyorum hazır değilim uğraşamam şimdi. insanları örnek gösteriyo yok şu akraba da bu yaşnda olmuş baba yok bzm orda 17 yaşında doğuruyorlar bilmem ne. Hangi devirde yaşıyoruz biz çıldırdın sanrm sen dedim bn de. Boş boş konuşuyorsun sanki baba olmak istiyosun dedim evet istiyrm diyo. Bnce çok istemiyo sırf bi kalıp ya evleneli 2 yıla yaklaşıyor insanlar Hmn yapıyo diye yapıyor. Daha kendi annesi ne zmn bebek demiyor o bile istemiyor daha.. Hele bnm annm duysa bayılır. ablam 29 yaşnda yeni hamile daha ilk kez. Bnm için çok erken çocuk falan kabusum oluyo düşündükçe. Nasıl ikna edeceğim?
Not: çocuk için hemen değil de bi 6 ay ile seneye arası bi zmn da istiyo ama ben daha en az 3 yıl istemiyorum