Yaşım çok genç bebek istemiyorum ama eşim...

Kocan çok bencil ve haksız. Bi kere sağlığın müsade etmiyor. Yanlış anlama ama bu kadar genç evlenmişsin, ne bekliyordun ki? Burası Türkiye ve sen de bir Türk ile evlisin. Ne kadar modern olursa olsun Türk kafası. Çoğu insan evlendikten sonraki ilk bir, iki yıl içinde çocuk sahibi oluyor. Çoğu çift böyle. Sense 4-5 yıl istemiyorum diyorsun. Bu ülkede sistem böyle, boşuna denmiyor evlilik sorumluluk işi diye. Sen üstüne alınma konu sahibi ama herkes için söylüyorum, özellikle çocuk sorumluluğunu alabilmeye hazır olduğunda evlenmeli bence insanlar.

çok laflar hazırladım ama söylemiycem off sinirim bozuldu kocana

ben de 21 yaşında evlendim 4.5 senelik evliyim
henüz istemiyorum diyorum eşim de kabul ediyor
sonuçta doğuracak olan sensin
senin hazır olman lazım
21 yaş anne olmak için çok küçük bence

Bir erkek cocuk isteyemez...yok oyle bir luksu
cunku kadina oluyor olan...
o yuzden istemiyorsan esini duyma ...kaldi ki saglik sorunlarin gundemde...
hem bisey soyliyim mi ? En sevimli sekilde hayatinin icine etmek istiyorsan zamansiz cocuk yap....o kadar yani...
o yuzdsen bu meselede karar tek sana ait...kocan dahi yeri yok bu kararda

Seninki bi kere sizin inisiyatifinize bırakılmış bir şey değil ki, doktor 3 sene yasak demiş,bitti, ciddi bi rahatsızlık bu, yani tartışmaya açık bir konu değil, sen de istesen bile risklk

Eşimle çok zorluklar çektik 3.5 yıl flört dönemi oldu. İsteyerek ve severek evlendik. Çok zorluk geçirdik gerçekten. 3.5 yılın 1.5 yılı zor görüştük belki daha rahat bırakılsaydık 1 sene daha beklemek isterdm ama evlenmek hep yan yana olmak hayatımızı birleştrmk istedim biraz erkn oldu hiç pişman da değilim ama çocuk mevzusu o zmn hiç düşünmemiştim. Aklıma bile gelmedi bilsem belki biraz daha bklerdm evlilik için.

Bizim ülkemizde çocuk baskısı çok fazla ve erkekler de sanki kovalayan var gibi çocuk istiyorlar.

Herkesin fikri farklı tabiki. Bn de istemiyorum şuan genç olduğumu düşünüyorum ona bakacak bi hissiyatım yok. Hissetmek istiyorum hissettiğim zmn olsun istiyorum yani. Daha yeni evliyim eşimle baş başa bir kaç yıl daha olsun istiyorum. Rahatça gezip Tozmak istiyorum Allah izin verirse olur zaten kaçmıyor yani
Yaşıtlarım Üniversite okurken ben bebek arabasıyla gezmek istemiyorum..
Eşimi çok severek ve çok da isteyerek evlndim ama çocuk için çok erken
Bu sizin hakkınız kimsenin karışmaya hakkı yok tabi siz daha iyi bilirsiniz tabi ben gurbetteyim yanlız olduğumdan istiyor olabilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun bir de çok geçmiş olsun..

İyi geceler bayanlar..
Daha 1.5 yıllık evliyiz. 2 yıl önce de akciğerime pıhtı attı ve kanımda pıhtılaşma olduğundan dolayı 1 yıl tedavi gördüm ve 2014 yılında doktorlar en az 3 yıl çocuk düşünme yasak dediler. Hamilelikte iğne Yapmam gerekecek her gün. Çünkü o zmn hormonlar daha çok çalıştığı için pıhtı atma olasılığı daha yüksek ve düşük şansı da öyle ki ben ölümden döndüm yoğun bakımda yattım her gün corasprin kullanıyorm hayatımın sonuna kadar da kullanacağım.
Daha 21 yaşındayım eşim 26 yaşında.
Yok evlenince 2 yıl sonra artık zamanı yok herkes soruyor yok bilmem ne yok ben çocuk istiyorum demelere başladı.
Diyorum ben istemiyorum yaşım çok genç anne olmak istemiyorum hazır değilim uğraşamam şimdi. insanları örnek gösteriyo yok şu akraba da bu yaşnda olmuş baba yok bzm orda 17 yaşında doğuruyorlar bilmem ne. Hangi devirde yaşıyoruz biz çıldırdın sanrm sen dedim bn de. Boş boş konuşuyorsun sanki baba olmak istiyosun dedim evet istiyrm diyo. Bnce çok istemiyo sırf bi kalıp ya evleneli 2 yıla yaklaşıyor insanlar Hmn yapıyo diye yapıyor. Daha kendi annesi ne zmn bebek demiyor o bile istemiyor daha.. Hele bnm annm duysa bayılır. ablam 29 yaşnda yeni hamile daha ilk kez. Bnm için çok erken çocuk falan kabusum oluyo düşündükçe. Nasıl ikna edeceğim?

Not: çocuk için hemen değil de bi 6 ay ile seneye arası bi zmn da istiyo ama ben daha en az 3 yıl istemiyorum
erkekrrler erkekller.. eger o senin gibi hastanede yaysaydı benimle sevişme bile derdi. boşver takma full korun.
cocuk sen iyiysen güzeldir. sen saglıgında olacaksan cocugun hiç bir anlamıyor.allah korusun pıhtı oldu felc kaldın. cocuga kim bakacak ? kocan mı emzirecek, cocukj olsun diyenler mi ??
herkes eline oyuncak isyitor yaa.. gidip oyuncak et bebekler var alsınlar hoppidi hopiidi sevsinler..

Canim oncelikle senin sagliginin el vermesi lazim bu bir .
Ikinciside arkadaslarimin dedigi gibi erkege gore cocuk istemek cok kolay dogduktan sonraki sikayetleri ve sen istedin diye yalan soylemelerini hic soylemeyeyim kendini ne zaman bu zor sorumluluga hazir hissedersen o zaman anne ol cunku inan erkege hersey cok kolay hersey

hamilelikte kan pıhtı eğilimini okudum dün eşime bir kaç sene daha bebek hayal yani dedi ben de evet dedim :)

Back
X