yaşım geçiyo asalak gibi yaşayıp gitmekten yoruldum

Kaç yaşındasın? Biraz ütopik hayaller mi ? Eger hayallerin getcek olmazsa iyi bir insanı kaybettiginle kalırsın

örgün okumakla yurtta okumanın nasıl bir farkı var anlamadım.karşındaki insandan sözünü al örgün şekilde oku yurtta kalmak kolay mı sanıyorsun amacın madem okul okumak istediğin gibi gerçekleştirebilirsin karşındaki insanı neden terkedesin

Ne var bunda kaldigin yer belli durdugun insanlar belli. Aksine gurur duymasi gerekir 2 yil bekler seven insan.

Bekliyecek mecbur ben kesin kararlıyım.Beklemek istemezsen sen bilirsin dedim ama seni kaybetmeyi göze alamam diyo düşüncesi bile korkutuyo diyo

o kültürsüz bi insan değil üniversite mezunlarına taş çıkaracak kültürü ve zekası var..

Gerçekten o kadar kültürlü ki taa buradan belli oluyor kültürü (!)
Kendinizi kandırma yın adam tipik kendinden üstün kadın istemeyen benim dediğim olacak diyen cahil Türk Erkeği

Erkek arkadaşının okuma cahil kal filan gibi bi tutumu olduğunu sanmıyorum. O sadece senin olmayacak bi hayalin yüzünden ilişkinizi yıpratmanızı istemiyor. Insallah kazanırsın sınavı her şey gönlünce olur ama hiç düşündün mü 30 yasina kadar bu iş için uğrasıp sonunda olmazsa içine dusecegın durumu. 30 yaşında hayalleri kırılmış, kendine güvenini kaybetmiş, işsiz, muhtemelen onu seven adamı da kaybetmiş bi kadın olarak kalakalacaksın. Tamam ısrarcı olmak azimli olmak filan güzel şeyler de yeri geldiğin de yenildiğini kabul etmek de bi erdemdir. Bence sen bu hayaline yeterince şans vermiş ve elinden geleni zaten yapmışsın. Erkek arkadaşın haklı. Son bi kere de daha şansını dene ve olmuyorsa başka bi yol çiz kendine. Tamamen takıntı yapıp diğer şeylere kapatmıssın gözlerini. Mutlaka başka başarılı olabileceğin okullar vardır.

orada mutlu olacağını nereden biliyorsun peki al ben polisim ne kadar mutluyum param var ama sor bakalım huzurum kaldımı

Belki haklısınız.her polis bunu söylüyo hepsi sakın diyor..ama ben yinede istiyorum parayla hiç alakası yok.Duam bana da nasip olması

Belki haklısınız.her polis bunu söylüyo hepsi sakın diyor..ama ben yinede istiyorum parayla hiç alakası yok.Duam bana da nasip olması
Bende böyleydim ama hayatın neler getireceğini bilemiyorsun işte. Erkek arkadaşıma şark çıktı ben burda kaldım. Evlenip onun yanına gidebilmek için ailemi ikna etmem gerek. Uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Sen mesleği bırak ben seni şarka gidene kadar okutayım sonra ben bırakayım sen okut demişliğim var. Kaç tane istifa eden var yada kaç tane yeni bir çıkar yok arayan var biliyormusun ? Mesleğimden zerre şüphem yok gurur duyuyorum ama sistem bizi mahvetti mahvolduk hayvan kadsr değer görmüyoruz ne milletin nede başkasının gözünde.

şimdiye kadar aöften çok rahat bitirebilirdin bir bölüm

lise 18 de bitiyor

o zaman daha rahat olurdu tekrar beklemek gerekmezdi 4 yıl

Allah gönlünüze göre versin umarım hallolur...ben yine de sizin yerinizde olmayı çok istiyorum.Bizim insanımızın gözünde kimin değeri var ki...oysaki sonsuz saygıyı hakediyosunuz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…