yaşım geçiyo asalak gibi yaşayıp gitmekten yoruldum

Neden yatılı hangi bölümki?

Pilotluk için mi?

Evliyken yatılı okulda okumak evet saçma gelebilir ama bence buna ikna edersen tüm sorun çözülür.Kesinlikle okumalısın çünkü eminim sende kendi ayakları üstünde durabilen bir birey olmak istiyorsundur.Bunu başarmak çok iyi hissettirecek.Ayrıcq sevgilini iknaya çalış bencr bu sebepten ayrılmak da olmaz çünkü

Ben olsam eğer o meslek benim hayalimse o yoldan giderdim. Çünkü evlenince işler çok değişiyor, okumak istesen de erteleniyor hep. Ben de senin gireceğin sınava lisans düzeyinden giricem, iki senedir giriyorum olmuyor ve evliyim. Evlendikten iki sene sonra anladım bana uygun mesleği. Astsubaylık da denedim, bu sene subaylığa da giricem şartlar uyarsa. Ben artık son şanslarımı deniyorum. Fırsatın varken sakın pes etme.

evliyken yatılı okumanıza bişe demiyor yani eşiniz?

Hayır, çünkü öyle bir lüksü yok. Hem ne kadar istediğimi biliyor, hem de o da garanti bi işim olsun istiyor kendisi özel sektörde çalıştığı için.

lisanstan alımlar yine daha çok olduğu halde iki senedir olmadı demek..benimkin de de alım çok daha az biliyosunuzdur. önümüzdeki sene olmazsa benimde yaş doluyo zaten

Erkek arkadaşınıza katılıyorum bencillik yapıyorsunuz k bakmayın.hedefiniz okumaksa ayrılın adamdan.çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz.yeterince beklemissiniz zaten evlilik için

Ohooo ben de yaş 30 falan sandım ya... 24'müş daha. Benim yurttaki oda arkadaşım 24 yaşındaydı, İşletme'ye başlamıştı, 1. sınıf. Ben ve diğer iki oda arkadaşım 4. sınıftık, mezun olduk. Sana okul ya da ben diyen adamı da bırak. Ve oku elbette. Ne okumak istiyorsun? Hedefin memurluk falansa AÖF'ten oku, memurluk için örgün okumaya çok da gerek yok sanırım.

lisanstan alımlar yine daha çok olduğu halde iki senedir olmadı demek..benimkin de de alım çok daha az biliyosunuzdur. önümüzdeki sene olmazsa benimde yaş doluyo zaten
İlk girdiğimde alım düşüktü, 280. Geçen sene 1100 e çıktı ama puanım düşüktü, parkura da çalışamadım. Bu sene kpssden en az 80 bekliyorum, parkuru da halledersem geriye sözlü kalıyor. İnşallah bu sene olur, çok istiyorum.
Senin de puanın iyi aslında. Sen içini ferah tut, gir sınavına kimseyi dinleme.

puanım iyi diye sevinmiştim ama sözlü mülakatım kötü geçti.Spordan da 90 aldım zaten...bu yıldan ümidim yok

Oku kesinlikle Bende geç girdim fakülteye 26 yaşındayım hukuk mezunuyum.1.sınıfta okuyan 28 yaşında arkadaşım var.
Okulu seç illa seçim yap diyorsa

Yaşın geçmiyor, merak etme. Benim kaynım 29 yaşındaki kız arkadaşını bekliyor yıllardır. Hatta okulunu uzattı kız yine. Bunlar 14 senedir birlikteler bu arada.

Tek bildigim o koca gelir ama o gelecek bir daha gelmez. 5 yillik sevgilin degil isterse 100 yillik kocan olsun... kimse icin hayalleronden vaz gecme. Seviyorsa bekler. Seviyorsa katlanir. Bencillik etmesin. Hayallerinden vazgecme. Yatili da olsa git oku.
Ben evliyken ve de cocugum varken doktorami bitirdim. Oyle cok zor oluyor. Evliyken sorumluluk cok arttigindan bekarkenki gibi olmuyor. kendi ayaklarinin uzerinde durmadan evlenme. Evlilik o kadar matah birsey degil. Simdi o senin pesinden kosan sevgilin evlwnince iki gun sonra da oyle olmayacak. O yuzden ona cok da guvenme. Simdiden daha onun evine girmeden gelecegine karismaya hakki yok. O senin annen degil baban degil. oku. Git ve oku.

28 yasindayim 2 cocugum var hala egitimimi yarida birakmanin pismanligindayim. Cocuklarim ilkokula basladiginda egitimimi tamamlamayi dusunuyorum. Vazgecmeyin. Degmez erkek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…