Yaşınız kaç ki?
üniversite sınavına 3 kez girdim. 2 tane bölüm bıraktım. Bi türlü istediğim gibi gitmedi hiçbir şey. Çok kötü günler de yaşadım, okumayı çok ama çok istiyordum çünkü. Herkes yolunda giderken dikil tutturamamak çok acı oluyor. Ama vazgeçmedim, şimdi hukuk fakültesinden mezun olacağım. 1 yıl da uzattım okulu. Yaşım 26. Kimse için hayallerinizden, hayatınızdan ve geleceğinizden vazgeçmeyin. sizden bunu isteyeni de sorgulayın.
Ay öyle bi konuşmuşsun ki yaşın 30-35 sandım. Öyle olmuş olsa bile bi şeyler yapma şansın olurdu. Şimdi haydi haydi var.
Ay öyle bi konuşmuşsun ki yaşın 30-35 sandım. Öyle olmuş olsa bile bi şeyler yapma şansın olurdu. Şimdi haydi haydi var.
açıköğretimde varsa bölüm evlenip öyle okuyabilirsin...
Ne var yahu ne olacak, ben 95 li kızla oda arkadaşı bile olmuştum :)Hepsi ufak 98 li 97 li 96 lı gençlerle yarışıyorum çok moralim bozuluyo keşke bukadar geç kalmasaydım
Açıkçası sizi layığıyla seven bir sevgiliden bahsediyorsak, size "Ya okul ya ben" seçeneğini sunmaması gerekirdi.
Aksine, mutluluğunuz adına kendinden ödün verebilen bir sevgili, okulunuz için azminizi kamçılayan bir arkadaş olmalıydı yanınızda. 24 yaş, hiçbir şey için geç değil.
Belki uzun bir nişanlılık süreci, nişanlı iken mezun olup hemen evlenmek, ya da okulunuzu bitirmeye yakın bir evlilik, evliyken okula devam etmeniz vb.
Seçenek bu kadar çok iken, niçin kestirip atmak?
Sadece 2 sene diyorsunuz bir de...
Sevmek, "Seni göremem" bencilliği midir?
5 yıllık sevgiliniz, sizin için 2 sene bekleyemeyecekse, sizi ne kadar sevmiştir?
Yaşın çok genç.Geç kalmış bir yaşta değilsin.Önce oku önce meslek.Ya ben çok kötüyüm ya.Buraya yazmak istedim bana bişeyler deyin nolur...yaşım ilerliyo ben lise yıllarımda yaptığım aptallığın (bu aptallık ders derdine düşmemek üniversite derdine düşmemek) cezasını çekiyorum. Geçim derdine düştüm işe girdim yılladır boş boş bi hayat sürdüm hayallerimin peşinden koşmak çok geç aklıma düştü ve şimdi de sadece aklımda hayallerim var. 5 YILlık ilişkim var sevgilim tutturmuş nişanlanalım evlenelim artık diye...Beni çok seviyo çok yanımda oldu iki senedir okul kararı verdiğimden beri zerre istemesem de sen çok istiyosun diye sana destek olmaya çalıştım diyo. Ve artık yeter vazgeç diyo.Ama ben vazgeçmek istemiyorum bende istediğim okulu okumak bende istediğim işi yapmak bende her genç gibi derdim ev geçimi değil derslerim olsun istiyorum.Evlenip çoluk çocuğa karışmak borç içinde yüzmek yada içimde ukdeler kalsın istemiyorum.Karşımda ya okul ya ben diyen 5 senedir beraber olduğum, onu okul için terketmenin ona çok büyük haksızlık olacağını bildiğim ve bana hakkını helal de etmeyeceğini bildiğim bi sevgili var.Ben ne yapacammmm
Hem okuyan hem evli kadınlar var diyebilirsiniz ama benim istediğim okul yatılı sadece hafta sonu evci izni olan iki senelik bi eğitim.Bu yüzden evliyken asla seni göndermem diyo.
Cnm yasin 24 dur bakalim ya
2 yil dedigin ne ki
Mutlaka okumalisin
Sevgiline soyle madem bu kadar tolerans gosterdin 2 yil daha dayansin senin icin yuzmusun kuyruguna gelmissin
Yok beklemem derse kendi bilir ben seni seviyorum okul bitince evlenicez de karar onun ama sen oku cnm pisman olma iyi dusun her zaman evlenirsin ama okuyamazsin heleki emek vermissin belli bi yastan sonra 26 uygun bi yas evlilik icin bende 26 da evlendim
Benim yaşım gereği istediğim okula girebilmem için yani lise mezunları düzeyinden girebilmem için son bir hakkım kaldı yani 2017 de de deneyebilirim okadar.Ama bir de 4 yıllık üniv. mezunları alınıyor o okula onunda yaş sınırı 30. Bende dedim ki 2017 de de denicem yine olmaz ise 4 senelik herhangi bi açıköğretimden lisans mezunu olup 4 sene sonra 30 olmadan tekrar bu okul için sınava girecem.
Evet çok haklısınız.Ben ayrıntıya girmediğimden yazmadım şimdi yazayım.Benim yaşım gereği istediğim okula girebilmem için yani lise mezunları düzeyinden girebilmem için son bir hakkım kaldı yani 2017 de de deneyebilirim okadar.Ama bir de 4 yıllık üniv. mezunları alınıyor o okula onunda yaş sınırı 30. Bende dedim ki 2017 de de denicem yine olmaz ise 4 senelik herhangi bi açıköğretimden lisans mezunu olup 4 sene sonra 30 olmadan tekrar bu okul için sınava girecem.Oda bana diyo ki he 4 4 buçuk senede öyle beklicem yani seni diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?