Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size değer verecek bir ilişki yaşasanız size çok iyi gelir . bu tavsiyemi yavana atmayın
bi ilişki sahibi olmak için bi çabanız var mı ki ?
çaba gösterdim, tanışmalar oldu ilerisi olmadı. fakat bu aralar çabam yok.Karşıma çıkan da yok.
bende çok zayıfım çok eleştiri alıyorum bu yüzden. boyum 170 kilom kilom 50 düşüncesiz insanlar yüzünden kendime güvenimi kaybetmek üzereydimki kendime geldim eşim sağolsun :) insanları takmayın diyeceğim ama çok zor biliyorum biraz zayıflayın giyim tarzınızı değiştirin eminim etkisi olacaktır üzülmeyin insanlar herşeyi söylüyor zaten
ayy ben sinir oldum üzülmeyin nolurÖncelikle bence kesinlikle eşarbınızı açık renk seçin. Ve yaz geliyor şanslısınız alın bir tane güneş gözlüğü (çok bütçeye de gerek yok 25 tl 30 tl koton'da mango'da ve modelleri de harika). Güneş gözlüğü kadar kullanışlı aksesuar yok herrhalde. Okula girincede eşarbınızın üstüne geçirin hıııııhhhhh
bakın ben bi kaç resim buldum.
Eki Görüntüle 690179 Eki Görüntüle 690180 Eki Görüntüle 690181
Yardımcı olabilmişimdir umarım![]()
yasmn_ canim bence sadece makyaj yapmaklada genc gösterilmez sadece renkden renge girersin ayrica gösterilseydi makyaj yapan tizelerimiz gencecik olurlardi :) benim nacizane fikrim dogalgüzellik en güzelli :)
onun haricinde neden sikayetcisin ki? kimin icin tam yasini göstermek istiyorsun ki? kime ne ispatlamak mecburiyetindesin ki? patavatsizca konusanlara öyle akilsizca düsünenleri de bence takma kafana vardir YARADANIN bir bildigi...
yüregine biraz su serpelim...
İnsanların en hayırlısı gençken yaşlı gibi görünmek isteyendir, en şerlisi ise yaşlıyken gençmiş gibi görünmek isteyenidir (hadis)