Beni de ablamın ablası sanıyorlar 2.5 yaş var aramızda.Ama o küçük gösteriyor.Beni de 15 yaşındayken 18-19 yaşında sanıyolardı.
bence de en önce saç renginden başla eğer boya varsa
biraz kıpır kıpır renkli şeyler giyin, tabi rengarenk giyin demiyorum yani ciddi takımlar kumaş pantolon falan giyiyorsan giyme
ağır makyaj yapma bir de koyu renklerden kaçın
kiloluysan da biraz kilo ver oooo zaten boyun da uzunmuş fıstık gibi çıtır olur çıkarsın
bir ara kahkül kestirmiştim bende ozaman yaş muhabbeti oldumu hiç hatırlamıyorum kiKAHKÜL BIRAK!
ben de sen gibiyim saçlarım sarıydı, bi de kokoşumdur elbiseler makyajlar dolanırdım 20 yaşındayken ablam da 26 iken onu benim kardeşim sanıyorlardı. ama o da kot-tişört giyinir nerdeyse sıfır makyaj yapar, biraz da hakikaten sima olarak kırışıklığı vs yaşına göre çok iyi.
ben de sarı saçtan sıkıldım hafiften kendi saç rengime döndüm(koyu kestane) sonra da bir kahkül kestiriyim dedim, makyajı azalttım pembe tonlarında yapmaya başladım,
aaa bi baktım bana össye ne zaman girceksin fln diyorlar, halbuki ben 4. sınıftaydım o sırada.
kilo verme-saç rengi-kahkül-hafif makyaj- spor kıyafetler ile lisede bile sanabilirler seni hiç üzülme :) bi de sigara içiiosan bırak
lapp diye atladım konuya ama bende dertliyim bu konuda bende yaşımdan büyük gösteriyordumm azcık kilo verince daha küçük göründüğümü sölemeye başladılar.. gerçi benimki doğuştan gelen irilkle alakalı ama napcam ablam nişanlanınca (ablamla benzemesek te andırırız ve aramızda 7 yaş var) bana hayırlı olsun diyorlardı15 yaşında lise 1 e giderken iri gösterdiimden dünürcüler eve görmeye geliyolardı en yakın olay iseee eşim ameliyat olmuştu yanında elini tutuyom yanağını seviyom falan eşimde yaşını hiç göstermezzz eşimi küçük sanmışlarr aaaaaa siz kardeş değilmisiniz demişlerdi baya üzülmüştüm... çok uzattım ama bazen kaçarı yok zaten bu olaydan sonra acilen zayıflamaya karar verdim zaten makyaj yapmazdım artık hiç yapmıyorumm bide kıyafetlerimi daha spor seçerek işi kurtarmaya çalışıyorum
sorma canım ya....yani bende küçüklüğümden beri hep gösterişli idim.kilolu hiç degilim ki 1.74 boya 57 kilo görenler çok zayıfsın kilo al derler bana.benim eşimde çok minyon tipli.ama aramızda biraz yaş farkı oldugu için.ee bende büyük duruyorum eşitleniyoruz neyse ki
Allah başka dert vermesin ya ne var bunda :26:
Emin ol küçük görünmekten iyidir. Alt komşum yeni taşındığında onlara merhaba hoşgeldiniz demiştim. Beni dikkate alıp cevap bile vermemişlerdi. Meğer beni evin küçük kızı sanıyorlarmış. Öyle sinir olmuştum ki. Yaşımı öğrendiklerinde evet dikkate almaya başladılarAyrıca küçük görünmek istiyorsan hangi yaşın kıyafetlerini giyersen o yaşta görünürsün bu kadar basit... Saçlarını yanlardan kuyruk yapıp bi tişört ve kotla gayet küçük gösterirsin.
öle canımmm bazen yapcak bişii yokk kadınlar her zaman daha çabuk çöküyoo kabul etmek lazım herhalde
yok canım öyle deme.küçük göstermek daha iyi bence.düşünsene sen 40 a geldiginde.herkes ne kadar gençsin diyecek.buda nasıl mutlu etcek seni.ben şimdi onu düşünüyorum.40 geldigimde iyice babanne gibimi durcam yani
Ama küçük görünmem yüzünden çok zorluklar yaşadım. Yaşıtlarım genç kız oldu ben hala çocuktum, yaşıtlarım birileriyle çıkmaya başladılar, bana da hala ay ne tatlııııı denmeye devam ediliyordu. Çalışırken müşteriler geldiğinde "biz stajerle çalışmak istemiyoruz, grafikerle görüşebilir miyiz" diye konuşurlardı. Şimdi biraz biraz 20 üstü görünüyorum da şükrediyorum. (28 yaşındayım) Geçenlerde nereyi işaretledin bakiim? diye sordular (üniversite tercihlerinden bahsediyorlar). Hiç bir zaman ciddi konularda benimle konuşulmaz, küçüğüm çünkü. Dediğin gibi inşallah 30'lu, 40'lı yaşlarda meyvelerini toplarım. Çok çektim çoook
Ama küçük görünmem yüzünden çok zorluklar yaşadım. Yaşıtlarım genç kız oldu ben hala çocuktum, yaşıtlarım birileriyle çıkmaya başladılar, bana da hala ay ne tatlııııı denmeye devam ediliyordu. Çalışırken müşteriler geldiğinde "biz stajerle çalışmak istemiyoruz, grafikerle görüşebilir miyiz" diye konuşurlardı. Şimdi biraz biraz 20 üstü görünüyorum da şükrediyorum. (28 yaşındayım) Geçenlerde nereyi işaretledin bakiim? diye sordular (üniversite tercihlerinden bahsediyorlar). Hiç bir zaman ciddi konularda benimle konuşulmaz, küçüğüm çünkü. Dediğin gibi inşallah 30'lu, 40'lı yaşlarda meyvelerini toplarım. Çok çektim çoook
Uzun boylular ne yazık ki büyük gösteriyorlar benim bir çok arkadaşım da öyle,boydan kaynaklı birşey
ben 1,60 boyundayım,29 yaşındayım ama her gören 24 ya da 25 ten fazla olamazsın derler..
ama ben pek önemsemem böyle şeyleri sağlığınız yerinde olsun yeter...
Benimde boyum uzun herkes ortaokuldayken liseye, lisedeyken üniversiteye gidiyor sanırdıBir arkadaşım var aynı benim gibi ama o benden bir karış falan daha uzun sevgilisi 2 metre Ele ele görüyorum sahilde falan kız giymiş uzun etek altına sandalet üstüne sırtı açık bir tişört. Bakan dönüp bir daha bakıyor çünkü çok yakışıyor ona böyle şeyler giymek. Saçlar desen zaten belinden bir karış üstte, kahve... Ayrıca öyle imrenilecek müthiş bir güzelliği olmazdı eğer kısa olsaydı, ona uzun olmak güzellik katıyor. Şuan üniversitede herkes daha büyük sanıyor o gülüp geçiyor. Çünkü "Büyük görünüyorsun" diyenden çok "Keşke o boyda olabilseydim" diyenler daha fazla... Takma kafana, uzun olmak gerçekten çok güzel. Boyun kaç acaba senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?