Yaşımdan büyük gösteriyorum:(

uzun boylu insanlara genelde büyük gösterdikleri söylenir
olgun düşünen ağır başlı biriyseniz ondanda olabilir
bence kafanı takma yaa
çok şükür sağlığımız yerinde
kendinde ufak değişiklikler yaparak
kendini iyi hissedebilirsin:)

canım herkesi Allah ayrı bi güzellikte özellikte yaratmış ama şu dilimizi kemiksiz yaratmış pata küte konuşuyoruz insanları kırıyoruz işte.saçınla makyajınla kıyafetlerinle yaşını küçültebilirsin.benim boyum 1.80 geçen yolda bi adam ohaa boya bak deve gibi dedi yerin bidine girdim ve dönüp niye sen kendine bak yer cücesi demedim diye pişman oldum

şuan açtım benzer bi konuyu bende yeni gördüm burayı.. aynı sorun bende de var ve sizi gerçekten çok iyi anlıyorum..çok rahatsız edici bi durum.. yaşınızı söylediğinizde insanların gözünü pörtletip yok artııık demeleri fln.. kötü bi his gerçkten ve etrfmdakilerin bnu sürekli yüzüme vurmaları kendmi bildim bileli güvenimi flnda kaybetmeme neden oldu..

bende 25 yaşındayım çok küçük gösterdiğimi söylüyorlar yaşımı söyleyince nasıl tepki veriyorlar anlatamam gülmekten alamıyorum kendimi bide benden küçüklerin ilgi odağı olmak oda ayrı bi mesele :) sende gül geç boşver.

Bugün yan taraftaki komşu teyzeyle kursa gidiyoruz, başka bir komşu teyzeye rastladık, "bu kim senin torun mu?" dedi, oda "yok bizim yan komşu" dedi, diğer kadında "hıımmmm şimdiki çocuklarda erkenden herşeyi öğreniyor canım (kursa gidiyoruz ya)...

Kadın!!! Bana bak! Ben komşunun kızı değil, o evin bizzat hanımıyım evli barklı kadınım iyice bak öyle konuş! diyemedim tabiki saygı duyulması lazım yaşlılara...

Bu arada bu olayı ilk kez yaşamıyorum, kayınvalideme kızıyorlar bir gün, bu gelini niye böyle küçük aldınız diye. 27 olmuş daha niye almayacakmışım dedi koptuk tabi Bu arada ben eşimden 1 yaş büyüğüm.

Bunlar hoşuma gidiyor mu? Tabiki hayır ama böyle olmayı kabullendim artık. İnsanlara "yok ben küçük değilim bu yaştayım" deme kaygısı çekmek yerine olduğu gibi bıraktım. Kendini sev yeter başka ihsan istemez.

Son düzenleme:
1.74 gayet güzel bir oran...
Hiç kafana takma bile.
Benim bir arkadaşım 1.80 resmen manken gibi her yerde dikkat çekiyor fiziğiyle.
Tadını çıkar...

sagol şeker ben yine 1.80 e göre iyiymişimtopuklu giyersem o kadar ancayım.moral verdin.:80:

keşke deseymişsin.bak içinde kalmış buraya yazmışsın.maşallah canım.topuklu giyebiliyormusun peki?1.90 olursun o zaman.

bizim ailede genetikti küçük göstermek ve beni ortaokuldayken üniversiteye gidiyorum sanıyorlardı. buyurun bir de buradan yakın. diğerlerini hep küçük sanırlar, güldürürler beni de büyük sanıp sinirlendirirlerdi. evlatlık olduğumu düşünüyordum zaman zaman

neyse ki, genler kendine geldi de üniversitedeyken de orta okul öğrencisi sanmaya başladılar ilk böyle bir yorum duyduğumda nasıl havalara uçtuğumu anlatamam, yanlış tahminde bulunan kıza sarılıp öpecektim

ardından böyle devam etti hep yaşımdan küçük gösterir oldum. şimdi 30 lu yaşlarımın başlarındayım, şükür ki halen yaşıma inanmıyorlar, şu kadar yıldır hocayım diyince lisede mi başladınız diyorlar

önemli not: boyum 1.71, şimdiki genç kızlara göre normal ancak ben öğrenciyken arkadaşlarımın yüzde 90 ı 1.55-1.60 olunca sivriliyordum tabii, bir de olgun konuşma ve hareketler de etkiliyordu tabii.

evet bende sabırla bekliyorum.ne zaman eşitlenirim acaba.

ben eşitlendim de eksilere geçtim, merak etme sana da sıra gelir

aminnn tabi ki başka dert vermesinde.biri gelip aaa ne kadar büyük gösteriyorsun deyince insanın içine çok oturuyor.birşey de diyemiyorsun.nasıl özeniyorum şöyle ufak tepek insanlara....

ufak tefeklik etkili olsa da, bak benim gibiler de ufak gösterebiliyor ümidini kaybetmee

ah 30 u geçip de küçük sanmaları nasıl bir zevk anlatamam sana

ah sorma, liseli çocuk belli geliyor teklif ediyor, ben üniversite bitmiş resmen hocayım

kızlar bu arada ben de birkaç şey paylaşayım, arkadaşlarımdan değişim yapan ve daha genç gösterenlerden:
1- sarı saç ya da çok sarı röfleli saç!
2- kahverengi giyim ve makyaj! -inanılmaz fark ediyor, yaş koyuyor üzerine kahverengi -bej -krem rengi kombinleri mesela.
3- dore mi deniyor altın rengi aksesuar, ayakkabı vb etrafınızda çok bulunması.
4-sivri burun ayakkabılar ve klasik olma adına annelerimizin giyeceği tarzda kıyafetler.
5- gülmeyen bir surat!!! -gülümseyen bir ifade bile bir bayanı gençleştirebiliyor!
6- çok sigara içmekten de oluyor sanırım, donuk ve lekelenen cilt.
7- aşksızlık! - örnekleri git gide artıyor etrafımda- resmen gençleşiyor insan- gülen-ışıldayan gözler

nasıl zevkle okudum anlatamam.ümit ediyorum ki bende 30 lara geldigimde tıpkı senin gibi olurum.ya da yaşımdan ufak göstermesem de normal yaşımı göstermek yeter bana:)

Ben ne yaşımımdan daha olgun gösteklecek kıyafetler giyiyiorum , nede boya küpüne bulanıyorum
Biraz kiloluyum ve yaşımdan büyük gösteriyorum
Yerine göre beni evli barklı kadın bile sananlar oluyor
İş insanın kendinde bitiyor
Saç , baş , kıyafet , yerine göre makyaj
Yerine göre yapılan hafif makyaj insanı yaşından olgun değil bazen genç göstermeye yarıyor
Mesela çok güzel saçlarım var ama açık saç bana yakışmıyor
Zaten hafif dalgalı olan saçlarımı maşayla biraz hareketlendirmek yada fön çekmem gerekiyor
Ben bu saydıklarımın hiç birini yapmıyorum
O yüzden beni 19 değil en aşağı 25 falan sanıyorlar
Hatta geçenlerde kuaför kız sinirimi bozdu
Önce daha yaşın küçük bilmem ne bilmem ne sonra sen küçüktün demi deyip durdu onay alana kadar

Son düzenleme:
canım ben de uzun boyluyum, bana 16 yaşından beri 20li yaşlardamısın falan derlerdi 20 yi geçtim direkt 27 falan demeye başladılar
tabii geçmişte sarışındım hatta daha bikaç ay öncesine kadar sarışındım şuan geldim 25 yaşıma ve saçım artık daha karamel tonlarında ve bana 23-24 derler yani yaşımdan da küçük:)
evet arkadaşların dediği gibi saç rengi ve şekli çok önemli bir de kaşlarını biraz daha kalın bırak.
sana bir örnek daha benim kendimden 7 yaş büyük ablam var o da uzun boyludur, ki ona da eskiden daha büyük derlermiş ve şuan ona taş çatlasın 26 diyorlar:)
ki kendisi evli ve bir çocuğu var. yani senin dezavantaj sandığın şey aslında avantaj. kaale alınacak yaşlara gelene kadar kaale alınacak gibi görünüyorsun. ve o yaşa geldi mi de sabitleniyosun.
uzun boylu olmanın avantajlarından biri de bu düzgün de yüz hatların varsa hep 20lerinde görünmek belli bi yaşa kadar:)

ben 27 yaşındayım benide herkes 22 filan sanıyor emin ol buda sinir bozucu durumlara sebep oluyor bazen

ben ne yapsam acaba 28 yaşındayım ve yaşımı duyanların tepkisi şu aaa biz seni liseye falan gidiyosundur sanmıştık ne bu yaaaa diye bağırasım geliyo valla boşver büyük göstermek iyidir :)))

bende tam tersi 24 yaşındayım 18 yaşında sanıyorlar beni aaa sen 24 yaşındamıydın ben sandım 18

:90::90:sağol şekercim evet kaşlarımı bende bıraktım şimdi uzasın diye.çok degil ama ince sanırım.

çoğu arkadaş küçük göstermekten şikayetçi bende büyük göstermekten. inşallah hepimiz orata yolu bulur da yaşımızı gösteririz.

ben de kiloluyum ve 19 olmama rağmen büyük gösgeriyorum( tabi koyu makyaj ve siyah giymenin de etkisiyle(

cnm o buyuk gosterme olaylari dengeleniyo.. kotu tarafi belki simdi oyle gosteriyosun ama yillarca oyel kaliyosun... benim bazi buyuk gosteren arkadaslarim hala aynilar mesela .. eskiden bizdne daha buyuk duruyolardi..onlar ayni kaldi biz yaslandik:))) herkesin yapisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…