- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
1.74 tatlım.sagol sevindim :))))))
1.74 gayet güzel bir oran...
Hiç kafana takma bile.
Benim bir arkadaşım 1.80 resmen manken gibi her yerde dikkat çekiyor fiziğiyle.
Tadını çıkar...
canım herkesi Allah ayrı bi güzellikte özellikte yaratmış ama şu dilimizi kemiksiz yaratmış pata küte konuşuyoruz insanları kırıyoruz işte.saçınla makyajınla kıyafetlerinle yaşını küçültebilirsin.benim boyum 1.80 geçen yolda bi adam ohaa boya bak deve gibi dedi yerin bidine girdim ve dönüp niye sen kendine bak yer cücesi demedim diye pişman oldum
evet bende sabırla bekliyorum.ne zaman eşitlenirim acaba.
aminnn tabi ki başka dert vermesinde.biri gelip aaa ne kadar büyük gösteriyorsun deyince insanın içine çok oturuyor.birşey de diyemiyorsun.nasıl özeniyorum şöyle ufak tepek insanlara....
Ama küçük görünmem yüzünden çok zorluklar yaşadım. Yaşıtlarım genç kız oldu ben hala çocuktum, yaşıtlarım birileriyle çıkmaya başladılar, bana da hala ay ne tatlııııı denmeye devam ediliyordu. Çalışırken müşteriler geldiğinde "biz stajerle çalışmak istemiyoruz, grafikerle görüşebilir miyiz" diye konuşurlardı. Şimdi biraz biraz 20 üstü görünüyorum da şükrediyorum. (28 yaşındayım) Geçenlerde nereyi işaretledin bakiim? diye sordular (üniversite tercihlerinden bahsediyorlar). Hiç bir zaman ciddi konularda benimle konuşulmaz, küçüğüm çünkü. Dediğin gibi inşallah 30'lu, 40'lı yaşlarda meyvelerini toplarım. Çok çektim çoook
bende 25 yaşındayım çok küçük gösterdiğimi söylüyorlar yaşımı söyleyince nasıl tepki veriyorlar anlatamam gülmekten alamıyorum kendimi bide benden küçüklerin ilgi odağı olmak oda ayrı bi mesele :) sende gül geç boşver.
canım ben de uzun boyluyum, bana 16 yaşından beri 20li yaşlardamısın falan derlerdi 20 yi geçtim direkt 27 falan demeye başladılar
tabii geçmişte sarışındım hatta daha bikaç ay öncesine kadar sarışındım şuan geldim 25 yaşıma ve saçım artık daha karamel tonlarında ve bana 23-24 derler yani yaşımdan da küçük:)
evet arkadaşların dediği gibi saç rengi ve şekli çok önemli bir de kaşlarını biraz daha kalın bırak.
sana bir örnek daha benim kendimden 7 yaş büyük ablam var o da uzun boyludur, ki ona da eskiden daha büyük derlermiş ve şuan ona taş çatlasın 26 diyorlar:)
ki kendisi evli ve bir çocuğu var. yani senin dezavantaj sandığın şey aslında avantaj. kaale alınacak yaşlara gelene kadar kaale alınacak gibi görünüyorsun. ve o yaşa geldi mi de sabitleniyosun.
uzun boylu olmanın avantajlarından biri de bu düzgün de yüz hatların varsa hep 20lerinde görünmek belli bi yaşa kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?