yüzüm genç duruyor:))21 yaş zaten genç yaşlı sanıyorsun herhalde kendini:)
Bende 15 yaşındayım ama çok minyonum 10 yaşında sanıyorlar
aslında bunu yapmayı da denedim..ama nedense insanlara bunlar inandırıcı gelmiyor..bahane yarattığımı veya kötü gönüle teselli misali ezilmemek için kendim bile inanmadığım halde savunuyormuşum gibi algılanıyor...inanın ben mutluyum ben iyiyim dert etmiyorum laflarını da dedim..ama sanırım insanlar benim halimden memnun olduğuma değil kendi düşüncelerine kendi değerlerine bakıyorlar..yani benim kendimi eksik ve kötü hissetmem sanki onlara haz veriyor..sonuç olarak yine toplumda onların gözünde değersiz olmak damgasını yemekten kurtulamıyorum...iyiyim dememe rağmen bana teselli verir gibi üzme canını , sıkma canını diyip teselli adı altında beni ezmeye çalışıyorlar..oysa ben onlara bu konuda dertliyim demememe rağmen...
Pekii bir şeyi daha merak ettim...
İnsanlar sizin hakkınızda konuşuyorlar,olumlu olumsuz yorum yapıyorlar,sizin söylediklerinize inanmıyorlar. Tamam kabul! Ama bu onların sorunu,siz niye bunları dert ediyorsunuz?
Kim ne düşünürse,neye inanırsa inansın!
Siz sizi anlayan,sizinle uyum sağlayan kişilerle vakit geçirseniz daha iyi olmaz mı?
beni olduğum gibi kabul eden kişileri bulsam onlarla vakit geçireceğim tabi ki..ama o kişileri bulmak kolay olmuyor...belki o yüzden her yaş grubundan insanla konuşarak bunu bulmaya çalışıyorum..o kişilerin nereden çıkacağı hiç belli olmaz..belki yaşı küçük olur ama mantalitesi olgun olabilir..yani bu konuda da her kapının ipini çekiorum desem yeridir..Allah beni inşallah öyle kişilerle karşılaştırır
çok ilginçmiş?? 15 yaşındasın ama evli ve hamilesin, aynı zamanda 10 yaşında duruyorsun..
21 yaş genç ama liseden sonra insanın yüzündeki o çocuksu ifade kayboluyor.. ben makyaj yapmam asla, o yüzden yaşıtlarımdan genç duruyorum demek istedim..
ben sonunda esas derdimi anladım galiba..toplum içindeki konumum nedir bunu bilmek istiyorum..hatta hiçbir konuma sahip değilsem de bir konum yaratıp orada yer almak istiyorum...hiçbir tarafa ait olamamak en çok canımı sıkan şey...ve şimdi mesajınız sayesinde anladım ki benim kendi konumumu tespit etmem ve ben şuyum diyebilmem için illa ki falancanın arkadaşı..veya filancanın sevgilisi veya eşi..veya filanca firmasının görevlisi olarak bir sıfat ve konum elde edemeyeceğimi anladım...sanırım bunların hiçbirisi bana benim bir çocuk mu yoksa yetişkin bir birey mi olduğumu göstermek için yeterli değil gibi..çünkü hepsi başkalarına veya dış etkenlere dayalı...
evli arkadaşlarının, komşularının arasında hepsi eşlerinden, evliliklerinden bahsediyor.
çocuklular, çocuklarından, hastalıklarından okullarından.
işi olan işe gidiyor zaten
genç kızlar lay lay lom..
erkekler seninle gönül ilişkisi yaşamak istiyor ama yaşını öğrenince o da olmuyor.
kendi yaşıtındaki erkeklerden iyi biri denk gelmiyor.
e ben ne yapayım diyorsun değil mi?
kime katılayım hangi gruba dahil olayım.?
muhtemelen çocukluk arkadaşınız filanda yok.
evlen artık, yaşında gelmiş falan diyenlerde var duymamazlıktan gelemiyor insan anlıyorum.
bana da demin çocuk ne zaman diye sordu komşunun biri. vakti gelmişmiş. sanki hemen oluyorda biz yapmıyoruz. insanların ne dediğini boşver canım onlar hep bişeyler söylerler.
evet canım aynen duygularıma tercüman olmuşsun...bundan güzel anlatılamazdı yaşadıklarım inan..beni tam olarak anlayan birilerinin de olduğunu görmek gerçekten çok güzel...çok teşekkür ederim bu samimi analizin için..ben derdimi sayfalarca dil dökerek anlatamadım ama sen 1-2 mesajla herşeyi anlattın...çok teşekkür ederim
klasik kadın yaş kompleksi.
Sen gençlerle takılmak mı istıyorsun yoksa kendı yaşıtlarınla ciddi ilişkımı istıyorsun anlamadımkı sorunun ne.. sorunun ne evlenmıs ne eğıtım tamamlamamıs olman mı..
istediği yaş gurubuyla takılmakta özgürdür ,tabi onlarda senle takılmak isterse.
Ne zamana kadar kaçabılırsın gerceklerden.
kozmetık sağolsun kadınlar artık yaşlanmıyor.
cok genç ama saçı bası dökülmüş 35 gıbı gösteren erkeklerde az değil.
kendı durmunu gızlemen ıcın yaşını kullanmana gerek yok neysen o sundur sonucta.
kendınle barısık olman gerek. yaşını gösterıp göstermemen değil sorun.
Sen bir bayansin hem de turksun. Neden bunu bu kadar onemsiyorsun? Soylemeye calistigim evet egitim, kendini gelistirmis olmak ve bir meslek sdahibi olmak suanki toplumda onemli ama egitimini tamamlamamista milyonlarca kadin var. Ve kadin olduklari icin bu normal karsilaniyor. Benim senin gibi bir tanidigim erkek arkadasim var. Kendisi 27 yasinda ve 18-20 yasinda gorunuyor. Ve o da kucuk gorunmenin cok avantajli oldugunu ve yasnin sorulmasindan hoslanmadigini soyluyordu. O da minyon tipli biri. Onun durumu daha da zor. Ne askerlik bitmis ne okul bitmis ne adam gibi bi isi var.. Erkek olunca dolayisiyla beklentiler de degisiyor. 27 yasinda birinden meslek sahibi olmasi ve askere gitmis olmasi beklenir. Olmadimi olmuyor. Ve bu arkadasim benimle evlenmek istiyordu. Ve bu sebeplerden dolayi onu red ettim. O hayata benim gozumde bir erkek olarak gec kalmisti. Ama durum senin icin farkli. Sen bir bayansin senin icin beklentiler o kadar yuksek olmayacak. Ve bence sende "kendi yasitlarin"la takilmalisin. Neden kendinden yasca kucuklerin seviyesine inmeye onlara kendini sevdirmeye calisiyorsun ki? Her yas guzeldir. 29 cok buyuk bir yasta degil ustelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?