Her yaşın kendine güzelliği ayrıdır ister küçük duralım ister büyük bende yaşımı göstermem duyanlar inanmaz bile..
Ben mennunum yaşımdan bırakın sizde mennun olun hayatın keyfini çıkarmaya çalışın
teşekkür ederim..sanırım bazı yaraları sarmaya çalışırken zaman umduğumdan hızlı geçmiş olmalı..bir anda kendimi 29 yaşında buldum ancak ne yaraları sarabilmişim ne de toplumun benden beklediklerini yapabilmişim...belki zamanı boşa harcamanın verdiği suçluluktur bilemiyorum...ama tabi ki bu oturup da hiçbirşey yapmadım demek değil....aksine diğerleriyle aynı kulvarda olabilmek için hep geriden tam gaz koştum ama yetişemiyorum..biryerden sonra nefesim kesiliyor...çnkü ne kadar uğraşırsam uğraşayım hep geriden geliyorum..
Geç kalmışsan da görüntün geç kalmamış;tadını çıkart:)Kendinden birkaç yaş küçük bir erkekle bile evlenebilirsin minyon tipin dolayısıyla.Ama bu durumu suratına çarpacak daha genç erkeklerden uzak dur ki;yaranı kanatıp durmasınlar..
bi an kendi yazdığımı okuyorum sandım aynen valla yaşanmamışlıklar yakamızı bırakmıyor neyse buna da şükür
teşekkür ederim..sanırım bazı yaraları sarmaya çalışırken zaman umduğumdan hızlı geçmiş olmalı..bir anda kendimi 29 yaşında buldum ancak ne yaraları sarabilmişim ne de toplumun benden beklediklerini yapabilmişim...belki zamanı boşa harcamanın verdiği suçluluktur bilemiyorum...ama tabi ki bu oturup da hiçbirşey yapmadım demek değil....aksine diğerleriyle aynı kulvarda olabilmek için hep geriden tam gaz koştum ama yetişemiyorum..biryerden sonra nefesim kesiliyor...çnkü ne kadar uğraşırsam uğraşayım hep geriden geliyorum..
buna da şükür canım..bak gör demekki bu konuda yanlız değilmişsin
napsak acaba canım ? :)
teşekkür ederim..sanırım bazı yaraları sarmaya çalışırken zaman umduğumdan hızlı geçmiş olmalı..bir anda kendimi 29 yaşında buldum ancak ne yaraları sarabilmişim ne de toplumun benden beklediklerini yapabilmişim...belki zamanı boşa harcamanın verdiği suçluluktur bilemiyorum... ama tabi ki bu oturup da hiçbirşey yapmadım demek değil....aksine diğerleriyle aynı kulvarda olabilmek için hep geriden tam gaz koştum ama yetişemiyorum..biryerden sonra nefesim kesiliyor...çnkü ne kadar uğraşırsam uğraşayım hep geriden geliyorum ..
Klasik 29 yaş sendromu diyebiliriz bende yaşıyorum nispeten. İnsan 29 yaşına gelince psikologların deyimiyle bir bakıyor şimdiye kadar ne yaptım ne yapamadım tarzında. Eğer birşeyler elde edememişse ya da yaşadığı hayat istediğii tarz değilse ciddi mana da psikolojik sıkıntı yaşayabiliyormuş.
29 yaşına özgü bir psikolojik rahatsızlık çeşidi olduğunu bilmiyordum...bi araştırayım bakıyım netten neymiş :) teşekkür ederim...
sosyal tatminsizliğimin kapanmaması yüzünden yaşıma göre yapmış olmam gereken şeyleri yapamadığımı farkettim
ve şu an yaşımın öğrenilmesi de tatminsizlik sorunumu daha da arttırıyor..böyle bir kısırdöngü var..
şartlarım yüzünden oldukça az kişiyle görüşebiliyorum onlarla da durum malum anlattığım şekillerde oluyor....bu sorunum çözülmeden kendimi ben nasıl eğitimime derslerime vereyim bilmiyorum..aklım hep bunda...hayatımda hep zorunluluklar ve sorumluluklar ve görevler var..hiç sosyallik..eğlence macera gibi şeyler yok...
Arkadaşım bence biraz kafanda fazla kuruyorsunuz gibime geldi..
İnanın bizim de hayatımızda macera yok..
Herkes bir yerlere bir şekilde tutanabilme çabasında,maddi manevi hiç kimseye muhtaç olmayalım diye o sizin bahsettiğiniz zorunlulukları görev edindik..
Toplum için değil kendiniz için yaşamaya başladığınız anda hiçbir sorununuz kalmaz.
Güneş'cim akıl verme olarak görme ama
gerçekten aynı şeyleri yaşadığım için söylemek istiyorum bunları
yani genelde böyle bir ruh hali içindeyim ben de ve hangi şartlarda bunu aşabilirim hangi şartlarda aynı mutsuz hallerim devam eder farkedebildim gerçi sen de düşünmüşsün bunları farkedebilmişsin ama
öncelikle herşeyden vazgeçmiş salmıştım kendimi bir ara,bazı nedenler vardı tabi durduk yere olmadı en önemli nedeni de sosyal fobi rahatsızlığıydı.daha sonra yanlış insanlarla karşılaşmak etrafım çevrem ailemin tutumu vs.
benim de çevrem yok bazen çok canım sıkılıyor gece kalkıp netin başına geçiyorum bakıyorum nette de yapacak hiçbişeyim yok daha fazla sıkılıyorum kahrediyorum kendimi bazen isyan ediyorum
kendimi aşmak ve geliştirmek için(düşün bir de ben üniversite mezunuyum inan bunun yükü daha fazla bana diyen oluyo ki yetişkin bi insansın OKUMUŞSUN bunu karşı cinsten çok duyuyorum yani aslında okumuş olmak çok da matah bişey değilmiş bana göre şahsen beni kurtarmadı şimdilik) çok istekliyim ama yeterince azimli değilim.
anladım ki hayatımda birisi olduğu zaman bu benim için bir itici güç oluyo.yani şöyle diyim normal zamanda yapmak istediğim ve motivasyon eksikliği vs. yapmayı sürekli ertelediğim birşeyleri hayatımda birisi varken daha isteyerek yapıyorum.normalde yapmak için parmağımı oynatacak halimin olmadığı şeyleri ben güle oynaya yapıyorum.bazen umutsuzluk çöküyo içime eksik hissediyorum kendimi karamsarlaşıyorum ama çok sürmüyo.hele bu kişi sizi olduğunuz gibi kabul eden biriyse ve biraz da mesafe olarak uzaksa çok daha iyi.
insan sosyal bir varlıktır kimseyle birşeyler paylaşmadıkça resmen insan olduğumuzu unutuyoruz.
ben bunu farkettim güzelim sana bunu önerebilirim biri olsun hayatında bence ben sosyal fobili biriyim ilk etapta zorlanıyorum ama seni öyle de sevebileceğini hissettirmelisin ve bu zaman içinde kendini aşabilir işte bu planlarını hayata geçirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?