Yasin gecti

Konu sahibi ve çevresi bu kitabı okumuşlar sanırım,

konu sahibi bu kitap yorumunu izle, biraz aydınlanma yaşarsın @pembecicekli
Maria burada pek sevilmiyor sanırım. Bir videosunda bdv'ye girip konular okumuş ve bazı yorumlarla dalga geçmişti. Ben kendisini çok seviyorum. Yeri gelmişken sorayım, sevilmiyor mu cidden kızlar?

simdiki aklim olsa evlenmezdim desem cok klise olucak.
Zaten adamda bana asik oldugundan degil, yalnizligini gidermek ve millete hava atmak icin aaa genc birini bulmus dedirtmek icin , ben oyle dusunuyorum

simdiki aklim olsa evlenmezdim desem cok klise olucak.
Zaten adamda bana asik oldugundan degil, yalnizligini gidermek ve millete hava atmak icin aaa genc birini bulmus dedirtmek icin , ben oyle dusunuyorum
E heralde. Siz sanıyorsunuz ki emmi ile evlenince kıymetim bilinecek, el üstünde tutacak. Adamlar kendine hak görüyor hak.

Maria burada pek sevilmiyor sanırım. Bir videosunda bdv'ye girip konular okumuş ve bazı yorumlarla dalga geçmişti. Ben kendisini çok seviyorum. Yeri gelmişken sorayım, sevilmiyor mu cidden kızlar?
Tanımıyorum ki. Tanısaydım belki ben de onunla dalga geçerdim

E heralde. Siz sanıyorsunuz ki emmi ile evlenince kıymetim bilinecek, el üstünde tutacak. Adamlar kendine hak görüyor hak.
maalesef oyle, yasamadan ogrenilmiyor iste. Yaslisi daha beter, kendi yasimda olsa en azindan cinsel hayatimiz iyi olurdu, o da yok, tek pozitif yani yalniz olmamak, sanirim yalniz kalma korkum var

Ben severim kendisini, arada celisse de eğlenceli biri

Boşanma kararınızla sonrasında yeni birini nasıl bulacağım düşüncesi bağlantılı olmamalı.
Ben 30 yaşındayım sevgilim 26. Hem daha yeni 1 senemizi doldurduk hem de ben o yaşta bir erkeğin evlenmesini henüz erken görüyorum. Atıyorum biz devam etsek ve evlensek 35 imde evleneceğim belki. Kime göre neye göre geç bu. Belki boşanacağız 40 olacağım. Benden 2 yaş büyük bir kız arkadaşım var. 4 sene önce boşandı. Hayat ona güzel şu an. Bu yaşta boşandım kim ne yapsın beni ezikliğini yaşamıyor. Asıl ne kadar güçlü bir karar verdi ve hatasını bitirdi şimdi yüzünden gözünden mutlu olduğu belli diye her seferinde imreniyorum. Hayat her zaman yeniden başlamaya karar veren için en uygun andadır.
Başkalarının etiketleri sizin değerinizi belirlemez. Bu düşüncelere kulak asarsanız da onlardan bir farkınız kalmaz.

Annemde böyle der. Şimdi etin yeniyor gönün giyiliyor. İlerki yasta seni kim napsın. Kendisi 50 yasında güveneceği birini bulsun hemen evlenir.
Kısmetten öte yol yok.

bir de manipulasyon ustasi. Surekli michael douglas bilmem kim zengin yasli adamlari otnek verip, o yasta cocuklari oldu diyor.
Michael Douglas olsaydı bi düşünürdük de, Mehmet emmi olunca bi gülme geliyor.

Annemde böyle der. Şimdi etin yeniyor gönün giyiliyor. İlerki yasta seni kim napsın. Kendisi 50 yasında güveneceği birini bulsun hemen evlenir.
Kısmetten öte yol yok.
Bence asıl kadınlar (gelirleri varsa) belli bir yaştan sonra herif kahrı çekmek istemiyorlar. Kendileri gibi bekar arkadaşlarıyla turlara falan gidiyorlar.

26 yaşında ve henüz 1,5 yıllık evlisiniz. Eşinizden boşanıp boşanmamanız; bir başkasını bulup bulamamanıza mı bağlı ?

Arkadaşlarınızla yaşı neden bu kadar sorun ettiniz ki ? 30-35' ten sonra, ancak sizden 15 + yaş büyük birini bulabileceğinizi düşünerek; neden dertlendiğinize anlam veremedim. 11 Ocak 2023 tarihli Esim tarafindan beğenilmiyorum konunuzda, eşinizin sizden 15 yaş büyük olduğunu belirtmiştiniz. Tercih ettiğiniz yaş aralığı değişmemiş olur bu durumda.

Bence asıl kadınlar (gelirleri varsa) belli bir yaştan sonra herif kahrı çekmek istemiyorlar. Kendileri gibi bekar arkadaşlarıyla turlara falan gidiyorlar.
Geliri var evi var. Yakın zamanda araba alcak ehliyeti vs var. Ama koca dedin mi akan sular duruyor.
Bu ara biraz düzelmiş aman kocanın sıkıntısıyla mı uğraşcam diyo ama şöyle içine sinen bişe olsun arkasına bakmaz valla:)

Belki terchim degismistir, belki artik genc istiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…