Yasin gecti

Bazıları duygusal oluyor o zaman. Ne zamandan beri yalnız
 
Tercihleriniz değiştiyse, evliliğinizi para biriktirme vb maksatlarla sürdürmek ve eşinizi kullanmak yerine; en kısa sürede boşanabilir, eşinizin zamanını da çalmamış olursunuz.
biraz once alintiladiginiz konuyu okusaydiniz zamani asil calinan kisinin kim oldugunu anlardiniz ama neyse yorumunuz icin tesekkurler
 
biraz once alintiladiginiz konuyu okusaydiniz zamani asil calinan kisinin kim oldugunu anlardiniz ama neyse yorumunuz icin tesekkurler

Eşinizi tanıyarak, onunla görüşerek evlenmediniz mi ? Adamı kendinize hayat tarzı, düşünce, davranış olarak denk görmüşsünüz ki evlenmişsiniz.
 
Bu düşünceler ne cahil cühelaca gerçekten insanlara inanamakta zorlanıyorum yaşım geçiyor eee koca bulamam tekrar bu adamı çekeyim diyip çekmeler çok geride kalmadı mı kendileri asla boşanmaz umarım. Ben çocuğum varken ayrılma kararı almış insanım ben öleyim madem böyle dünya
 
Maria burada pek sevilmiyor sanırım. Bir videosunda bdv'ye girip konular okumuş ve bazı yorumlarla dalga geçmişti. Ben kendisini çok seviyorum. Yeri gelmişken sorayım, sevilmiyor mu cidden kızlar?

Kitap yorumlarını seviyorum feminist olması, kadın düşmanlarını nakavt etmesi güzel bir de evli olduğu için inceller ‘ koca bulamadığından feminist oldu’ diyemiyorlar o çok iyi
 
bir de manipulasyon ustasi. Surekli michael douglas bilmem kim zengin yasli adamlari otnek verip, o yasta cocuklari oldu diyor.

Ya şu dedelerle koşarak evlenmeyin gözünüzü seveyim

Ne kıymet biliyorlar ne gözleri doyuyor,ne gözünüz gönlünüz açılıyor olan size oluyor

yaşlı pörsümüş kalkmayan ç.klü pişmaniye kıllı herifle yatağa girmekte en büyük eksisi.

Konu sahibi boşanırsanız bu dededen, lütfen kendinizi toparlayana kadar hep en az 5 yaş küçük erkeklerle olun da bi kendinize gelin. Bundan ayrılıp yine dede bulmayın

ıyyyyyy içiniz nasıl alıyor, ömür boyu bekar kalmak bile 15 yaş fark olan amcalayla evlenmekten iyidir
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gene daha boşanmadan yenisini nasıl bulurum kaygısı. Yahu önce bir boşanın.

Bir de 24 yaşında 40 bulmuş bundan ayrılıp 50 bulmak istiyor, baba sorunlu bi kadın sanırım başka da bi açıklaması yok
 
Bu kadar zor bir evlilik var ve boşanınca yeniden evlenmeyi nasıl göze alıyorsunuz onu anlamadım. Ve birde boşanınca illa evlenmeniz şart mı? Kendi başınıza hayatınızı idame ettiremez misiniz? Yani birinin olması şartmı? Bence şart değil benim bir akrabam hiç evlenmemişti ta 47 yaşında evlendi çokta mutlu yani. Evlenmenin bence yaşla ilgisi yok ve ben zaten hayatında illa bir erkek olmasını isteyen kadınları anlamıyorum. Sanırım ben çok güçlü bir insanım kimseye minnet etmiyorum valla böylede o kadar mutluyum ki hakkımda hayırlıysa evlilik zaten olur ama mutsuz bir evlilik yaşayacaksam allah benden uzak etsin. He mutsuz bir evlilikten çıksam sonrasında evlenmeyi düşünür müyüm düşünmem bir kere yaşamışım ve hayatıma bir erkek çok uzun yıllarca almam alsamda sadece sevgili olarak kalır.
 
Bir de 24 yaşında 40 bulmuş bundan ayrılıp 50 bulmak istiyor, baba sorunlu bi kadın sanırım başka da bi açıklaması yok
Ben 38 yaşındayken boşandım, 30 yaşında sevgilim oldu:))) Bana evlenme teklifi etti ama çok gençti, toy diye reddettim. Sonra kendi akranım başka biriyle evlendim.
Moral olsun üyeye.
 
Ben 38 yaşındayken boşandım, 30 yaşında sevgilim oldu:))) Bana evlenme teklifi etti ama çok gençti, toy diye reddettim. Sonra kendi akranım başka biriyle evlendim.
Moral olsun üyeye.

Bu mesajı o koca kocana ( yaşlı koca demek istedim) göster bakalım @pembecicekli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…