- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Bazıları duygusal oluyor o zaman. Ne zamandan beri yalnızGeliri var evi var. Yakın zamanda araba alcak ehliyeti vs var. Ama koca dedin mi akan sular duruyor.
Bu ara biraz düzelmiş aman kocanın sıkıntısıyla mı uğraşcam diyo ama şöyle içine sinen bişe olsun arkasına bakmaz valla:)
genç erkek daha iyi ya. Bak fransız cumhurbaşkanına mis.Artık büyük kadın moda benim arkadaşlar geçen sene hep 2-3 yaş küçük kocalarla evlendiler
Hem sünnether konuyu dine yoran erkekler nedense konu taze et olunca sünnet minnet dinlemiyorlar
Belki terchim degismistir, belki artik genc istiyorumdur
10 yıl oldu babam vefat edeli. İlk baslarda daha abartıydı. Kafayı kocayla bozmuştu. Şimdi iyikide evlenmemişim diyoBazıları duygusal oluyor o zaman. Ne zamandan beri yalnız
biraz once alintiladiginiz konuyu okusaydiniz zamani asil calinan kisinin kim oldugunu anlardiniz ama neyse yorumunuz icin tesekkurlerTercihleriniz değiştiyse, evliliğinizi para biriktirme vb maksatlarla sürdürmek ve eşinizi kullanmak yerine; en kısa sürede boşanabilir, eşinizin zamanını da çalmamış olursunuz.
biraz once alintiladiginiz konuyu okusaydiniz zamani asil calinan kisinin kim oldugunu anlardiniz ama neyse yorumunuz icin tesekkurler
Başınız sağolsun.10 yıl oldu babam vefat edeli. İlk baslarda daha abartıydı. Kafayı kocayla bozmuştu. Şimdi iyikide evlenmemişim diyo
Maria burada pek sevilmiyor sanırım. Bir videosunda bdv'ye girip konular okumuş ve bazı yorumlarla dalga geçmişti. Ben kendisini çok seviyorum. Yeri gelmişken sorayım, sevilmiyor mu cidden kızlar?
bir de manipulasyon ustasi. Surekli michael douglas bilmem kim zengin yasli adamlari otnek verip, o yasta cocuklari oldu diyor.
Gene daha boşanmadan yenisini nasıl bulurum kaygısı. Yahu önce bir boşanın.
Etin yeniyor, gonun giyiliyor ne demek ?Annemde böyle der. Şimdi etin yeniyor gönün giyiliyor. İlerki yasta seni kim napsın. Kendisi 50 yasında güveneceği birini bulsun hemen evlenir.
Kısmetten öte yol yok.
Bu kadar zor bir evlilik var ve boşanınca yeniden evlenmeyi nasıl göze alıyorsunuz onu anlamadım. Ve birde boşanınca illa evlenmeniz şart mı? Kendi başınıza hayatınızı idame ettiremez misiniz? Yani birinin olması şartmı? Bence şart değil benim bir akrabam hiç evlenmemişti ta 47 yaşında evlendi çokta mutlu yani. Evlenmenin bence yaşla ilgisi yok ve ben zaten hayatında illa bir erkek olmasını isteyen kadınları anlamıyorum. Sanırım ben çok güçlü bir insanım kimseye minnet etmiyorum valla böylede o kadar mutluyum ki hakkımda hayırlıysa evlilik zaten olur ama mutsuz bir evlilik yaşayacaksam allah benden uzak etsin. He mutsuz bir evlilikten çıksam sonrasında evlenmeyi düşünür müyüm düşünmem bir kere yaşamışım ve hayatıma bir erkek çok uzun yıllarca almam alsamda sadece sevgili olarak kalır.Merhaba arkadaslar
Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.
Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.
Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.
Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?
Ben 38 yaşındayken boşandım, 30 yaşında sevgilim oldu:))) Bana evlenme teklifi etti ama çok gençti, toy diye reddettim. Sonra kendi akranım başka biriyle evlendim.Bir de 24 yaşında 40 bulmuş bundan ayrılıp 50 bulmak istiyor, baba sorunlu bi kadın sanırım başka da bi açıklaması yok
Ben 38 yaşındayken boşandım, 30 yaşında sevgilim oldu:))) Bana evlenme teklifi etti ama çok gençti, toy diye reddettim. Sonra kendi akranım başka biriyle evlendim.
Moral olsun üyeye.
Benden bahsediyo mu ? Ben yoksam bakmiyim h bxhhO da buradaki üyeleri tanımıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?