Yasin gecti

İkinci evliliğimi 32 yaşındayken 28 yaşında evlenmemiş biriyle yaptım. Sorularınıza yanıt olmuştur sanırım?

Boşanmadan birini bulmanın derdine düşmek de garip. Demek ki amacınız boşanıp huzura ermek değil, hayatınızdaki erkek sürekliliğini sağlamak

Ben seni bildim; sen şu üniversitede erkek arkadaşı olmayınca depresyona giren kızsın. Ben de karşı odada ailevi ve maddi sorunlar yüzünden derslerinden başka bir öeyle ilgilenemeyen içe kapanık kızım, bekarım hala
Ya varsın bulma dicem de bide şu var sen şimdiden bu endişeye sahipsen acaba evliliğin çok da kötü değil mi? (İlk konunu bilmiyorum) çünkü boşanan insanlarda en son bu akla geliyor diye gözlemlemiştim, öyle kötü ayrılıyor lar ki çünkü. Sizin evliliğin kurtulma şansı var sanki

galiba hakli olabilirsin ben o kizim

Yahu ben de iş bulamazsına bağlayacaksın diye bekliyorum.
Birini bulmak zorlaşacak diye evli kalmaya devam mı edeceksin?
Evliliğinde mutsuz olan insan yaşam standartlarını kurmayı dert edinir, çabalar daha boşanmadan yeni birini bulamayacağının derdine düşmek de ne bileyim nefes alsın yeter mi diye düşündürtüyor yani yetecekse hiç kurulu düzenini bozma derim.

Ben bir şeyleri kaçırdım galiba, mesajlarım hepsini okumadım, kocası mı diyormuş benden boşanırsan koca bulamazsın diye? Oha, edepsiz herif.
Hayır,konu sahibi kendi diyor.1-2 yıl sonra boşanmayı hedefliyorum az para zulalayınca.Yıl geçtikçe piyasa değerimiz düşüyor,yeni koca bulabilir miyim acaba diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…