yaşını büyük gösterenler :(

Öyle aman aman kilolu değilsiniz ki sadece olduğundan fazla bol giyiyorsaniz (kapalisiniz elbette dar giyecek halim yok dediğinizi duyar gibiyim) yani vücudunuzu tanıyarak giyinin. Aşırı makyaj,tam aksi aşırı bakimsizlik da etki edebilir . yada yüz yapısı ile alakali olabiliyor. Fazla abartmislar oda herhalde size gaz verip. zayiflamnz için, mesela suan diyettesnz:) yada kim söyledi bilmiyorum ama aklı melakeleri o an kendinde değildi belliki:)

Kızlar çocuklardan fırsat bulup yazdıklarınızı ancak okudum :KK43: ayyy gördüm ki benim gibi yakınanllarda varmış tam tersi küçük görünmekten de yakınan varmış tavsiyelerinize uyucam bakalım Bi değişiklik olucak mı foto atmak isterdim de güvenemiyorum açıkçası dertsiz başıma dert almayayım şimdi :):):):)
Profilinze koyun yada album yapın sonra Silersiniz. öbür türlü sıkıntı olabilir :)

Çocuklar dolayısıyladır muhtemelen. ben de 26 yaşındayım ama kimseyi inandıramıyorum. vücut deforme olmayınca daha küçük ya da yaşında görünür insan.
bence giyim tarzınıza dikkat etmeli,daha modern ve genç şeyler giymeye özen göstermelisiniz. eğer bunları yapıyorsanız da kuvvetle muhtemel ki insanlar 2 çocuk olunca daha büyük olduğunuzu düşünüyorlardır.

Öyle aman aman kilolu değilsiniz ki sadece olduğundan fazla bol giyiyorsaniz (kapalisiniz elbette dar giyecek halim yok dediğinizi duyar gibiyim) yani vücudunuzu tanıyarak giyinin. Aşırı makyaj,tam aksi aşırı bakimsizlik da etki edebilir . yada yüz yapısı ile alakali olabiliyor. Fazla abartmislar oda herhalde size gaz verip. zayiflamnz için, mesela suan diyettesnz:) yada kim söyledi bilmiyorum ama aklı melakeleri o an kendinde değildi belliki:)
:):):):):) keşke öyle olsa ama diyette olduğumu bile bilmiyorlar ki gaz versinler :):):) amaaaan kendileri çok iyi sanki hııııhhhh diyerek itina ile avunulur :):):):)

Çok doğru
Çocuklar dolayısıyladır muhtemelen. ben de 26 yaşındayım ama kimseyi inandıramıyorum. vücut deforme olmayınca daha küçük ya da yaşında görünür insan.
bence giyim tarzınıza dikkat etmeli,daha modern ve genç şeyler giymeye özen göstermelisiniz. eğer bunları yapıyorsanız da kuvvetle muhtemel ki insanlar 2 çocuk olunca daha büyük olduğunuzu düşünüyorlardır.
çok doğru çocuk yokken hususi sormak lazım aslında :):):):)

:):):):):) keşke öyle olsa ama diyette olduğumu bile bilmiyorlar ki gaz versinler :):):) amaaaan kendileri çok iyi sanki hııııhhhh diyerek itina ile avunulur :):):):)
ben yine iyi niyetliyim bozmayin :D onlar diyete gireceğinizi tahmin de etmişlerdir öyle insanlar.:)

Canım en az 10 kilo vermen gerekiyor inan çok dinç görüneceksin. Kilo çok yaşlı gösteriyor. Ben doğum yaptıktan sonra bir dönem kiloluydum 70 kiloydum ki boyum da 1.70 tir herkes yaşımdan olgun sanıyordu çok feciydi sonra eski kiloma döndüm spor falan 54 kiloyum inan herkes çok küçük sanıyor.. Diyet ve spor tek cozum

O yaştan değil çocuklarındandır, eşini de çocuklarla dışarı göndersen eminim onun da yaşına şaşırırlar, kilon aman aman değil , çok kafana takıyorsan daha spor giyebilirsin ama tipten değil çocuktandır diyorum ben de..
Tesettürden önce de sonra da benim yaşımı öğrenen şaşırıyor, çocuk yok buna bağlıyorum

Tavsiyelerinize uyucam hanımlar kilo vermeye devam edicem koyu renkler yok spor ve genç tarzda giyinicem fazla makyaj yok ama bakımsız olmakta yok :):):):):)

hemen hemen 10 kilo vermeniz lazım.
tavsiyem pilateste yapmanız yönünde. gerçekten vücudunuzun toparlandığını göreceksiniz.
hep eşarp takıyorsanız bir tane şal alın. bir de onun nasıl durduğuna bakın.
eşiniz çok mu zayıf ? bazen görüyorum kadın biraz daha balık etli ama adam üflesen uçacak. bu da eşinizin yanında büyük durmanıza sebep olabilir. siz zayıfladıkça eşinizin biraz kilo almasını sağlayabilirsiniz :) tabi zayıflık gibi bir durumu varsa.

iki çocuklu brini görüp kimse 20 yaşında diyemez ondan tahminler öyle.

Ben 22 yim ama daha genc sanirlar hep.
Boyumdan ve kilomdan olsa gerek. Boyum 1.55 kilom 50ydi en son. Bazen rahatsiz olmuyorum degil yani bu konuda. Cok kisayim.

Senin boyun kacti canim? Mesela benim benden kucuk kiz kardesim benden daha uzun. Onu daha byuk sanirlar. Uzunlar daha buyuk durur. Bide ben gibi kisa boylu bi ablasi varsa dahada buyuk durur.

tesettür giyimde genç işi kıyafet yapan yerler az . onları bulmalısın bence. bir de kilo gerçekten yaşlı gösteriyor. zaten kapalısın . yaş tahmini giyim kilo ve çocuk üzerinden gitmiş . zayıflayıp biraz giyim değiştirirsen çözeceğini düşünüyorum.

Ya ben de 27 yaşındayım. Üniversitede herkes bana adımla hitap eder normalde. Ama ne zaman ki önce 5 çocuğum olduğunu öğrenenler oldu abla demeye başladılar. Şimdi bi de hamileyim dün asistan bile abla dedi sen düşün.
Tamamen kiloyla ve çocuklari görmeleriyle alakalı. Kilo verdikten sonra 5 çocukla bile bekar sanıyorlardı beni. Bu arada ben de tesettürlüyüm hem de siyah ferace başörtü takıyorum. Onunla ilgili değil küçük gostericem diye sapan saçma kıyafetler giyme.

Bende minnak hatunlardanim herkes şok olur yaşımı söylediğim de hele 41 kilo olduğum zamanlar çocuk muamelesi görüyordum insanlardan yani kiloyla boylada alakası var. Ama hiç bi arkadaş değinmemiş kaş yapınız nasıl o çok önemli..İnce kaşta ve sarı saçta insanda en az 5 yaş fark ettirir 16-17 yaşlarımda sırf büyük görünme namina incecik alırdım kaslarimi ve saçlarimi da açik kumrala boyardim:skandal: o zamanlar beni en az 20 sanarlardi şimdi ne malmışım diyorum :olamaz:

Ya ben de 27 yaşındayım. Üniversitede herkes bana adımla hitap eder normalde. Ama ne zaman ki önce 5 çocuğum olduğunu öğrenenler oldu abla demeye başladılar. Şimdi bi de hamileyim dün asistan bile abla dedi sen düşün.
Tamamen kiloyla ve çocuklari görmeleriyle alakalı. Kilo verdikten sonra 5 çocukla bile bekar sanıyorlardı beni. Bu arada ben de tesettürlüyüm hem de siyah ferace başörtü takıyorum. Onunla ilgili değil küçük gostericem diye sapan saçma kıyafetler giyme.
27 yasında 5 çocuk annesi ve 6. Mı geliyor :KK57: çok şaşırdım iyi cesaret :KK57:

Kilo kesinlikle çok etkili. Boyunuz 165 ise kilo olarak 55 kilodan fazlasını kaldırmaz. Boyunuza göre 68 kg çok fazla, bu sizi zaten olduğunuzdan da büyük gösterir.

Kız burda olgun gösteriyorum diye derdini anlatıyor bazılarıda aksi gibi ay benide küçük sanıyorlar diyor. Canım bence senin iki çocuklu olmandan dolayıdır o şaşkınlık giyim tarzın nasıl bilmiyorum ama. Her fırsatta spor yap sana abla tavsiyesi daha yaşın çok genç çünkü ilerde avantajlarını görürsün

Back
X