ben okurum inşAllah canım okuyunca yazarım@Refik-i hayat @ASSOSyal @wagen @Pdr_ci @yassimin kardesimizin sifasi icin birer yasin okur muyuz canlar ?
Allah razı olsun canım benimben okurum inşAllah canım okuyunca yazarım
amin canım cümlemizdenAllah razı olsun canım benim
Şuan okunan sayı 28 oldu Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlıkamin canım cümlemizden
okudum canım hediye ettim Allah duanızı kabul eder tez vakitte inşAllah
bende 2 tane aldım okuyunca yazarımŞuan okunan sayı 28 oldu Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık
Abla farklı kişilerin okuması gerekiyor 2 tane aldıysan birini başkası okuyacak dimibende 2 tane aldım okuyunca yazarım
Okunan sayı 29 oldu Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık1 tane de ben okudum ama kalan kaç bilmiyorum düşersiniz sayıdan Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun abla ağzına yüreğine sağlık çok teşekkür ederim okunan sayı 30 olduOkudum rabbim tez zamanda şifasını versin amin 1 tane okudum
Canım Hanife arkadaşın sağlığına kavuşabildi miAllah razı olsun abla ağzına yüreğine sağlık çok teşekkür ederim okunan sayı 30 oldu
Ameliyat oldu onun rahiminde kist var ama büyüyen bı kist doktor evlenmek yasak cinsel birliktelik olduğu anda patlar diyormuş kaç doktora gitti şuan büyüme durdu ama kisti alamıyorlar da başka ilaç tedavilerine başladılar bazen konuşuyoruz her zamanda sorup onu üzmek istemiyorum o anlatınca dinliyorumCanım Hanife arkadaşın sağlığına kavuşabildi mi