Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekki kızlar , kadınlar erken çökerler diyolar ilerde bu eşinizle aranızda problem yapabilir mi yada olmuş olan var mı ?
yanlış anlamayın ama erken çöker derken cinsellik anlamında çünkü bunu çok duydum tecrübelerinizden yardım almak istedim :)
mesela ben geçen yaz doğum yaptım ve tabi kilo aldım biraz tombiş oldum o zaman kendimi kötü hissettim şuan biraz olsun kilolarımı verince moralim düzeldi
erkek cildinin derisinin daha kalın olmasndan kaynaklanan problemler yüzünden daha erken kırışıyorlar ve daha derin çizgiler oluşuyo onlarda ve her zaman bi erkek kadından büyük gösterir tabi arada çok uçuk yaş farkı yoksaşakkıdı
yanlış anlamayın ama erken çöker derken cinsellik anlamında çünkü bunu çok duydum tecrübelerinizden yardım almak istedim :)
ben bu konuyuda tam tersi biliyorum aslında erkeklerin yaşı ilerledikçe cinsellikte gençlikte oldukları kadar performansları güçlü olmuyor ve kadının yaşı ilerledikçe cinsellikten daha haz alıyor ve genç yaşta yaşayamadığı orgazmı bile yaşıyor tabii bu ilerleyen yaş 50 60 değil 30 dan sonrasıa.s
bence bir bayanın en az 2 yaş küçük olması gerekiyor çünkü bayanlar erkeklere göre (istisnai) daha çabuk yıpranıyor haliyle çocuk fln olunca...ama birlikte yaşayacğız ne çocuğu diyorsan olabilir...neden olmasın![]()
1 yaş büyüğüm bende..
Asla tavsiye etmem..:1no2: