yaşınız erkekten büyük olsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela ben geçen yaz doğum yaptım ve tabi kilo aldım biraz tombiş oldum o zaman kendimi kötü hissettim şuan biraz olsun kilolarımı verince moralim düzeldi

pekki kızlar , kadınlar erken çökerler diyolar ilerde bu eşinizle aranızda problem yapabilir mi yada olmuş olan var mı ?

ben kadının erken çöker kavramına inanmıyorum neden derseniz zamanımızda en kendini geliştirmemiş bi hanım bile kendine bakmaya özen gösteriyo yüzünü bi sabunla olsada yıkıyo gül suyunu sürüyo saçını boyuyo ama erkekler öyle değil erkekler kendilerine çok özen göstermiyorlar evlendikten sonra düşünmeden kilo alıyorlar ve vermeye hiiç uğraşmıyorlar erkeklerin çoğunun kellik problemi var bu onların yaşını biraz büyük gösterilme sebebi vede çalışma hayatındaki ailevi hayattaki problemler ve erkek cildinin derisinin daha kalın olmasndan kaynaklanan problemler yüzünden daha erken kırışıyorlar ve daha derin çizgiler oluşuyo onlarda ve her zaman bi erkek kadından büyük gösterir tabi arada çok uçuk yaş farkı yoksaşakkıdı

yanlış anlamayın ama erken çöker derken cinsellik anlamında çünkü bunu çok duydum tecrübelerinizden yardım almak istedim :)

1yada 2 yaş olabilir ama daha fazla küçükle yapamam ben şahsen.

canım o cinsellik konusu öyle 70 yaşında dedelerin aklından hala cinsellik geçebiliyor ama kadınlar daha erken bırakıyorlar bu işleri yalnız bu işler çokkk uzakta yani evlenip o yıllara kadar gelebildilerse o saatten sonra da idare ederler artık

yanlış anlamayın ama erken çöker derken cinsellik anlamında çünkü bunu çok duydum tecrübelerinizden yardım almak istedim :)

ben bu konuyuda tam tersi biliyorum aslında erkeklerin yaşı ilerledikçe cinsellikte gençlikte oldukları kadar performansları güçlü olmuyor ve kadının yaşı ilerledikçe cinsellikten daha haz alıyor ve genç yaşta yaşayamadığı orgazmı bile yaşıyor tabii bu ilerleyen yaş 50 60 değil 30 dan sonrasıa.s

mesela ben geçen yaz doğum yaptım ve tabi kilo aldım biraz tombiş oldum o zaman kendimi kötü hissettim şuan biraz olsun kilolarımı verince moralim düzeldi

evet canım yas farkı tamam ama dedıgın gıbı kılo alınca bayanlar kılolu gosterıyor , gercı erkekler de oyle, ama bu sekılde zayıf ve bakımlı kalınca sorun olmuyor gıbı

erkek cildinin derisinin daha kalın olmasndan kaynaklanan problemler yüzünden daha erken kırışıyorlar ve daha derin çizgiler oluşuyo onlarda ve her zaman bi erkek kadından büyük gösterir tabi arada çok uçuk yaş farkı yoksaşakkıdı

evet bu ıyı bır konu canım erkek derısı daha kalın sellılut bıle olmuyor ve göz kenarları kadınlarınkınden hızlı kırısıyor. yüzlerı çökebılıyor daha kırısıkve yaslı gorunuyorlar.
hihoyyyt

ya o adamdan adama degısıyor bence,
duyuyoruz 60 yasında adam kadını rahat bırakmıyor, bazısı daha 40ını gecerken mıyadını dolduruyor, cok sıkıntılı o konular ama cok buyuk de olmamalı boyle olunca, cunku buyuk olunca yaslılıga dah hızlı erişiyor ve rıske daha hızlı kapılıyor ne olursa olsun. :delphin:

ben bu konuyuda tam tersi biliyorum aslında erkeklerin yaşı ilerledikçe cinsellikte gençlikte oldukları kadar performansları güçlü olmuyor ve kadının yaşı ilerledikçe cinsellikten daha haz alıyor ve genç yaşta yaşayamadığı orgazmı bile yaşıyor tabii bu ilerleyen yaş 50 60 değil 30 dan sonrasıa.s

evet kadın 30+ daha ıyı haz alırken erkek 60da düşüşe geçiyo bu kesın bilinen ,
kadına 30-50 arası dersek adam 50-60 da çökmeye baslıyor bu da hıc ıyı degıl,
ama demıyorum kı ben kucuk alın onun da derdı var işte gecolgunlasıyr

ama mesela kadın 30sa adam 28 falan ıyı ya d kadın 35 adam 28-30 falan ıyı yıne adam ıcın alt sınır bu yaslar ya bana kalırsa yanı 25den kucuk adam yıne pek olgun olmuyor. olur yıne oluyor da olsa olurmus yani ama işte 30a yakın yaslar daha olgun, gercı daha tabırı caızse kaşarlanmıs da oluyolar ya o da var.. :delphin: bu defa evlılık konusunda zorluk yasanılıo

bir iki yaş büyük olabilir ama fazlasını bende istemem...

benimde eski erkek arkadaşımla aramızda 4 yaş vardı ama bende minyon olduğum için o fark kapanıyordu.ama bu sorun oldu onun daha askerliği yapmamış olması küçük olması ıvır zıvır birsürü engel sonuç ayrılık oldu ama yaşın önemi yok.sevdikten sonra yaşa başa kaşa bakmıyosun mirmirmirmir

erkekler kac yaslarına gelırlerse gelsınler ne kadar olgun olurlarsa olsunlar hep bı cocuk yanları oluyor.ve genelde de olgun kendınden emın kendıne guvenen kadınları daha cazıp buluyorlar bence.sevdıkten kafa yapıları uyduktan ve anlasabıldıkten sonra onemsemezdım...akıl yasta degıl bastadır derler buyuklerımız aklı basında olsun da...

bence bir bayanın en az 2 yaş küçük olması gerekiyor çünkü bayanlar erkeklere göre (istisnai) daha çabuk yıpranıyor haliyle çocuk fln olunca...ama birlikte yaşayacğız ne çocuğu diyorsan olabilir...neden olmasın:kahve:

1 yaş büyüğüm bende..

Son düzenleme:
bence bir bayanın en az 2 yaş küçük olması gerekiyor çünkü bayanlar erkeklere göre (istisnai) daha çabuk yıpranıyor haliyle çocuk fln olunca...ama birlikte yaşayacğız ne çocuğu diyorsan olabilir...neden olmasın:kahve:

yık ya neden yasıycakmısım bırlıkte :) cocuk da yapacam karıyer de inş.
çocuk yaparım tabi olursa da, kadın yaslanıyor dıogru dıyorsun benım bır sevgılım vardı benden baya kucuktu ama benden cok cok kart duruyordu sonra askerlık vs uygun olmadı ayrıldık :delphin: zaten genelde kucuk gelıyor bana ben de mınyon tıplıyım, kılo alınca ama walla kart görunuyor ınsan hele kadını kılo yaslandırıyor bende kıloya meyıllıyım.. senağlama

1 yaş büyüğüm bende..
Asla tavsiye etmem..:1no2:

evet neden canım tavsıye etmedın 1 yaşmış hem cok degıl gıbı
ne hıssettırıyor sana byuk olman ? paylas bızımle.
o yas farkı bıle bazen sanki 5 yasında cocukmuş gıbı gelıyor demı

Back
X