Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her zaman erkek 2 3 yas bayandan büyük olmalı cunku gec olgunlaşıyorlar,krişe bir laf var ya erkek bayandan küçük olursa ılerde zengın olurlarmıs vs :) Komık yaniii
suana kadar iki tane ciddi iliskim oldu. ilki 5 yil surdu ikincisi ile 1.5 seneyi asti hala birlikteyiz. ikisi de benden 8 ay kucukler. adim subyanciya cikti arkadaslar arasinda.lülülülülülü ama ikisi de cok mutlu etti beni. kucuk olsun benim olsun. ben de kucuk gosteriyom zaten:dilcikar:
küçük büyük önemli değil yeterki anlaşalım, evliliği yürütebiliyorsak ve mutluysak yaş düşünülmüyor bile yaş değil hal hareket tavır olgunluk yaklaşım önemli
yo değil bence cevremde çok var sevgilinden büyük arkadaşlarım..evli olanlarda çok ama gayet mutlular..,
kimsede takmıyo bunu kafasına..
aşk bu yaşa başa bakmaz
benimle eşim arasında tam 8 yaş fark var ve bunu hiç sorun etmiyoruz. ben minyon olduğum için zaten olduğum yaştan 6-7 yaş küçük gösteriyorum evlenmeden önce bunu dert etmiştim elalem ne der demiştim ama eşim hiç dert etmiyor hatta bana ben seni beni beğenmişim önemli olan o, el ne karışırmış diyor ikmizde birbirimizi çok seviyoruz ve çokk ama çokk mutluyuzz
Gönül bu belli olmaz ne zaman kime konacağı:)
böyle bir kıstas yoktur bence..
ama ben yapı olarak,benden bir yas küçük birine hiç sevgili gözüyle bakmadım,bakamam gibi geliyor..1 yas bile küçük olsa,küçük geliyor bana..
ama dedim ya böyle bir kıstası kabul etmiyorum yinede..
herkesin kendi tercihi..
esinden büyük olan ve mutlu olan ne kadar çok bayan var..ne mutlu onlara:)
eşimden üç yaş büyüğüm ........kimse inanmıyor çünkü 28 yaşında olmama rağmen 22-23 gösteriyorum genlerim sağolsun....zaten hiçbir takıntım yok bu konuda eşimde yaşına göre olgun gösteriyor sorun yok yani....