Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

gercekten ınsan neyın ne oldugunu ne yaptıgını bılmeden terkedılmesı cok sacma herseyden once senınlke konusmalıydı hatan cvarsa bıle bunu snaa soylemeylıdı

yanına gidebilirsen hiç durma derim.fırsat yarat ve git canım.gözlerinle gör,kulaklarınla duy ne olduysa.böyle geriden için içini yer,olumsuz duygular içinde olursun.ve yanlış karalarda alabilirsin.en iyisi,yüz yüze konuşmak.böyle bir sevginin yok olmasına izin verme.ters giden,senin bilmediğin bir şeyler vardır belkide.kolay gelsin bitanem.

sevilirken bilmedin mi
ben söylerken gülmedin mi
falımızda hasret var ayrılık var demedimmiiii
ANLAMAZDIN ANLAMAZDIN kadere de inanmazdın
HANİ SEN ACI VEREN KALPSİZLERDEN OLAMAZDIN....senağlamasenağlama
dilerim ki mutlu ol sevgilim
BEN OLMASAM BİLE
hayat gülsün sana
günahım boyununda
ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda.........senağlamasenağlamasenağlama.......................................................

kalbim bomboş kaldı sanma
acılar gecer zamanla
aşka tövbe demem ben
görürsün sevince yeniden

ANLAMAZDIN........senağlamasenağlama

bugün ıssız adama gittim..gitmekte haklımıydım bilmiyorum ama giden bilir filmin içeriğini....
güçlü olmalıyım içimi bıraktım koydum ortaya herşeyi... unuttunmu demeyin içim hala kor gün geçtikçe daha çok üzülüyor ve çok ama çok özlüyorum...sonucu sorarsanız ARAMADI HALA BİR HABER YOK..
BENDE HİÇ ARAMADIM..

Son düzenleme:
canım benim bende çok iyi bilirim o yürek acısını seni teselli edecek söz bulamıyorum ne yazıkki tek yapabileceğim senin için dua etmek Allahım inşallah tez zamanda içindeki sıkıntından kurtarır seni ve senin için en hayırlı olanı nasip eder ......

ne dıyeyım sana bılemedım..ne kelıme bulabılıyorum nede tesellı edecek cumleler..
benı aglattın ya...allahım hep mutlu etsın senı...
acılarını ve yuregını hafıfletsın..a.s.Şeniz

en zor şey beklemek, bekliyorum bekliyeceğim..şeytan diyo ara yine belki açar..sonra diyorum yok arama bırak arama...yeter aradığın diyorum hiç telefona yanaşmıyorum..

canım ya bu ayrıldığı nişanlısıyla mı barıştı acabada, sana söyleyemiyor(Allah korusun ama buda bi ihtimal)

canım inan bilmiyorum ki onun üstünden çok zaman geçti..kötü düşünmek istemesemde aradan zaman geçtikçe mecburen düşünüyorum...böle elim kolum bağlı böle bekliyorum..sadece bekliyorum gece oluyor...gündüz oluyor..sonra yine gece yine gündüz....

seni o kadar anlıyorum ki bicirkız aynen eylül -ekim halim gibisin ;hayatımdan silmek istediğim iki ay dediğim gibi sakın üzülme başka şeylerle uğraş
bak ben bugün aradım hazreti hala döncek düşüncesiz oluyo bazı insanlar napıcan bide sende benim gibi uzaksın;
Ama sakın artık arama onu zamanı geldiğinde o seni arar mutlaka kötü düşünme ben yapamıyorum çoğunlukla ama hayırlısı de ;iyi düşün Allah iyi çıkarsın karşına
ÜZÜLME AMA PÜF NOKTA BU

Valla canim, ayni durumda olsam dünyayi birbirine katar yine ulasirdim o vefasiz insana..
Ne bu sorumsuzluk ya..
Bazi erkekler ne kadar bencil,ne kadar aci cektirmeye meyilli oluyorlar,aklim almiyor :mymeka:
Ben bunca soru isaretleriyle yasayamazdim sanirim..
Arardim askeriyeyi, gerekirse "ölüm kalim meselesi" diye uydurur bi sekilde onu telefona cagirtirdim... :1closedeyes:
Bunca zaman herseyi denemissin,bunu da denesen birsey kaybetmezsin herhalde..

bilmiyorum inan ne yapacağımı
dün sabahtan beri aramıyorum işte..bizim konuştuğumuz telsim hat var..onla biz konuşuyoruz sadece bide telefon aldı o hatta..bide askeri hattı var..en son işte askeri hattı böyle anlattığım gibi başkasıyla konuşuyor sonra kapatıyor sabah tekrar açılıyor..öbürüde teslim küçük siyah bir çantası var onun içinde yanında olmuyor yani..odasına koyuyor filen..telsimide araya araya ben şarzını bitirdim dün değil ondan önceki gece..ondan kapandı. ondan so nrada aramadım hiç bizim hattımız olan telsim açıkmı değil mi...hiç bilmiyorum..

canim bu isin icin de bi is var insan biseyi bitirse bitti der hic olmazsa ama hicbisi denmemis bence bi is var bu isin icerisinde.. mutlaka bisi var ya ne bileyim boyle olmaz.

inan bilmiyorum hiçbişe yapacağıma dair hiçbişe bilmiyorum...bu o olamaz diyorum..belki kendi dünyamdan bakıyorum herşeye...ben safım evet duygusalım..neslim tükenmiştir belki bu dünyaya ait değilim..ne olurdu bulaşmasaydı bana...ona dedim bu ilişkiye başlarken...ben inanmıyorum dedim..aşka sevgiye inanmıyorum dedim..hepsi bütyün sözler yalan dedim..ben seni inan hiç üzmeyeceğim seni hiç kırmayacağım dedi...bilmiyorum..hiç bişe bilmiyorum elim telefona gidip gidip geliyor..aklıma binbir türlü şey geliyor...
rahatmısın mutlumusun çok mu eğlendin demek geliyor..eziyet çektirmek bu mu sana öğretilen dmek geliyor içimden..arayamam..o gücü bulamıyorum kendimde...çünkü en son mesajımda..kapatma artık telefonunu rahatsız etmem seni aramam demiştim...
o yüzden arayamam.beklemek mahvediyor insanı..allah korusun başına kötü bişey mi geldi acaba diye tv başındayım haberlerde izliyom..yok bi haber işte..

arkadaşım ara kurtul işte neden eziyet çekiyosun
biterse de biter ya sanki atla deve diil ya!
al bi arkadaşını yanına, birliğinden ara, o istesin; telefona gelince de sen konuş..
vallahi canına yazık ama biraz kendini düşün, hep çocuğu düşünüyosun!

arkadaşlar problem çözüldü..biz ayrılmamışız heralde..bende bilmiyom :sm_confused:
beklicem göreceğim, biraz zamana ihtiyacımız var bizim
o kadar aramalarım ve mesajlarım neticesinde onu bıktırmışım galiba..:1no2:
üzerine gitme dediler..biraz bekle dediler..yazarım olanları..

şimdi arkadaşınız siz çok arıyorsunuz diyemi böyle yapmış. ama o kadar acı çektirdi ki size... eğer öyleyse gerçekten kızdım kendisine... bu kadar da acımasızlık olmaz ki. varsa bir sıkıntın , açarsın telefonu ,dersin, böyle böyle... beni fazla aradın..... bıktırdın diye. yok olmak, falan. çok çocukca. kusura bakmayın ama,hatta biraz da sadistçe davrandı size...
neyse yinede sizin adınıza sevindim... ama ben olsam bu davranışın hesabını sorardım. kimse bu kadar acı çekmeyi haketmiyor....

canım inan bende karmakarışığım..ama mantıklı düşününce bu sonuca vardım..bir arkadaşım aradı açtı telefonu yanlış numara diye kapattık..
yani yaşıyor seside gayet normaldi dedi..
ama konuşunca benle..çocuğun üzerine bu kadar fazla gitme çok gitmiş hata üstüne hata yapmışsın dediler..
bende artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum..
görüştükmü konuştukmu yok hala konuşmadık ne yazikki...olanları anlatırım.

.çocuğun üzerine bu kadar fazla gitme çok gitmiş hata üstüne hata yapmışsın dediler..

bunu söyleyenler erkek arkadaşınızla konuşup , kendisinden bunu mu, duymuşlar,yoksa sadece kendi yorumları mı bu. onu tam anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…