Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

galiba arkadaşlarına bir şeyler söylemiş anladığım kadarı ile, madem dinle sende onları, arama bakalım, kaçan kovalanır derler,belki o seni arar sonrasında

ne yani ustune fazla gittin diye simdi boyle bi cezaya mi carptirildin. ne olursa olsun eger sorunu varsa yada bitirmissede sana bunu kendi soylemeliydi bi mesajdami cekemiyor bu kadar cokmu zor hicte degil seven iki eli kanda olsa bi sekilde sevdigine ulasir uzmez. bence artik ne yaz ne ara sil hayatindan cunku seni haketmiyor

bence bu zaten basli basina bir sorun ne demek ustune fazla gitmissin cevap vermiyorum? sagligina bisi oldugunu dusunuyordum ben en son valla arkadasim bunu alttan alip bisi yok gbi davranip sorun cozuldu dersen ben de san yuh derim artik.

Bence esas sorun şimdi başlıyor .Demek ki keyfinden telefonlara cevap vermemiş , diyecek söz bulamıyorum .Sen olduğunu bile bile yine de seni aramamış .Bu ilişki yeniden gözden geçirilmeli .Sen çok özverili davranıyorsun gibime geliyor .Biraz da kaybetme korkusunu o yaşamalı , tabi kaybetmek istemiyorsa.Elbette son karar senin ama iyi düşün derim , sevgilerimle...

Ya arkadasim, "yanlis numara" diyesiye kadar gecip telefonun basina "Senin derdin nedir?"diye soramadin mi
Böyle varsayimlarla, ihtimallerle kendini ne zamana kadar teselli edeceksin ki.. :sm_confused:

Evet evet yaşıyorsun.. Her ne kadar duvarlar üstüne de gelse, nefesinin bir an durabileceğini düşünsen de yaşıyorsun.

Bence biraz sevdiğim dediğin insanın omuzlarında onun gözleriyle, onun mutluluklarıyla dünyaya bakmaktansa kendi ayaklarının üstünde durman lazım. Tek mutluluk kaynağın o olmamalı.

Yalnızlık her daim var sanılmasın ki evli bir insan yalnız değildir. Bir nokta gelir ki çıkarlar uyuşmadığında yapayalnız kalırsın bu her daim var. Evlisi, bekarı hiç fark etmez kimisi erken tanışır, kimisi geç tek fark bu olsa gerek. Kabulenebilen var birde senin gibi sanki yaşama kaynağının kendisini yalnız bırakanlar olduğunu varsayıp hayata küsenler var.

Unutma ki o kişi hayatında var olmadan da yaşıyordun.

değmez canım biliyormusun bir erkek için değmez sana bunu yapmasına seni yıkmasına izin verme bence hayat ona rağmen güzel ve yaşamaya değer umarım bunu erken anlarsın

tüm yorumlar için teşekkür ediyorum..biliyorum ki benim yanımdasınız hepiniz..inanırmısınız..biz 2 kardeşiz erkek kardeşim yurtdışında okuduğu için ben 3 yıldır tekim burada..ailemle beraberim..şimdi ne oldu demeyin..bir kardeşin sıcaklığını hissetim burada..öyle çok hissettim ki..bu beni daha çok mutlu etti..kendimi şanslı görüyorum..çok teeşkkür ediyorum hepinizi tek tek öpüyorum..
yapabilecek birşeyim yok aramasını beklemek tek yol şuan üzerine gitmek artık onu kaçırır ilişkiyi basitleştirir..herkes kendi hayatından sorumludur kendi yaptığından tabiki de..
o eğer hatalı ise bu onun hatası olarak kalmalı..eğer ben hatalı isem benim hatam bilinmeli..herkes kendi yaptığından utanmalı gün gelir devran döner dünya çok küçüktür..hayat hakettiğini yaşatır insana..
ben o insan için kötü demem..belki evet ilgisiz bırakıyor çok acı çektim..sinirlerim yıprandı..ama bana söylenmiş kötü bir sözü yok..her yaşam böyle yeni gelende farklı olmayacak..eskiside farklı değildi..
fakat benim karşıdaki insanda bulduğum bazı meziyetler vardı..ilişkiyi o temeller üzerinde kurmuş olmak beni rahatlatıyor..
bu bir çare mi değil tabiki..
herşey daha mı iyi olacak araıcakmı barışacakmıyız bilmiyorum..ortada acı yada tatlı bir yaşanmışlık var..
hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu bir gerçek ama bu değilki ben kin tutacağım yada o kin tutacak eğer ben bayansam..bu dengeyi kuracağım artık ilgininde sevgininde kararında yaşatacağım karşıya ipleri elime alacğım..herşey kararında olacak..tabi bunu belirleyen karşı taraf olacak..bu olay bana sizinde sayenizde bu tecrübeyi kazandırdı..

Son düzenleme:

bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum sen bence iyi düşün kaybetmek ten senin kadar oda korkmalı yoksa hayatın boyunca bunu sana karşı kullanır bunu sana yapmasına izin vermeklava:klava:

Canım benim , sana daha önce de yazdım ve anne tavsiyesi demiştim :) Seni çok iyi anlıyorum , sen bu genç adama çok değer veriyorsun .Zaten hiçbirimiz sana ayrıl demiyoruz sadece , olaylara kendi tarafından bak .Yani sen ona ortada bir sebep yokken bu şekilde davransan o ne yapar, insan niçin bu şekilde davranır .Bu soruları kendine sormalısın .İnsan genç ve de aşık olunca bazı şeylere gözünü kapayabiliyor, karşısındaki insanın yaptığı her olumsuz harekete bir bahane bulabiliyor .benim sana bir büyüğün olarak naçizane tavsiyem biraz tavır koy.Kızım da aynı durumda kalsa aynı şeyleri inan ona da söylerdim .Canım benim lütfen biraz daha gerçekçi düşün ve kırmadan düşüncelerini ona da söyle .Gerçek niyeti nedir açıkça söylesin .Seni kimsenin bu şekilde üzmesine müsaade etme.

çok teşekür ederim biliyorum tabiki..birgün 1 defa aradı cevap vermedim..hemen sert yaptı tlf nie açmıyorsun
niye cevap vermiyorsun..şaşırdım ne dicemi..açmamamın nedeni de..aveadan aradığı için konturu gitmesin dedim..
benim düşünceme bak allam yarabbim..ben adam olacam inşallah.merak etme ablacığım..sözünü dinleyeceğim unutmayacağı..sadece bekliyorum olanlardan sizide haberdar ediyorum zaten hemen yazıyorum..biliyorum üstesinden geleceğiz.

illa, size söylenmiş kötü bir söz olması gerekmiyor ki... davranışlarda o kötü sözlerden daha fazla incitmez mi insanları.....eğer size geri döndüğünde,hiç bir şey olmamış gibi davranırsanız ,yaptığı hatayı anlamayacaktır. biraz tepki vermek zorundasınız.. çekilen,bu kadar acı ,onun yanına kar kalmamalı.....

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç gündür takip ediyorum konunu
içim daraldı
bu kadar iyi niyetli olma,bu kadar zarif düşünme
ya başına bi şey geldiyse gibi kendini unutup ona üzülme
bişeycik olmamıştır merak etme
zaten arkadaşın aramış.hayatta yani...
bi insan veya bi erkek neden böyle davranır
1.evli olabilir veya nişanlı
2.yeni birini bulmuştur
3.sana dair duyguları sabun köpüğü misali uçup gitmiştir
4.ayrı şehirlerde olduğunuz için onun yaşamak istediği ilişki şekline uymamıştır bu durum
5....(bi tane de iyi niyet sebebimiz olsun.kafası karışmıştır diyelim)
ama ne olursa olsun bi mesajla bile izah edebilecekken
sana bu eziyeti yapması affedilir şey değil
beklemek ve belirsizlik işkencedir çünkü
dilerim yanılırım ve senin iyi niyetin kazanır
ama bence bu iş bitmiş.kabul etmekten başka da yol yok

teşekkür ederim canım benim..
ilişki bitmiş yada bitmemiş.. bilmiyorum ki..
daha önceden böyle bu tarz benim rest çekipte onun günler sonrası aradığı ve hiçbişey olmamamış gibi aradığı çok oldu..
işi çok yoğun biliyorum onu savunmuyorum bende sizden yanayım tabiki kendimi düşünmeliyim..geçirdiğim o 3 günü ve ondan sonrası affedilir gibi değl tabikide..
sebeb ne olursa olsun..tabikide hiç kolay değil..döktüğüm gözyaşının yastıkla silinmesi hiç affedilir bir durum değil..sabaha kadar uyuyamamak işkence..bunları o hüzünle yaşamak ölüm..

o zaman buları bir daha yaşamamalısın, kesin bir şekilde tepkini göstermelisin bu kez, yapılan hatanın üstü kapatılmamalı, çünkü burda senin günlerine gecelerine malolan bir hata var, bunun çözülmesi gerekiyor öncelikle.

evet tuceciğim bende aynı düşünüyorum..acaba bizim konuştuğumuz telsim hat açıkmı içimn gidiyor aramak için öğrenmek için ama aramayacağım..bu hatayı yapmiyacağım..

cnm bı kac gundur geln cevapalrı senın cevaplarını okuyorum ...ben sana sunu solemek ıstıyorum senın yasadıgın olayın nerdeyse bırebır benzerını bı kac sene once yasamıstım ...ınan bana degmez ugrasma hatta sımdı bıtır bende arkadslarıma sureklı onu savunuyordum bana karsı bı hatası olmadı kotu soz soylemedı falan dıe...ama sana yaptıgı su davranıstan sonra ne gıbı kotu bı hareket yapması gerekıyor daha bence allah sana bu adamın gerck yuzunu gostermıs bı de ılgınden bunalması ne demek cocuk bu kac yasında adam ...uzulen sen oldun ve devam edersen gene sen olursun .aklıma takıldı yok aveadan aramıs acmamıssın kontuur gıtmesın dıe cnm ac gıtsın konturu ınce dusunme senın ıcın 2 mılyon da fazladan harcamayacaksa o adam senı sevıyomudur bbı dusun derım:?

ikinci yorum yapmak zorunda kaldigimi hissettim
inan tum yorumlarini okuyunca artik daral geldi bana
ne yapmaya çalisiyor ya ?
bu ne biçim erkeklik, bu nasil insanlik ?
birsey varsa, arasin soylesin, bitecekse de bitsin
gunlerdin perisan ettin kendini
basina bisi geldigini sanmiyorum
bilinçli aramiyor gibi geldi bana. bunun sonu pek hayirli gorunmuyor
herseye hazirlikli ol canim bence
sonunda çok uzulecek sen olacaksin cunku
seni uzmek istemem ama artik biraz daha sert tepkili olsan iyi olur
insallah yanilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…