canım inan bende karmakarışığım..ama mantıklı düşününce bu sonuca vardım..bir arkadaşım aradı açtı telefonu yanlış numara diye kapattık..
yani yaşıyor seside gayet normaldi dedi..
ama konuşunca benle..çocuğun üzerine bu kadar fazla gitme çok gitmiş hata üstüne hata yapmışsın dediler..
bende artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum..
görüştükmü konuştukmu yok hala konuşmadık ne yazikki...olanları anlatırım.
Bence esas sorun şimdi başlıyor .Demek ki keyfinden telefonlara cevap vermemiş , diyecek söz bulamıyorum .Sen olduğunu bile bile yine de seni aramamış .Bu ilişki yeniden gözden geçirilmeli .Sen çok özverili davranıyorsun gibime geliyor .Biraz da kaybetme korkusunu o yaşamalı , tabi kaybetmek istemiyorsa.Elbette son karar senin ama iyi düşün derim , sevgilerimle...
Canım benim , sana daha önce de yazdım ve anne tavsiyesi demiştim :) Seni çok iyi anlıyorum , sen bu genç adama çok değer veriyorsun .Zaten hiçbirimiz sana ayrıl demiyoruz sadece , olaylara kendi tarafından bak .Yani sen ona ortada bir sebep yokken bu şekilde davransan o ne yapar, insan niçin bu şekilde davranır .Bu soruları kendine sormalısın .İnsan genç ve de aşık olunca bazı şeylere gözünü kapayabiliyor, karşısındaki insanın yaptığı her olumsuz harekete bir bahane bulabiliyor .benim sana bir büyüğün olarak naçizane tavsiyem biraz tavır koy.Kızım da aynı durumda kalsa aynı şeyleri inan ona da söylerdim .Canım benim lütfen biraz daha gerçekçi düşün ve kırmadan düşüncelerini ona da söyle .Gerçek niyeti nedir açıkça söylesin .Seni kimsenin bu şekilde üzmesine müsaade etme.tüm yorumlar için teşekkür ediyorum..biliyorum ki benim yanımdasınız hepiniz..inanırmısınız..biz 2 kardeşiz erkek kardeşim yurtdışında okuduğu için ben 3 yıldır tekim burada..ailemle beraberim..şimdi ne oldu demeyin..bir kardeşin sıcaklığını hissetim burada..öyle çok hissettim ki..bu beni daha çok mutlu etti..kendimi şanslı görüyorum..çok teeşkkür ediyorum hepinizi tek tek öpüyorum..
yapabilecek birşeyim yok aramasını beklemek tek yol şuan üzerine gitmek artık onu kaçırır ilişkiyi basitleştirir..herkes kendi hayatından sorumludur kendi yaptığından tabiki de..
o eğer hatalı ise bu onun hatası olarak kalmalı..eğer ben hatalı isem benim hatam bilinmeli..herkes kendi yaptığından utanmalı gün gelir devran döner dünya çok küçüktür..hayat hakettiğini yaşatır insana..
ben o insan için kötü demem..belki evet ilgisiz bırakıyor çok acı çektim..sinirlerim yıprandı..ama bana söylenmiş kötü bir sözü yok..her yaşam böyle yeni gelende farklı olmayacak..eskiside farklı değildi..
fakat benim karşıdaki insanda bulduğum bazı meziyetler vardı..ilişkiyi o temeller üzerinde kurmuş olmak beni rahatlatıyor..
bu bir çare mi değil tabiki..
herşey daha mı iyi olacak araıcakmı barışacakmıyız bilmiyorum..ortada acı yada tatlı bir yaşanmışlık var..
hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu bir gerçek ama bu değilki ben kin tutacağım yada o kin tutacak eğer ben bayansam..bu dengeyi kuracağım artık ilgininde sevgininde kararında yaşatacağım karşıya ipleri elime alacğım..herşey kararında olacak..tabi bunu belirleyen karşı taraf olacak..bu olay bana sizinde sayenizde bu tecrübeyi kazandırdı..
illa, size söylenmiş kötü bir söz olması gerekmiyor ki... davranışlarda o kötü sözlerden daha fazla incitmez mi insanları.....eğer size geri döndüğünde,hiç bir şey olmamış gibi davranırsanız ,yaptığı hatayı anlamayacaktır. biraz tepki vermek zorundasınız.. çekilen,bu kadar acı ,onun yanına kar kalmamalı.....tüm yorumlar için teşekkür ediyorum..biliyorum ki benim yanımdasınız hepiniz..inanırmısınız..biz 2 kardeşiz erkek kardeşim yurtdışında okuduğu için ben 3 yıldır tekim burada..ailemle beraberim..şimdi ne oldu demeyin..bir kardeşin sıcaklığını hissetim burada..öyle çok hissettim ki..bu beni daha çok mutlu etti..kendimi şanslı görüyorum..çok teeşkkür ediyorum hepinizi tek tek öpüyorum..
yapabilecek birşeyim yok aramasını beklemek tek yol şuan üzerine gitmek artık onu kaçırır ilişkiyi basitleştirir..herkes kendi hayatından sorumludur kendi yaptığından tabiki de..
o eğer hatalı ise bu onun hatası olarak kalmalı..eğer ben hatalı isem benim hatam bilinmeli..herkes kendi yaptığından utanmalı gün gelir devran döner dünya çok küçüktür..hayat hakettiğini yaşatır insana..
ben o insan için kötü demem..belki evet ilgisiz bırakıyor çok acı çektim..sinirlerim yıprandı..ama bana söylenmiş kötü bir sözü yok..her yaşam böyle yeni gelende farklı olmayacak..eskiside farklı değildi..
fakat benim karşıdaki insanda bulduğum bazı meziyetler vardı..ilişkiyi o temeller üzerinde kurmuş olmak beni rahatlatıyor..
bu bir çare mi değil tabiki..
herşey daha mı iyi olacak araıcakmı barışacakmıyız bilmiyorum..ortada acı yada tatlı bir yaşanmışlık var..
hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu bir gerçek ama bu değilki ben kin tutacağım yada o kin tutacak eğer ben bayansam..bu dengeyi kuracağım artık ilgininde sevgininde kararında yaşatacağım karşıya ipleri elime alacğım..herşey kararında olacak..tabi bunu belirleyen karşı taraf olacak..bu olay bana sizinde sayenizde bu tecrübeyi kazandırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?