- 10 Nisan 2014
- 42.905
- 114.516
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
evliyim bir de kızım var.Ama yaşlanmak istemiyorum işte umutsuzca.Cilt bakım ürünlerine vitaminlere ha bire yatırıyorum paraları.yaşlanacağımı biliyorum sonunda ama mumkun olduğunca uzatmak istiyorum sürecineden bu kadar dert ediyorsunuz
evlimisiniz çocuğunuz varmı?
her yaş ayrı güzel o kırışıklıklarda güzel bence ki hepsi kim bilir ne mutluluklr ne acılar görmüştür hiiç derdim olmadı böyle allah sizede başka dert vermesin
çoğunu doktor tavsiyesiyle alıyorum canım.Ama devletimiz vitaminleri ödemediğinden yüklü bi mebla harcıyorum onlara her ay.Bir sürü aldığın vitamin takviyesini bırakmalısın bence. Bir doktora danışmanda fayda var. Allah korusun kansere davetiye diye biliyorum.
20 lik kızlarla kıyaslamıyorum.o görüntıye yaklaşmaya çalışıyorum mumkun mertebe.işe yarıyor kullandıklarım ama daha fazlasını istiyorum ben ya36 yaşında insan neden kendini 20lik kızlarla kıyaslar bence bunun terapisini alın. Normal değil çünkü.
Olmaz, mümkün değil. Beni de olduğum yaştan 7 yaş daha genç söylüyorlar ama ben yok artık diyorum! Çünkü olamaz, bir insan 36 yaşında 20 yaşındaki görüntüye ulaşamaz. Buna kendinizi inandırmalısınız.20 lik kızlarla kıyaslamıyorum.o görüntıye yaklaşmaya çalışıyorum mumkun mertebe.işe yarıyor kullandıklarım ama daha fazlasını istiyorum ben ya
Geçen yine böyle bir konuya yazmıştım, benim de 36 oldu. Allahtan bende genç duruyorum. Ama dostum kendini 20 liklerle kıyaslama. Bizim zamanımıza göre hem çok imkan var hemde çok bilinçliler. Yinede güzelsindir bizde eski zaman yaşıtlarımıza göre şanslıyız imkanlar ve bakım bakımından , nesil de gençleşiyor. Canını sıkma, cilt bakımını ihmal etme, kilon varsa ver gerisi de mecbur yaşın getirdikleri..selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
Abartma canım normal değil bu düşüncen. Tamam yaşlı görünme, bakımlı ol , ama 20 ilk kız gibi olmayı istemek fazla geldi bana. Bunu takıntı haline getirmişsin sanki20 lik kızlarla kıyaslamıyorum.o görüntıye yaklaşmaya çalışıyorum mumkun mertebe.işe yarıyor kullandıklarım ama daha fazlasını istiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?