- Konu Sahibi Heytttt be
-
Vitamin takviyesi yerine doğal ve sağlıklı beslensen vücudun gerekli vitaminlerini alır. Ben olsam haplardan, şuruplardan uzak dururdum.selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
Bu ara böyle konuları çok okumaya başladık, 45 yaşındayım cildim 20 yaşımdaki gibi değil artık, mimik çizgilerim, alnımın ortasındaki derin çizgiler, saçlarımdaki beyazlar artık yaşın gidiyor kadın dedirtiyor ama hiç takıntılı değilimdir bu konuda, sağlıklıyım maşallah, yaşlanmaya mucize bir formül yok, olsaydı sanırım birçok ünlü mucize formülü elde etmek için servetini dökerdi, önemli olan kırışıklıklar, beyazlar değil sağlıklı yaşlanmaktır.evliyim bir de kızım var.Ama yaşlanmak istemiyorum işte umutsuzca.Cilt bakım ürünlerine vitaminlere ha bire yatırıyorum paraları.yaşlanacağımı biliyorum sonunda ama mumkun olduğunca uzatmak istiyorum süreci
Vitamin takviyesi yerine doğal ve sağlıklı beslensen vücudun gerekli vitaminlerini alır. Ben olsam haplardan, şuruplardan uzak dururdum.
İp atlamanı tavsiye ederim.
Yüz yogası yapabilirsin.
Her zaman dik durmaya gayret et.
Bol su içmelisin. Uyurken odanı havalandır, çiğ sebze, yeşillik ye. Marja ve pahalıdır bu iyidir diye düşünüp körü körüne krem vs kullanma. Araştır, dene cildin için en iyi olanı bul.
Balkonunda aloavera yetiştir. Kendi, doğal katkısız nemlendiricini her daim elinin altında bulundurmuş olursun.
Bir kadın 20 yaşında görünmedende güzel olabilirsin. Ama vücudun için egzersiz yüzün için yoga yapmalısın. Sadece bedenen gen görünmek yeterli değil. Ruhunda genç olmalı.
ben seviyorum bakımlı olmayı cildimin özellikle.makyaj yapmam mesela arada bir rimel bir aydınlatıcı bi beyaz pudra hepsi bu.makyaj malzemesine cimriyimdir bak.hem de cildime o kimyasalları yüklememne güzel bi hayat keşke benim olsa:)
anladıkda neden diyoruz bizde size neden bu kadar güzel olma derdiniz var?o yaşları yasadınız bitti servetleri harcasanız gorunum olarak 35 de olsanız 35 bile geri gelmeyecek artık
başka şeylerle ilgilenin etrafınızdaki paralarda cebinizde kalır
Duygularıma tercüman olmuşsunuz :) ben de aynı korkuyu yaşıyorum ve aynen sizin gibi yaşımı göstermiyorum. Yüzümde kırışıklık olacak diye mimik bile yapmıyorumselam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
ha işte insanlığım ortalamanın çok üstünde.Zaten başıma ne geldiyse fazla iyilikten merhametten gelmiştir hep ama olsun gene de devamSaçlar bakımla halledilir. Cilt temizlenir, kaz ayakları için de masaj ve hareketler yapılır... Sıkı bir vücut için spor, oldu sana 20lik...
Kalbiniz nasıl ? İşte orası çok önemli :) orası hiç yaşlanmaz kırışmaz... Mühim olan kirletmemek...
Aynı ben.Sanırım çok guzelsiniz,guzelliginizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Benim gibi ortalama güzel olaydiniz aman 20 de ne gordukde,50 de ne göreyim modunda olurdunuz muhtemelen.
yok ben gülerim bol bol.mesela türklerden idolüm Nebahat çehredir..onun gibi spor fresh görünen güzel giyinen bir hatun olacağım daimaDuygularıma tercüman olmuşsunuz :) ben de aynı korkuyu yaşıyorum ve aynen sizin gibi yaşımı göstermiyorum. Yüzümde kırışıklık olacak diye mimik bile yapmıyorum
maşallah diyelim o zamanAynı ben.
Tek sıkıntım metabolizmanın yavaşlaması ve eskiye göre daha kolay kilo almak. Hatta genç kızlığıma göre daha güzel oldum bence
sağlıklı beslenmede de takıntılıyım maalesef soya filizinden arkadaşa çim tohumu getirtip ekip onu bile yedim ya.semizotu yerim yaz kış bide çiğBence genc görünmenin altin standarti spor. Kesinlikle duzenli spor yapan insanlar disardan cok fark ediliyor. Duzenli spor yaparsaniz hem ozguveniniz yukselir hem daha saglikli olursunuz hem de daha genc görünürsünüz. Sonucunda da daha guzel hissedersiniz. Bir de sağlıklı beslenmeyi eklerseniz yaslanmazsiniz
yav yanlış anlaşıldım galiba hayalim 20 lik olmak değil.amacım yaşım 50 de olsa kırışıksız cilt parlak pırasalaşmamış saç fit bir beden ve sağlıklı iç organlarcanım ya kendımızı gördüm sende
bende 38 ım ama yasımı kabul etmıyorum nıye böyle bılmıyorum
allahtan yasımdan küçük gosterdıgım soylenır ama 20 ilk olma gıbı bı hayalım yok sadece cıldımın kırışmasını engellemeye çalışıyorum spor da yapıyorum tıbet yapabılırsın tavsıye edıyorum
ev yoğurdu yerım
bal maskesıyle cıldıme masaj yaparım daha sonra bekletırım yüzümde ( doğal botox etkısı varmış )
nemlendırırken masaj yaparım yüzüme göz cevreme
Güneş kremı şapka kullanırım
sımdılık aklıma gelenler bunlar
ilerde mutlu olacaksın tecrübeyle sabitBen de 20 yaşındayım 14-15 diyorlar.Hastahaneye,bankaya gidince ailemi soruyorlar.
Küçük göstermekte çok iyi değil
Ne güzel, gülen yüzünüz hiç solmasınyok ben gülerim bol bol.mesela türklerden idolüm Nebahat çehredir..onun gibi spor fresh görünen güzel giyinen bir hatun olacağım daima
zaten spor diyet iç dış bakım yapmaktan iflahım kesildi değiyor aslında ama arkadaşlar abartma diyor bazen kime beğendireceksin kendini diyorlar ha haBaşak Dizer 40 yaşındaymış, 20linklerden güzel
Böyle takıntı varsa spor-diyet bir hayat yaşaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?