yaşlanma ve çirkinleşme korkusu

yav yanlış anlaşıldım galiba hayalim 20 lik olmak değil.amacım yaşım 50 de olsa kırışıksız cilt parlak pırasalaşmamış saç fit bir beden ve sağlıklı iç organlar
Yeterince emek veriyorsun, bence olabildiğince istediğin şekilde olur zaten. Genetiğinde el veriyorsa sıkıntı olmaz .
Nebahat çehre gibi ..

çok güzel yazmışsın hele ulkemızde obezlik aldı başını gidiyor.bugun avm de baktım kadınların yüzde 70 i fazla kilolu .yürüyüş yapmak kalori hesabı yapmak yerken çok mu zor.hele yazın göbekler bıngıl bıngıl ortada

Yok ben aksini düşünüyorum, bizim nesil çok daha bilinçli ve annelerimiz gibi hiç salmaya niyetli değil. Bende takdir ediyorum, eskiden bana da yaşlı gelirdi 36 ama ben bu yaşa gelince hiç de öyle değilmiş diyorum, büyüklerimiz yaşlı psikolojisine erken giriyormuş demekki

36 da genç kızları genç delikanlı oğulları hattabazılarının gelini damadı varmış

36 da genç kızları genç delikanlı oğulları hattabazılarının gelini damadı varmış
Evet hayata erken atıldıkları ve yaşanmışlıkları çok olduğu için de yaşlı hissediyorlardı muhtemelen. Ben 18 ken annem 40 Mış mesela, benim son bebeğim ben 40 olunca 4 olacak daha. Çocuklarım küçük olduğu içinde yaşlı hissetmiyorum sanırım.

sigaraya ayda 250 300 en az verileceğine hem içmeyip zararından kurtulup hem de o paraya bile anti age kremler ve vitamin takviyeleri alınabir .spor salonuna yazılınabilir.ben buyuk şehrin lüks salonuna sınırsız ayda 80 civarı oduyorum.hiç bi şey değil sigaraya göre

ben de 32 de doğurdum acaba ondan mı

Onlara sorsan bideeeee
Hemen analiktan girerler cocuk dogurdum ben cocuk emzirdim anne olunca normaldirya hani e cunku anne oldugu an kadinligini unutur turk kadini %70 i
Artik ne e$ine e$tir ne kadinligi kalmistir ne sosyalligi..soyutlar kendini sac toplanir tepeden topuz..allta penye ustte salas sünük bo tsort..sonra bide kinar seni..aaa evli barkli kadinsin anasin jean yakistirmaz makyaj yakistirmaz toplumun belirli deger yargilarina o! Kitleye uymazsan uzayli gibi olan sen olursun fisir fisir lafini ederler etmesine ama iclerinden senin gibi olamadiklari icin imrenirler sonra dur yaa bende pek mi saldim ne diye bi tsort denerler ama aynadan giz kipar sallanan yag kitleleri
Ozetle insan once kendini sevmeli
Kendi sagligi ozguveni icin sporunu yapmali
Kendini iyi hissettoriyosa makyajini yapmali
Hijen ve saglik acisindan cildine iyi bakmali yani kendini onemsemeli ve anneligin arkasina siginip kendini hayattan soyutlamamali

gençliğin bir sırrı da çocuk arkadaşlar edinmek benim 3 4 tane 5 ila 8 arası çocuk arkadaşım var.kızımın değil ama benım arkadaşlarım.arada atarım arabaya bunları bisiklet sürmeye gıderiz sinemaya gideriz oyuncakçı gezeriz.valla bak o oyuncakları kızıma diye kendime alıyorum ben çoğu zaman.eskimesinler diye de gözüm gibi bakıyorum.

Ya kızlar! kadınlarımız çok şişman, hiç bakmıyorlar kendilerine. Kocalarına beğendirmeye de çalışmıyorlar kendilerini. Bende bunu anlamıyorum. Varsa yoksa perdeler, halılar...bunlar son moda, giyindikleri basma eteklik, hırka. Dün bir mevlüde gittim de. Oraya gelen kadınlar resmen dökülüyordu. Çoğu daha genç henüz. Ama salmışlar kendilerini. Bütün estetik evleri için. Birde zevkli insanlar. Ev dekorasyonundan anlayabilen bir insan neden kıyafeti ve bedeni için bir konsept geliştiremez.

ben de 32 de doğurdum acaba ondan mı
Muhtemelen.
Farklı düşünceler var ama genel olarak Doğumun da kadını gençleştirdiğini okudum . Hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak bence

Şimdi bulduklarımdan biri;

BEBEĞİN GENÇ HÜCRELERİ ANNEYE DE GENÇLİK VERİYOR
Bebeğin anneye genç hücreler vererek onu yenileme fonksiyonu, her yaştaki anneye yarar sağlıyor. Anne adayı zaten genç olduğunda bunun yararı fark edilmiyor ve görsel bulgusu fazla olmuyor. Ancak 40 yaş civarındaki hamilelerde bu olumlu değişiklik görsel olarak da fark ediliyor. ABD Boston’da 100 yaşını görmüş kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada, bu kadınların 40 yaş ve sonrasında çocuk sahibi olmaları dikkat çekiyor. Aynı sonuca Norveç’te yapılan başka bir çalışmada da rastlanıyor.

ülkemiz de en az gelire sahip evler bile özenli güzel şık döşeniyor.3 4odaya sığmıyoruz eşyadan çeyizlerimiz maşallah çaka çaka doluyor.herşeyden 2 şer 5 er alıyoruz.sonra evlenince once kocayı bulduk diye saç baş salınıyor sonra da göbek.kılık kıyafet keza.ya eşyadan değersiz miyiz biz.niye ev süslü ev şık ta biz paspalız aklım almaz bunu turkıyede

allah iyilik versin sana bende 38 yaşındayım 4 ayda 13 kilo verdim rahatladım saçlarımı yaptırdım ohhh güzel oldum be ruhhh yaşım 18 tüm olumsuzluklara rağmen takmaa takmıcaz hayatımıza bakıcaz bir kahkaha at rahatlaaa

Benimde boyle bir takintim var guneslenmem asla mesela herkes deniz kenarinda yatatken ben pareolar kocaman sapkalar yaz kis peynir gibi gezerim.
Yaslanmak kirismak iatemiyorum ama bu y 34 um ve farkediyorum ki evet yaslandim.gun isiginda belli olmasa da aksM almbanin altinda bakiyorum selulitlerim cikmis.karnim egilince burusuyor falan artik.bi de ben kendimi hic de begenmem hic guzel bulmam o da ayri takinti bende.insan cirkin olsa da kendini sevmeli ama bende o yok..kendimi h8c begenmedim ben bildim bileli.vay be ne guzel kadinim demedim hic beeneyse konuyu bulmusken icimi doktum

Bazı kadınlar kiloyu seviyor... Saçma geliyor ama gerçekten seven var. Üstelik kilo vermek o kadar kolay değil, azim ve hırs gerekiyor. O da herkes de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…