- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yeterince emek veriyorsun, bence olabildiğince istediğin şekilde olur zaten. Genetiğinde el veriyorsa sıkıntı olmaz .yav yanlış anlaşıldım galiba hayalim 20 lik olmak değil.amacım yaşım 50 de olsa kırışıksız cilt parlak pırasalaşmamış saç fit bir beden ve sağlıklı iç organlar
Elbette. Çok işe yarıyor. Ama doğru uygulamalısınız. İyice araştırın, ve ayna karşısında yapın.Yüz yogasina ben de başlamak istiyorum da etkisini gördünüz mü?
çok güzel yazmışsın hele ulkemızde obezlik aldı başını gidiyor.bugun avm de baktım kadınların yüzde 70 i fazla kilolu .yürüyüş yapmak kalori hesabı yapmak yerken çok mu zor.hele yazın göbekler bıngıl bıngıl ortadaDikkat ediyo olmaniz kendinizi salmamaniz taktire sayan bi durum..
Hos burda buna bile firca atilir cok bilmis uyeler tarafindan..bakinli olmaya her daim devam edip cilt temizligiydi bakimdi spordu devam ederek sure illaki uzayacaktir bence negatif insanlardan uzak durmak kulak tikamakta ayri bi enerji katiyor
sizi bununla ilgili bile muhakkak elestiren olacaktir ki bu cok normal milletimizde genel de 30dan sonra got gobek salinir bingildayan yaglarla esofman ve ozonlu tsorte gecis yapilip kadinligi unutursan normali budur yoksa kiskanilmak elestrilmek kacinilmaz
Sizi alkisliyorum helal valla bunu dusunmenizde guzel
o kadını ornek alıyorum zaten hem fit hem sade hem güzel .hem de çok zevkli giyiniyor kadınYeterince emek veriyorsun, bence olabildiğince istediğin şekilde olur zaten. Genetiğinde el veriyorsa sıkıntı olmaz .
Nebahat çehre gibi ..
Yok ben aksini düşünüyorum, bizim nesil çok daha bilinçli ve annelerimiz gibi hiç salmaya niyetli değil. Bende takdir ediyorum, eskiden bana da yaşlı gelirdi 36 ama ben bu yaşa gelince hiç de öyle değilmiş diyorum, büyüklerimiz yaşlı psikolojisine erken giriyormuş demekkiDikkat ediyo olmaniz kendinizi salmamaniz taktire sayan bi durum..
Hos burda buna bile firca atilir cok bilmis uyeler tarafindan..bakinli olmaya her daim devam edip cilt temizligiydi bakimdi spordu devam ederek sure illaki uzayacaktir bence negatif insanlardan uzak durmak kulak tikamakta ayri bi enerji katiyor
sizi bununla ilgili bile muhakkak elestiren olacaktir ki bu cok normal milletimizde genel de 30dan sonra got gobek salinir bingildayan yaglarla esofman ve ozonlu tsorte gecis yapilip kadinligi unutursan normali budur yoksa kiskanilmak elestrilmek kacinilmaz
Sizi alkisliyorum helal valla bunu dusunmenizde guzel
36 da genç kızları genç delikanlı oğulları hattabazılarının gelini damadı varmışYok ben aksini düşünüyorum, bizim nesil çok daha bilinçli ve annelerimiz gibi hiç salmaya niyetli değil. Bende takdir ediyorum, eskiden bana da yaşlı gelirdi 36 ama ben bu yaşa gelince hiç de öyle değilmiş diyorum, büyüklerimiz yaşlı psikolojisine erken giriyormuş demekki
Elbette. Çok işe yarıyor. Ama doğru uygulamalısınız. İyice araştırın, ve ayna karşısında yapın.
Evet hayata erken atıldıkları ve yaşanmışlıkları çok olduğu için de yaşlı hissediyorlardı muhtemelen. Ben 18 ken annem 40 Mış mesela, benim son bebeğim ben 40 olunca 4 olacak daha. Çocuklarım küçük olduğu içinde yaşlı hissetmiyorum sanırım.36 da genç kızları genç delikanlı oğulları hattabazılarının gelini damadı varmış
ben de 32 de doğurdum acaba ondan mıEvet hayata erken atıldıkları ve yaşanmışlıkları çok olduğu için de yaşlı hissediyorlardı muhtemelen. Ben 18 ken annem 40 Mış mesela, benim son bebeğim ben 40 olunca 4 olacak daha. Çocuklarım küçük olduğu içinde yaşlı hissetmiyorum sanırım.
Onlara sorsan bideeeeeçok güzel yazmışsın hele ulkemızde obezlik aldı başını gidiyor.bugun avm de baktım kadınların yüzde 70 i fazla kilolu .yürüyüş yapmak kalori hesabı yapmak yerken çok mu zor.hele yazın göbekler bıngıl bıngıl ortada
Ya kızlar! kadınlarımız çok şişman, hiç bakmıyorlar kendilerine. Kocalarına beğendirmeye de çalışmıyorlar kendilerini. Bende bunu anlamıyorum. Varsa yoksa perdeler, halılar...bunlar son moda, giyindikleri basma eteklik, hırka. Dün bir mevlüde gittim de. Oraya gelen kadınlar resmen dökülüyordu. Çoğu daha genç henüz. Ama salmışlar kendilerini. Bütün estetik evleri için. Birde zevkli insanlar. Ev dekorasyonundan anlayabilen bir insan neden kıyafeti ve bedeni için bir konsept geliştiremez.çok güzel yazmışsın hele ulkemızde obezlik aldı başını gidiyor.bugun avm de baktım kadınların yüzde 70 i fazla kilolu .yürüyüş yapmak kalori hesabı yapmak yerken çok mu zor.hele yazın göbekler bıngıl bıngıl ortada
Muhtemelen.ben de 32 de doğurdum acaba ondan mı
allah iyilik versin sana bende 38 yaşındayım 4 ayda 13 kilo verdim rahatladım saçlarımı yaptırdım ohhh güzel oldum be ruhhh yaşım 18 tüm olumsuzluklara rağmen takmaa takmıcaz hayatımıza bakıcaz bir kahkaha at rahatlaaaselam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
Ya kızlar! kadınlarımız çok şişman, hiç bakmıyorlar kendilerine. Kocalarına beğendirmeye de çalışmıyorlar kendilerini. Bende bunu anlamıyorum. Varsa yoksa perdeler, halılar...bunlar son moda, giyindikleri basma eteklik, hırka. Dün bir mevlüde gittim de. Oraya gelen kadınlar resmen dökülüyordu. Çoğu daha genç henüz. Ama salmışlar kendilerini. Bütün estetik evleri için. Birde zevkli insanlar. Ev dekorasyonundan anlayabilen bir insan neden kıyafeti ve bedeni için bir konsept geliştiremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?