yaşlanma ve çirkinleşme korkusu

kızlar en azından dürüstüm.eskiden efsane güzeldim şimdi sıradan güzelim diyorum.Banu alkan gibi heryerim pörsüyüp te en güzel kadın benim diye gezip milleti kendime güldürmüyorum çok şükür

çok ıyı insanımdır valla bak kıyaslama beni o canavar kadınlagüzel ve sağlıklı olmaya takıntılıyım sadece
ama 20'lik çıtır kızlarla kıyaslayınca aklımda öyle canlanıverdi :)))))
Şaka yaptım canım ya okadar takma kafana insanı yıpratan strestir zaten...

Bak canan karatay hocaya sağlıklı besleniyor ama kaçamıyor yaşlanmaktan..
Bide nebahat çehre'ye bak kadın istediğimi yiyip içiyorum hiç takmıyorum yaşlanmakta güzel diyor taş gibi hatun

Oyüzden kafaya hiç bişey takmamak lazım..
Strese NO

canan karatayın iç organları sağlam.gençken de çirkinmiş kadın resimlerini gördüm.nebahat çehre türkiye güzeli boy pos yüz güzelliği her şey var.e çalışma hayatı da az kadının.evlat bakımı koca derdi de çekmemiş.giyim kuşamı da basic ve fresh zevkli aynı zamanda.Ama canan karatay topluma faydalı.nebahat çehre olmasa da olur sankim.ama kadın benim idolüm fizik olarak.kafa yapısı olarak ta canan karatay.en buyuk favorim ilber ortaylı aslında ama sakal bırakmayı düşünmüyorum ha ha.adamın zekasına entelektüel hayatına hayranım hatta kıskanıyorum

Bende bir gariplik var herhalde yaşlı ve şükür sahibi, gelecekte torunlarina kek kurabiye pişiren tonton bir nine olmak istiyorum.Bunun bile hayalini kuruyorum.Yaşlanmak beni korkutmuyor.Gençlik bana acıdan başka birsey vermedi.Belki yaşlilığım da daha bir huzur bulurum.Allahim saglikli yaşlanmayi nasip etsin.3 günlük dünya da ölüm bile bizlere bir ödül.

Güzellik göreceli bir kavram..

20 yaşında olup çirkin olan çok bayan var. Ama 50 yaşında olup çok güzel bayanlarda var. Gençlik = Güzellik demek değildir.
Ayrıca her yaşın ayrı bir güzelliği var. Zamana karşı koyulmuyor. Yer çekimi kanunu diye bir şey var neticede

Önemli olan sağlıklı olmak, bakımlı olmak, huzurlu olmak..

Aynı yaştayız. Ben de gülünce bakıyorum göz kenarlarım kırışıyor.Yüzümde bir sürü renk tonu var sanki fondoten sürmeden dışarı çıkmıyorum. Ben de biraz takıyorum galiba.

Bravo size vallahi imrendim :)

Valla her türlü favorim nebahat çehre
Ilber ortaylı fena adam

mukadderat.. kim yaşlanmayı durdurabilmiş... 20 liklere özenmek mi yok yawww her şey vakti zamanında güzel.... zarif görünmek kafi bence... ki bende o da yok :)) ama halledicem az kaldı....

Genç yaşlı demeyün sakın,her yaşın kendi güzelliği kendinedir hanımlar..
53 yaşındayım kendimi genç hissediyorum hala,k.valideyim yarın bir gün anneanne olacağım ne mutlu bana..
Gençlerin yaşına inemem ama sizler benim yaşıma geleceksiniz ..
Yaşlarınızın değerini bilin lütfen..

nasıl halledicen bana da söyle formülünü.

şu an şişmanım önce bi zayıflıyayım rejime başladım bak sporda yapıyorum önce bi zayılıyayım sonra komple kıyafetlerimi sıfırlıcam kibar kibar giyincem.... şimdi bir şey yakıştıramıyorum kendime... öyle zayıf insanlar güzel giyinebilir mantığı var bende de :) daha zarif durur onlarda herşey.... psikolojim bozulmuş benim :)

senin duruşundadır zeafet bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…