- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.535
- 498
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Sana az da olsa moral olmuştur benim yaşadıklarımı okuyunca...
Belki de takıntılı olduğun için böyle geliyordur olamaz mı ?selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
Bu kadar çok kafayı takarsan erken yaşlanırsın. Rahat ol kendine bak yeter.evliyim bir de kızım var.Ama yaşlanmak istemiyorum işte umutsuzca.Cilt bakım ürünlerine vitaminlere ha bire yatırıyorum paraları.yaşlanacağımı biliyorum sonunda ama mumkun olduğunca uzatmak istiyorum süreci
Merhaba. ..eger cilt için aydınlık ve berraklik istiyorsanız hyrulanic acid dolgusu ile nemli ve fresh bir görüntü elde edebilirsiniz tabii bu içten koruma. ...dıştan da yüksek güneş koruma faktörlü kremler falan...ben bir kere hyrulanic acid yaptırdım bir yıl oluyor hala gayet iyi..Sigara falan kullanmıyorum ama mimik çok yaparım. .ki aynı yaşta yız sizinle. ..benim de kızım var...yaşımdan da yasadiklarimdan da bi sıkıntım yok...olması gereken oluyor nihayet...Allah ömür versin de ciddi bir sağlık problemi yasamadiginizdan böyle takiyorsunuz..38 yaş ileri bir yaş değil ki;hatta çok daha seksiyim. .çok daha kadın. Bu yasta...tenim bedenim nihayetinde ölene dek benimle olacak yegane yanim. .Yirmi yaşında olmayı asla istemezdim su anda...Bu yasin güzelliği. .hayatın oturmuslugu. ..Hele huzur...birşeye degisilmez bence. .Aşk da var tabii böyle hissettiren ..Eşime Aşığım ondan sanirim:)))selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer
daha çol mutlu olun..hep güzel kalın ve güzel gülün inş...fotoğraf çok güzel aşkınız belli burdan..bekar bir kız olarak çok imrendim doğrusu...bana da bi konumda olumlu ve motive edici yorum yapmıştınız..Rabbim bana da nasip eder inş..Merhaba. ..eger cilt için aydınlık ve berraklik istiyorsanız hyrulanic acid dolgusu ile nemli ve fresh bir görüntü elde edebilirsiniz tabii bu içten koruma. ...dıştan da yüksek güneş koruma faktörlü kremler falan...ben bir kere hyrulanic acid yaptırdım bir yıl oluyor hala gayet iyi..Sigara falan kullanmıyorum ama mimik çok yaparım. .ki aynı yaşta yız sizinle. ..benim de kızım var...yaşımdan da yasadiklarimdan da bi sıkıntım yok...olması gereken oluyor nihayet...Allah ömür versin de ciddi bir sağlık problemi yasamadiginizdan böyle takiyorsunuz..38 yaş ileri bir yaş değil ki;hatta çok daha seksiyim. .çok daha kadın. Bu yasta...tenim bedenim nihayetinde ölene dek benimle olacak yegane yanim. .Yirmi yaşında olmayı asla istemezdim su anda...Bu yasin güzelliği. .hayatın oturmuslugu. ..Hele huzur...birşeye degisilmez bence. .Aşk da var tabii böyle hissettiren ..Eşime Aşığım ondan sanirim:)))
Canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre verir...teşekkür ediyorum güzel yorumuna. ..sevgilerdaha çol mutlu olun..hep güzel kalın ve güzel gülün inş...fotoğraf çok güzel aşkınız belli burdan..bekar bir kız olarak çok imrendim doğrusu...bana da bi konumda olumlu ve motive edici yorum yapmıştınız..Rabbim bana da nasip eder inş..
sabah killi bir detoks var lorealin onla yüzümü yıkarım.sonra toniklerim ve 2 çeşit göz altı kremini karıştırıp sürerüm mutlaka.cildime clınıc superdefance kullanıyorum.ondan sonra kahvaltı.ama benim kahvaltım tuhaftır.çiğ semizotu ceviz az pişmiş balkabağı yoğurda katılmış tam tahıl badem yerim.sonra vitaminlerime gelir sıra solgar biotin saçım için kullanırım.b12 folik asic alırım birer tablet .q 1o plus kullanırım solgarın.pharmaton alırım iki günde bir.vejeteryan olduğumdan balık yağı hapı bir de.amanın yazınca korktum.bi avuç ilaç oldu.öğlen evdeysem kil maskesi yaparım ya da çamur.çamuru afyondan getirttim.saçlarıma hakiki hindistancevizi yağı sürer nemlıyken.öle bırakır günlük ev işlerımı yaparım.dışarı çıkmıycaksam o gun haftada bir butun vücuduma hakiki soğuk sıkma zeytınyağı surerım bir saat en az bekletirim.fondoten davetler dışında kullanmam.saçıma fonlemem veya duzleştırmem asla.senede bi kaç kez davines keratin baıkımı yaptırırım.aloe vera var evde onu da kırar hergun surerım yüzüme.gecede gene temızler goz kremi aha lı gece kremi sürer.ayaklarımada topuk kremi sürer yatarım.sert topuk en sevmedığım şeydir.aslında bu kadar takıntımın sebebi gençlığımde ortalamanın çok ustunde guzellığe sahıp olup hep iltıfat almaya alışıp.şimdi sadece güzel olmam da.ama geriye ne kadar baksamda olmuyor tabi.ancaç ok bakımlı ve güzel kadın olabiliyorum.efsane guzellığım yok artık maalesefValla sırf merakimdan soruyorum,günlük sabahtan akşama bakiminizi anlatır misiniz? Belki banada yardımcı olur.
çok ıyı insanımdır valla bak kıyaslama beni o canavar kadınlaçok güldürdün beni yaa...
Gözümde bi an seni pamuk prensesin üvey anası olarak canlandırdım
-ayna ayna söyle bana var mı benden daha güzel bu dünyada
aslında kötü değiller yıpranmışlık kırıkdökülme yok ama ben pırıl pırıl parlasın her daim itiyorum daSaçınızın kötüleşmesi yaş dolayısıyla değildir.
çok şükür bu yaşıma dek maddi manevi iyi yaşadım.ama eskıden aşırı güzel denebilecektim evet.her yerde en güzel ya da enguzellerden olmaya alışmıştım.şimdi sıradan güzelim ya da bana öyle geliyor.daha da sıradanlaşmak korkusu belki.dürüstçe duşununce bu galiba takıntım.beslenme takıntımda var ama1. Ölüm korkusu
2. Aşırı güzelsin onu kaybetme korkusu
3. Yirmi yaşında tam yaşayamadın onu geri isteme
Aklıma gelen olasılıklar. Önemli olan sağlık inan gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?