Yaslanmaktan korkma

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar size tuhaf gelebilir belki ama ben eğer ömrüm varsa gelecek hakkında endişeliyim şu an 31 yaşındayım ne zaman bu yaşa geldim şaşırıyorum sanki 24 25 gibi geliyor bana yani yıllar çabuk geçiyor gün gelicek Allah izin verirse 45 olucak eşimde 2 yaş küçük benden o zaman sanki eşim 25 yaşındaki kızlara bakar gibi geliyor bana yani erkek çünkü 45 yaşlarında daha genç oluyor şu an bile artık yaşlanmaya başladığımı hissettim bende özgüvensizlik sorunu da çok fazla bunlar o yüzden kaynaklanıyor heralde mukemmelliyetcilik var cildim de roza hastalığı var geçmeyen hastalık geçse bile mutlaka yine çıkıyor hep dikkat edeceksin cildine psikolojimi ozguvenimi mahvetti cildine hiç bakmayıp sorunsuz olanlara heves ediyorum nereye gitsem yanında krem taşı bu gün yok sabah bi kalk çıkmış sonra 2 saat içinde yok oluyor görenler cildin güzel diyor ama bi an çıkıp yok oluyor veya krem sürerken benek benek kızarıyor sonra beyazliyor artık sinirlerim bozuldu 15 yıldır konudan konuya geçti bu yazı ama bütün bu düşüncelerimin cildimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum insanın evliliğinde bile sorun yaratiyor cildim gecmeyecegine göre kendimi çok şanssız hissediyorum

bende roza var ne krem kullaniyorsunuz. arada sudokrem kullaniyorum. stres ve yediklerim cok etkiliyor. dikkat etmeye calisiyorum.

cevreme bakiyorum da herkesin bi yerinde bir sey var. kiminin saci dokuluyor kiminin sedefi, kiminin cildi kuru kirisiklik. beterin beteri var diye dusunuyorum. kanser hastaliklari vs . allah beterinden saklasin , halime sukrediyorum.

esinin yasi kucuk olabilir , ama kendinize guvenin yani bu buyuk bir sorun degil bence. kilonuz normal olshn , bence kilo biraz buyuk gosteriyor. hafif makyaj yapin , agir makyajda da ayni sekilde dusunuyorum. kendinize bakin guveniniz yerinize gelsin .bu tamamen sizinle alakali.

Benim de alnimda çizgiler belirmiş hafiften. Kaz ayağı da var. Cildim de güzel değil. Saçımda beyazlarım arttı. Hepsi son iki yılda oldu bu çizgilerin. Param olunca botox düşünüyorum.
Evet her ne kadar kendimizi 25 civarı hissetsek te gerçekler 31....((

Evet maalesef kadınlar daha erken yaşlanıyor aynı yaşta bi erkekle bi kadın yanyana geldiğinde erkek daha genç görünüyor : (

Korku ve stres daha çok yaşlandırır sizi.
Beslenmenize, sporunuza dikkat edin korkacağınız yerde.
Vitamin, kolajen falan filan alın.

Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür hayatınızı kısaltan bir hastalık değil. Her şey güzellik de değil. Beş dakika sonra kaza geçirip yüzünüzden de olabilirsiniz.
Hayat böyle. O yüzden nefes aldığımız her anı güzel değerlendirelim. İnsanın hayatı bir günde öyle değişiyor ki.
Ayrıca yaşlanmak çok doğal bir durum. Bir ay beklemek zulüm gibi gelir ama geriye geçen bir koca ömre bakarsın ki sanki 5 dakikada geçmiş gitmiş.
Zaman acımasız.

Şu anda küçük gösteriyorum yaşımdan hiç kimse 31 demedi şimdiye kadar eşim büyük duruyor kirışığım da yok sorun roza hastalığı ve maddiyat iyi olmayınca insan kendine bakamıyor malesef roza için oksizinc polat kullanıyorum çok felaketti yüzüm önceye göre kıyaslarsam çok sukrediyorum

Bende tam tersi yaş almayı seviyorum 26 oldum, hep genç kalıp çalışacak mıyım yaşlanıp emekli olmayı istiyorum.

Maddiyatla alakası yok, ben burda pilates lastiği alacak parası olmadığı için çorapla pilates yapıp zayıflayan kadın gördüm :)
Açın videoları spor yapın, cildinize de iyi gelir.

Burda birşeyler oluyor ama ne oluyor anlayamadım.Bacım noktalama işaretleri nerde?
Çok karışık yazmışsın biraz düzenlesen iyi olmaz mı?

Özgüven nasıl artar yani diyorumki aşırı güzel olsaydım hiç kusursuz izguvenim yüksek olurdu ozguvenli olmak için kusursuz mu olmak gerekir

Ay

Bende oksizinc polat kullaniyorum

Ben de kocamı kaybedicem korkusundan degil de yaslanacagim ve elden ayaktan düşeceğim, aynaya bakinca kendimi begenmeyecegim diye korkuyorum. 27 yasindayim ben de. Bu yuzden ileri yaslarima yatırım yapmaya çalışıyorum. Spor yapıyorum, saglikli besleniyorum, cildime dikkat ediyorum vs. Tabii ki yaşlanmayı onleyemeyiz ama dinc ve guzel bir yasli olabiliriz. Instagramda insanlar neler paylasiyor. 40 45 yasinda beni cebinden cikartacak kadinlar var valla. Biz de oyle olabiliriz. Siz de yatirim yapin o halde.

Malesef zaman geciyor...gecerken de bize geçeriyor...hic bir estetik de ne kadar mukemmel olursa olsun seni 18 e döndürmuyor...illaki bir yapaylik
O yuzden en az hasarla gecirmeye calismak en mantiklisi...kimse ayni kalmiyor ne yazikki...

Do
Ru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…