- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Doğru çok haklısınız benim annem 56 yaşında ama çok genç duruyor çok sağlıklı beslenir.aynen bende 40 yaşında görüyorum genç kız gibi ece erken 40 yaşında ama çok genç duruyor.ileriye yatırım yapmak en iyisi
Haklısınız benim teyzemMalesef zaman geciyor...gecerken de bize geçeriyor...hic bir estetik de ne kadar mukemmel olursa olsun seni 18 e döndürmuyor...illaki bir yapaylik
O yuzden en az hasarla gecirmeye calismak en mantiklisi...kimse ayni kalmiyor ne yazikki...
Ay çok güzel şeyler söylediniz pilatesi denicem zayıfım aslında sigara alkol yok ama ozguvenim yok işte birde sevilmek insanı genclestirir gercektenZayıf olmak çok genç gösteriyor,bi de pilates yapmak evde bile yapabilirsiniz,sigara alkol vs yoksa da genç gösteriyorsunuz,bol su içmek sık sık yürümek,bi de sevilmek kıymet görmek,kendinizi sevmek,bunlar varsa gayet genç gösteriyorsunuz..
Haklısınız gençken ilerisi için yatırım en iyidi stres insanı mahvediyorMalesef zaman geciyor...gecerken de bize geçeriyor...hic bir estetik de ne kadar mukemmel olursa olsun seni 18 e döndürmuyor...illaki bir yapaylik
O yuzden en az hasarla gecirmeye calismak en mantiklisi...kimse ayni kalmiyor ne yazikki...
Yani cildim yıllardır psikolojimi bozdu guCanım böyle Düşünme . Her yasın bir güzelliği var önemli olan iç güzelliğini daim tutabilmek . O hiç Geçmiyor çünkü .
Cildinden şanssızlık yasıyorsan emin ol vücudunda baska yerlerin Güzeldir mesela Gözlerin vs vs Herşeyin kıymetini bil .
Hiç takıntı yapmayın gercektenYani cildim yıllardır psikolojimi bozdu gu
Ablaminda boynunda var lazer yaptiriyordu en son. Bazen bir kizariyor sanki bogazini sıkmïslar gibi.Arkadaşlar size tuhaf gelebilir belki ama ben eğer ömrüm varsa gelecek hakkında endişeliyim şu an 31 yaşındayım ne zaman bu yaşa geldim şaşırıyorum sanki 24 25 gibi geliyor bana yani yıllar çabuk geçiyor gün gelicek Allah izin verirse 45 olucak eşimde 2 yaş küçük benden o zaman sanki eşim 25 yaşındaki kızlara bakar gibi geliyor bana yani erkek çünkü 45 yaşlarında daha genç oluyor şu an bile artık yaşlanmaya başladığımı hissettim bende özgüvensizlik sorunu da çok fazla bunlar o yüzden kaynaklanıyor heralde mukemmelliyetcilik var cildim de roza hastalığı var geçmeyen hastalık geçse bile mutlaka yine çıkıyor hep dikkat edeceksin cildine psikolojimi ozguvenimi mahvetti cildine hiç bakmayıp sorunsuz olanlara heves ediyorum nereye gitsem yanında krem taşı bu gün yok sabah bi kalk çıkmış sonra 2 saat içinde yok oluyor görenler cildin güzel diyor ama bi an çıkıp yok oluyor veya krem sürerken benek benek kızarıyor sonra beyazliyor artık sinirlerim bozuldu 15 yıldır konudan konuya geçti bu yazı ama bütün bu düşüncelerimin cildimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum insanın evliliğinde bile sorun yaratiyor cildim gecmeyecegine göre kendimi çok şanssız hissediyorum
Bu hastalık genelde yüzde oluyor boynun da yine iyiymiş yüz daha kotuAblaminda boynunda var lazer yaptiriyordu en son. Bazen bir kizariyor sanki bogazini sıkmïslar gibi.
Cenesinin hemen altinda boynuna yakin sag tarafinda. Cok dikkat cekiyor. Yeni bir lazer cikmis onu yaptiriyor.Bu hastalık genelde yüzde oluyor boynun da yine iyiymiş yüz daha kotu
Aslında düşünüyorum da sukretmezsem daha kötüsü olur bu günleri ararım eskiye bakarak çok şükrediyorum ama bazen insan tam geçmediğini görünce üzülüyor Allah bu günleri aratmasınHiç takıntı yapmayın gercekten
Çok mu kötü oluyor ? Yüzüne bakılmayacak hale mi geliyor ? Ya da çözümümü yokAslında düşünüyorum da sukretmezsem daha kötüsü olur bu günleri ararım eskiye bakarak çok şükrediyorum ama bazen insan tam geçmediğini görünce üzülüyor Allah bu günleri aratmasın
1 yıl felaket oldu kortizonu krem surmesem sokağa çıkamazdım kortizon bağımlılık yapmıştı hiç çare bulamamıştım ama önceye göre çok iyi çok şükür ama korku oluyor insanda yine öyle olursa diyeÇok mu kötü oluyor ? Yüzüne bakılmayacak hale mi geliyor ? Ya da çözümümü yok
Korkma canım bşy olmaz ilaçlarını düzenli kutlanırsan .1 yıl felaket oldu kortizonu krem surmesem sokağa çıkamazdım kortizon bağımlılık yapmıştı hiç çare bulamamıştım ama önceye göre çok iyi çok şükür ama korku oluyor insanda yine öyle olursa diye
26 yaşında öyle olur da 40 olunca çoğu kadın eyvah demeye başlar.Bende tam tersi yaş almayı seviyorum 26 oldum, hep genç kalıp çalışacak mıyım yaşlanıp emekli olmayı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?