- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
Eski oturduğum yerde çok yaşlı hemşehrim olan bir amca vardı, ne zaman beni görse padanaliiiii padanaliiiii diye laf atardı. Badanalı demek istiyor makyaj yaptığımdan, yüzüme badana yapıyormuşum. Açık giyince tiskotekkkk diye seslenirdi, diskotek demek istiyor. Aynen amcaaa güzel olmuş muyum derdim, eliyle tey tey yapardı, edep kalmamış bu yeni nesilde der gibi. Yaşlı işte diyip geçmek zor mu, bunak zaten, yere düşürüp oldu olacak iki yumruk mu çakalım? Köpeğe tecavüz edenlerle nasıl bir tuttunuz? Bariz hatalısınız. Adama süper, haklı, iyi yapmış diyen yok zaten. Ama o adamın kafasının çalışma şekliyle 8 yaşındaki çocuğunkinin pek farkı yok.
Bir de fiziki ittirme falan yürek yemişsiniz, yaşlı babama apartmanın önünde oynamayın dedi diye sözlü tartışmaya girip ittrmeye kalkan, mabadını yıtarak top oynayan sokak s*rtüğü bir kız vardı, neler yaptım neler. Olay aynı değil;ama yakınları işin içine karışabilir. Başınız ağrıyabilir.
Bir de fiziki ittirme falan yürek yemişsiniz, yaşlı babama apartmanın önünde oynamayın dedi diye sözlü tartışmaya girip ittrmeye kalkan, mabadını yıtarak top oynayan sokak s*rtüğü bir kız vardı, neler yaptım neler. Olay aynı değil;ama yakınları işin içine karışabilir. Başınız ağrıyabilir.