- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
- Konu Sahibi ihanettengerikalan
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, annem 39 yaşında doğurmuş beni. Babamla aralarında 6 yaş vardı. annem büyük babamdan. ilkokula kadar gücü yettiğince ilgilendi tabi ki benimle ama babamla daha çok etkinliğimiz olurdu. Tek çocuğum bu arada. herşeyi babam öğretti kardeşi yok başının çaresine bakabilsin diye. ilkokuldan sonra deyim yerindeyse ipimi bıraktı annem . orta lise üniv. hep yalnızdım. her işimi kendim gördüm. üniv. kazandım arkadaşlarımın anneleri çorabına kadar alışverişini yapıp çanta çanta bavulla gönderdiler çocuklarını. Benim annem hiç bir şeyime karışmadı yaşı ilerlediği için gücü yetemedi. içinde 2 parça kıyafetle tek çanta gittim üniversiteyi kazandığım şehre. halam ilgilenirdi hep o konularda benimle . aynı yaşta oğlu var. aynı yıl aynı şehri kazanınca yine halam ilgilendi ihtiyaclarımın çoğuyla. Ben Üniversitedeyken babam felç geçirdi yatalak oldu. . 65 inden sonra annem baktı babama mecbur kalınca Allah gücünü veriyor demekki. O arada atandım evlendim düğündü nişandı halalarım kuzenlerim yardımcı oldu hep yine.
Ben hep çocuk yapmayacağım derdim hele annemin yaşında asla derdim. büyük konuşmuşum demek ki evlendim eşimle aramda 6 yaş var ben büyüğüm annem gibi. şuan 38 yaşındayım hala kararsizim ama olursa annemin yaşında anne olacağım hayat gerçekten çok garip. Babamı 2 yıl önce kaybettik. Annem 77 yaşında şuan Allah uzun ömür versin . annemi erken kaybedeceğimi düşünürken babam daha önce vefat etti.
Ben de ne çok biriktirmişim
bu postu bekler gibi. uzun oldu biraz ama yaşa bakmıyor yani bu korkular.
Ben hep çocuk yapmayacağım derdim hele annemin yaşında asla derdim. büyük konuşmuşum demek ki evlendim eşimle aramda 6 yaş var ben büyüğüm annem gibi. şuan 38 yaşındayım hala kararsizim ama olursa annemin yaşında anne olacağım hayat gerçekten çok garip. Babamı 2 yıl önce kaybettik. Annem 77 yaşında şuan Allah uzun ömür versin . annemi erken kaybedeceğimi düşünürken babam daha önce vefat etti.
Ben de ne çok biriktirmişim