• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı erkekler neden genç kızların peşinde?

kahvemmis

Neden?
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
86
203
8
Herkese merhabalar.
Başlıktaki sorunun cevabı kolay gibi görünse de siz tecrübeli hanımlardan cevap almak istedim.
Benim de başıma gelen bir durum bu. Benden 20-25 yaş büyük bekar erkeklerin benimle yakınlaşmaya çalıştığı oldu. Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi. Hala benden oldukca büyüklerdi yani.
Benim merak ettiğim kısım şu. Yaşlı erkekler kendinden geç kadınları sadece güzellik ve gençlik için istiyor olmamalı. Yabancı bir gönderide denk geldiğim yorumlarda genç kadınları daha kolay manipüle ettiklerinden dolayı tercih ettiklerini yazan pek çok yorum vardı.
Sizce bu sebepler dışında neden yaşça büyük erkekler kendinden 15-20 yaş kişilere sulanır? Kadınları saf ve aptal mı görüyorlar?

Herkese merhabalar.
Başlıktaki sorunun cevabı kolay gibi görünse de siz tecrübeli hanımlardan cevap almak istedim.
Benim de başıma gelen bir durum bu. Benden 20-25 yaş büyük bekar erkeklerin benimle yakınlaşmaya çalıştığı oldu. Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi. Hala benden oldukca büyüklerdi yani.
Benim merak ettiğim kısım şu. Yaşlı erkekler kendinden geç kadınları sadece güzellik ve gençlik için istiyor olmamalı. Yabancı bir gönderide denk geldiğim yorumlarda genç kadınları daha kolay manipüle ettiklerinden dolayı tercih ettiklerini yazan pek çok yorum vardı.
Sizce bu sebepler dışında neden yaşça büyük erkekler kendinden 15-20 yaş kişilere sulanır? Kadınları saf ve aptal mı görüyorlar?
Evlat sevgisi yaşamak için değil. Seninle takılıp kendilerini genç hissetmek istiyorlar. Kullandırma kendini kızım.

Ben egolarını şişirmek için genç kadınları tercih ettiklerini düşünüyorum, bak hala daha genç kadınlar tarafından tercih ediliyorum, hala yakışıklıyım şöyleyim böyleyim diye kendilerini kanıtlama çabası sadece.
Olabilir çünkü genç erkekler bu kadar yüzsüz ya da cesaretli olamıyor bunların yanında. Niyetini anlayınca da sen yanlış anladına getiriyorlar lafı

Benim çevremde yaşlı olup genç evlilik sevgili vs yapan yok. Hatta benim dayım var bi tane o Ajda Pekkanla 1 gün takılmak isterdim demişti ki anası yaşında 🤣🤣🤣
Öyle insanlar genelde işte suggardady falan oluyorlar. Onların takılmasından ziyade genç kızların kendilerine bunu reva görmesine ben şaşırıyorum

Herkese merhabalar.

Kaç yaşındasınız ?

Bence yaşını almış erkekler de genç kızlara çekici geliyor. İşi gücü var, arabası var vs.

kendini ispatlama çabası oluyor adamlarda. hala bende iş var, çıtır düşürebiliyorum diye içten içe tatmin oluyorlar. e kızlar da babası yaşındaki adamlarla kara kaşları kara gözleri için beraber olmuyorlar. onların da maddi manevi beklentileri oluyor. alan memnun veren memnun kısacası.

seyahatta tatilde bazı erkekler nefes alan herşeye yürüyebilir

kendi ortamı değil, iş güç statü gibi şeylerin getirdiği kısıtlar yok tatilde bir cüret bir hız geliyor adamlara.

asıl tamamen kendi ortamında, tüm ailesinin çevresinin olduğu yerde kızı yaşında kadınlara pervasızca yürüyebilen adamlar var onlar asıl sıkıntı. hele kendisi evlenmiş ayrılmış çocuğu bile var ama eşte kalmış adam uçana kaçana yürüyor, mesela bunlar da var.

Ne saçma bir soru. Sırf sormuş olmak için sormuş gibi 🙄 hani konuşmayı yeni yeni öğrenen küçük çocuklar sürekli soru sorar ya (gökyüzü neden mavi tarzı) heh işte o tarz sorulara benzemiş.

Herkese merhabalar.

Bu kişiler nispeten yaşını göstermeyen, olduklarından belki 5, taş çatlasın 10 yaş daha küçük gösteren kişilerdi.

Kaç yaşındasınız ?

40- 45 yaş civarı bu adamlarla hangi ortamda karşılaştınız ?

Bu durumda adamlara bakınca siz nasıl onların 5 - 10 yaş genç olduklarını düşündüyseniz, onlar da sizin 5 - 10 yaş büyük olduğunuzu düşünmüş olabilirler.

Tamamen fiziki odaklı düşünüyorlar bence ya. Hayır bir de gençken bile elde edemeyecekleri güzel kadınları yaşlı halleriyle elde edebileceklerine dair inancı nereden buluyorlar, onu ben de bilmiyorum. Bir batman bal sürsen yine gideri olmayacak tipler arayışta valla.

Olabilir çünkü genç erkekler bu kadar yüzsüz ya da cesaretli olamıyor bunların yanında. Niyetini anlayınca da sen yanlış anladına getiriyorlar lafı
kendilerini 120 beygir gücünde sanip hala bir çitira yetebileceklerini düşündükleri için :)

kendini ispatlama çabası oluyor adamlarda. hala bende iş var, çıtır düşürebiliyorum diye içten içe tatmin oluyorlar. e kızlar da babası yaşındaki adamlarla kara kaşları kara gözleri için beraber olmuyorlar. onların da maddi manevi beklentileri oluyor. alan memnun veren memnun kısacası.

++++
Tamamiyle ortayaş krizi, itinayla kaçınız😁😁

Back
X