- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- Konu Sahibi OrganikParasetamoL
-
Bakıcı imkanımız yok maalesefMaddi durumunuz el veriyorsa bakıcı bulsanız daha iyi olur gibi.
Evinize getirmeyin, sık sık ziyarete gidin.
Kalbiniz çok güzel, iyi niyetlisiniz de bekli, ama iyilikten maraz doğar.
Bakmadiklari anneleri siz yapmaya gelince kıymetli olur, size salca olurlar..
Çocuklarınıza da yazık, kendi evlerinde gardiyana dönüşen bir anne ile yaşayacaklar.
Insan kendi ailesine yeri geliyor tahammül edemiyor. Yabancı biri ile daha zor.
Sık ziyaret varsa imkan bakıcı..
Yani durum çok üzücü ama bence çocukları falan varken bakmak size düşmez.
Çünkü çocukları şimdi annelerine bakmıyor ama siz sorumluluk aldığınızda her şeye laf edip iyilik ettiğinize pişman ederler. Böyle tipler kendileri etliye sütlüye karışmaz ama birisi bir şeyler yapınca da hiç susmaz atlarlar her şeye.
Üstelik çocuklarınız varmış, onlardan sorumlusunuz anne olarak .Onlara ancak yetebiliyorsunuzdur, o teyzeye bakarken kendi ailenize harcayacağınız enerjiden çalacaksınız.
Niyetiniz çok güzel ama maalesef insanlar artık kötü, sizdeyken Allah korusun bir şey olsa iyi niyetiniz falan görülmez suçlu olursunuz. Hasta bakmadım ama etrafta bakan eş dost gördüm, gerçekten çok yıpratıcı ve zor bir süreç. Üstelik küçük çocuğu olmayanlar bile çok zorlanırken sizin çocuklarınız var. Hem ev hem çocuklar birde hasta bakmanız çok zor yani. Birde teyze de çok sakin biri değil anladığım kadarıyla, ona yardımcı olmak isterken kendi çocuklarınızın ruh sağlığını bozmayın. Sık sık ziyarete gidip yemek götürüp sobasını yakabilirsiniz mesela.Haklısınız aslında ama vicdanim sızlıyor bı yandan. Çok üşüyen birisi, evi sobalı. Saglikliyken bizim ev sıcak oluyor gel demiştim. İyice kış bastırınca geleyim demişti. Şimdi onun ev soğuktur sobayı da yakamaz diye düşünüyorum . Çocuklar da evde kısıtlamaya alışkın değiller evet ama teyze toparlanana kadar idare ederiz sanırım, hem öğrenmiş olurlar hasta birine nasıl davranilacagini.
Bir yandan da haklisiniz gerçekten benim evimde bir şey olsa çok kötü bir durum olur
Ya yazik gunah bi Allahin kulu da bak dememis. Hic mi iyi insan kalmadi ya.
ben olsam bakamazdim ama ne iyi kalplisin diyip cekilin bari kenara. Ortada yasli bi teyze var evinde soba yanmiyo havalar buz ama herkes aman bakma simdi eve geldi mi o tonton teyze seytan olcak, cocuklari sana bunlari yapcak, cocuklarina kotu davrancak falan diyorsunuz olmayan seyler uzerinden kadinin gunahina giriyosunuz.
Siz sicak evinizden daha da israr edin alma teyzeyi eve diye. Yazik gunah ya
Tek çözümSosyal hizmetlere bagli bulundugu belediyeye haber verin.ozellikle belediyelerin bu tip hizmetleri var.bizim burada bu tip yaslilara hergun yemek haftada bir ev temizligi haftada bir banyo ayda bir sac ve tirnak kesimi icin belediyeye bagli elemanlar geliyor.oradada vardir muhakkak arastirin.yada sosyal hizmetlerle gorusun bakim evine yerlestirin.sizin yapmaniz gereken bu kadar.daha fazlasi cocuklariniza haksizlik olur.insan eti agirdir.uzaktan kolay gelir ama isin ic yuzu oyle degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?