Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

çeyiz işine bikaç ay evvel giriştim tatlım. takitlere girdim, bernardonun 1.599 luk evlilik seti paketine girişiem yetişebilirsem aday olsa ne olur olmasa ne olur neme lazım pat diye evlilik teklifi gelrse çeyiz için bişiler almak çok zevkli ama ya

hahah buda iyiymiş
Evet ya gerçekten şu çeyiz işine bayılıyorum.
Kuzenimden biliyorum bi telaş bi heyecan ..

kızlar ben bir kaç yıl önce denemiştim sevdiğim çocuğu görmüştüm şimdi nişanlıyız eylülde evleniyoruz darısı sizlere olsun tabi bilinç altı olabilir nede olsa kafanı meşgul eden biri var

ne güzel ya önceden görmen. Dediğin gibi belki de bilinçaltı da olabilir.
Darısı bizim gibi görmek isteyenlerin başına

Ben de bir şey var zannettim
Niye bu kadar kafayı evlenmekle bozdunuz ki

nasıl yani bozmak derken ?
benim için daha erken zaten.meraktan.ve amaç arkadaşlarla muhabbet.güldük eğlendik bu kadar yani.yoksa kimse bozmaz kafayı evlilikle.

Son düzenleme:
Böyle bir rivayet vardı değil mi :) Gençken bende pek inanmayarak denemiştim. Sonuç: şuanda evlendiğim kişi ile rüyamda gördüğüm kişinin alakası yok

yok kıs görmedim birşey.aman boşver ya .bu kadar üstüne düşmeyelim.evlenmekle kafayı bozdular derler.

Canım kim ne derse desin boşver ya
Bizim zaten hemen bugünden evlenme niyetimiz yok ki amaç gülüp eğlenmek konuşmaktı..

Ben deneyip görmeyi çok istiyorum ama şimdi olmadık biri çıkar diye de ödüm patlıyor.

Allah iyiliğini versin kız
Bende denemeyi çok istiyorum ya.
Anahtar olayını değil de yusuf suresini okyup yatmıştım.
Bİrisini gördüm sürekli arkamdan geliyordu. ama yüzünü hiç hatırlamıyorum. sarışın hafif şişman bişeydi
Şuana dek öle birisiyle karşılaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…