- Konu Sahibi kelebek_93
-
bende hep eski sevgilimi görüyorum ya
hayırdır inşaAllah.. :44:
o evdede uyuman lazim bir tek anahtar degil...
sen elma kabugunu deneeee
ay bende onu görüyorum hep ama 1 aydır tık yok
elmayı kesinlikle deneyeceğim.anahtar çok zor ya
yani biri bi bulsa gelde anlat.çok zor çok
sen elmayi dene bosver anahtari
ay bende onu görüyorum hep ama 1 aydır tık yok
:
hakkaten.tam 82 gün sora doğum günüm. 82 günde belki Allah karşılaştırır ya belkide görememizin nedeni evde kalmakta olabilir bak haklısın
82 gün uzun bi zaman
bi baktın yarın karşılaşmışsın
nasip kısmet işleri bunlar
dediğin gibi belki de bu yüzden göremiyoruz
inşallah evde kalmayızyarın karşılaşamamki evdeyim. belki dışarı çıktığımda çarpışırık
ya bende çok merak ediyorum benim kuzenim yapmi$ti ve rüyasinda benim abimi görmü$tü (ayni evde yatmi$tim) ve sabah uyandiginda bana söyledi ve ve veee ba$kasiyla evlendi hihihi abimle alakasi yoktu zaten :))
ben az önce denedim avucuma bastiripta harf görmeyi ve ters E harfi gördüm vee benim platonik sevdigimin ba$ harfi
bence sizin kuzenin gönlü agbindeymiste siz mesaj vermis siz mesaji alamamisiniz
hihihihihi bilmem artik ama öyle olsaydi ho$landigi ki$ileri bana söylemezdi heralde :)
belkide elinizi cabuk tutun ben elden gidiyorum cok begenenim var havasi veriyordur neyse gunahini almayalim,
evlenmis gitmis ALLAH MUTLU MESUT ETSIN(AMIN)
kızlar bi de şey biliyorum ben sol avuç içinden bastırıosun iki yandan baş parmağının altına evlenceğin kişinin harfi çıkıyo diyolar annemde u vardı cidden isimin baş harfi oydubunu bilen varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?