yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

evet hiç de az değil bunu yapanlar biraz araştırma zahemtine girse arkadaşlar da anlayacaklar bunu bizim ülkemizde bile şaşılacak derecede fazla..
Bu konuda oldukça bilgilisin.
konun fake değil ise bu duyguların ömür boyu seni bırakmayacaktır.
İleride evlilik hayatını da etkileyecektir.
Çünkü fiiliyata dökmek için hamle yapmışsın.
Gerçi geri adım atmaya çalışıyorsun ama eğilimin ciddi boyutta sanırım.
Ayrıca nişanlına ciddi ciddi teklif edip aklına sokan sensin şimdi de unutmasını istiyorsun.
pek kolayca silmez bunu benden söylemesi.

edebiyat yapma.
bunlar gerçek bunu düşünen hisseden bi ben değilim.
yarın kızından çıkarsa casteli hatırla.

tabii kadınsa:))

edebiyat yapma.
bunlar gerçek bunu düşünen hisseden bi ben değilim.
yarın kızından çıkarsa casteli hatırla.
ha bide bu yeni moda yarın bi tarafından çıkarsa..ne kadar çok kişinin olması seni haklı çıkarıyor değil mi castel..yatakta grup yapmak güzeldir diyeceksin neredeyse hadi az kaldı.

işte derdim bu..
nişanlıma şuan haksızlık ediyorum keşke hiç dile dökümeseydi

o kadar belliki. bizde yiyor görünsekmi acaba

Nasıl teklif ettiyseniz öyle söyleyeceksiniz.

Ama bundan sonrası icin dikkatli olun, herşeyi normalleştirdiniz artık, tehlike canları calıyor.

ya ilerde yine gel gitlerin olursa, bence sevgilinden ayrılmalısın, normal bir kadını hak ediyor olmalı
kime göre neye göre normal dersen, Türk standartlarına göre normal diyim

hemen kabul ettiğine göre pekte normal bir kadını haketmiyor nişanlısı bence

ha bide bu yeni moda yarın bi tarafından çıkarsa..ne kadar çok kişinin olması seni haklı çıkarıyor değil mi castel..yatakta grup yapmak güzeldir diyeceksin neredeyse hadi az kaldı.
yok denemedim muhtemelen denemem de..
çok fazla kişi var böyle ve ben burda haklılığımı savınmuyorum zaten derdim haklı çıkmak vs değil
Nasıl teklif ettiyseniz öyle söyleyeceksiniz.

Ama bundan sonrası icin dikkatli olun, herşeyi normalleştirdiniz artık, tehlike canları calıyor.

bencede en doğrusu bu sanırım.
açık açık söylemek.

grubu düşünen normalmi. kimsenin kızı erkeği grup gibi sapıklığı değil yapmak ,aklına bile getirmez umarım

boşver oky
türlü ahlaksızlıkları normalleştirmeye çalışıp bi de kınama başına gelir muhabbeti yapıyolar

konu sahibi çok bunalımdaysan bi psikologtan yardım al
neredeyse insanlara beddua edeceksin seni onaylamıyolar diye

arkadaş normal cevaplar vererek bizle kafa buluyo ya la

böyle şeyler yazıp ne yorum yapmamızı bekli,yorlar acaba...herkes bi fantazisini anlatacak o da pc başında keyif olacak amaç bu mu?

Her zaman aklından geceni pat diye söyleme. İnsanlık hali bir anlık sapkınlığa düşmüş olabilirsin ama ilişkinin selameti acısından daha dikkatli ol.

HER ŞŞEYİ ANLARIM HOMOSEKsüeli,lezbiyeni,biseksüeli insandır başına gelmiştir derim.saygı duyarım
ama...ama....konu senin çocugunda olur belki benim gibiye gelince cinlenirim...
haddini bildiririm...
kendine gel,insan gibi konu açmışsın madem eleştirye açık ol
çolugu çocugu karıştırma

midemi bulandırdınız gerçkten iğrenç. Sizin gibiler bozuyor bu toplumu maşşallah nişanlının da senden bi farkı yok bu ne genişlik yani anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…