Bu konuda oldukça bilgilisin.evet hiç de az değil bunu yapanlar biraz araştırma zahemtine girse arkadaşlar da anlayacaklar bunu bizim ülkemizde bile şaşılacak derecede fazla..
başımıza taş yağacak diyom ya casteeeel..sen zihniyet dolu olduğu sürece başımıza taş yağacak castel..çünkü bu ülke ne hikmetse seni adam yerine koyarken sapıklıkları meşrulaştırırken edepli ol diyen ben ve benim gibileri yobazlıkla örümcek beyinlilikle suçlayıp kenara atmayı tercih ediyor..bi aynaya bak bi yazdığına bak bi yorumlara bak bi bana bak dön bir daha kendine bak ...bak castel bak.
tabii kadınsa:))kadın por.no yıldızı tabii ki bakımlı estetikli vs olcak, işi bu.. Türkiyedekileri görseniz derken... nerde yaşıyosun ki. Bu durumda kendinede hakaret etmiş oluyorsun, türkiyede yaşayan bir kadın olarak, erkek yatmaz diyerek
ha bide bu yeni moda yarın bi tarafından çıkarsa..ne kadar çok kişinin olması seni haklı çıkarıyor değil mi castel..yatakta grup yapmak güzeldir diyeceksin neredeyse hadi az kaldı.edebiyat yapma.
bunlar gerçek bunu düşünen hisseden bi ben değilim.
yarın kızından çıkarsa casteli hatırla.
Bu konuda oldukça bilgilisin.
konun fake değil ise bu duyguların ömür boyu seni bırakmayacaktır.
İleride evlilik hayatını da etkileyecektir.
Çünkü fiiliyata dökmek için hamle yapmışsın.
Gerçi geri adım atmaya çalışıyorsun ama eğilimin ciddi boyutta sanırım.
Ayrıca nişanlına ciddi ciddi teklif edip aklına sokan sensin şimdi de unutmasını istiyorsun.
pek kolayca silmez bunu benden söylemesi.
grubu düşünen normalmi. kimsenin kızı erkeği grup gibi sapıklığı değil yapmak ,aklına bile getirmez umarımedebiyat yapma.
bunlar gerçek bunu düşünen hisseden bi ben değilim.
yarın kızından çıkarsa casteli hatırla.
o kadar belliki. bizde yiyor görünsekmi acabaçüş dediğim sözde hatunla bu konu sahibi sözde hatun bence zaten birebir aynı kişi..ekşici de olabilirler tabiki...karısından yüz bulamayan aptal sapık bir erkek bozuntusu da olabilir...okulların tatil olmasını fırsat bilen neoergenlerden biri de olabilir..bu konu ve yapılan o yorum insan dışındaki her şeye ait olabilir yani...
Nasıl teklif ettiyseniz öyle söyleyeceksiniz.nasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.
uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..
bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.
tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.
uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.
neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...
bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.
aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..
o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.
üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.
nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..
o kadar belliki. bizde yiyor görünsekmi acaba
ya ilerde yine gel gitlerin olursa, bence sevgilinden ayrılmalısın, normal bir kadını hak ediyor olmalı
kime göre neye göre normal dersen, Türk standartlarına göre normal diyim
yok denemedim muhtemelen denemem de..ha bide bu yeni moda yarın bi tarafından çıkarsa..ne kadar çok kişinin olması seni haklı çıkarıyor değil mi castel..yatakta grup yapmak güzeldir diyeceksin neredeyse hadi az kaldı.
Nasıl teklif ettiyseniz öyle söyleyeceksiniz.
Ama bundan sonrası icin dikkatli olun, herşeyi normalleştirdiniz artık, tehlike canları calıyor.
grubu düşünen normalmi. kimsenin kızı erkeği grup gibi sapıklığı değil yapmak ,aklına bile getirmez umarım
hemen kabul etmemiş, sonradan kabul etmiş, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek misalihemen kabul ettiğine göre pekte normal bir kadını haketmiyor nişanlısı bence
Her zaman aklından geceni pat diye söyleme. İnsanlık hali bir anlık sapkınlığa düşmüş olabilirsin ama ilişkinin selameti acısından daha dikkatli ol.yok denemedim muhtemelen denemem de..
çok fazla kişi var böyle ve ben burda haklılığımı savınmuyorum zaten derdim haklı çıkmak vs değil
bencede en doğrusu bu sanırım.
açık açık söylemek.
nasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.
uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..
bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.
tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.
uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.
neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...
bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.
aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..
o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.
üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.
nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?