yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

yuhh diyorum başka da bişey diyemiyorum

hangi filmin kahramanısın sen bacım

uydurma. çok fazla kişi varmış. sen çevreni değiştir bence

Bana tuhaf gelmiyor çünkü gerçekten var böyle kişiler,o kadar kanıksadık ki artık böyle çarpık ilişkileri normalleşmeye başladı gözümüzde,bir yerde okumuştum bende ve çok şaşırmıştım ,aynen böyle bir bayan eşine ve kendine evli çift arıyordu,sosyal paylaşım sitelerinde bile var baya grup kurmuşlar ,temiz ,sadık,gizlilik kuralları esastır bile yazmışlar ,yani o yüzden arkadaş doğru söylüyor bence .
Konu sahibi sana gelirsek şayet ,sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşsün bi kere,adamı hareketlendirmiksin ,patlamak üzere bir yanardağ oluşmuş adamın içinde ,erkeğe bunu çıtlatman bile yeterli ,karakteri buna müsait biri ise kabul eder,bu saatten sonra bu yüzden çok kavganız olur bence.

eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün..zannetmiyorumki hiç bir erkek böyle bir teklifi reddetsin..nişanlını yatağına alacağın kadına kaptırırsan şaşırma..önce senin nişanlın sonra onun kocası oluvarir..

gerçekten komiksiniz ya..
bu duygu diyorum herkes hissedebilir bu kadar şaşırıp aaa oooo etmeye gerek yok.
benim derdim bunu nişanlıma en uygun şekilde olmayacak diyebilimek siz haddiniz olmayacak şeylere aşağılaycı yorumlar yaparsanız bende yarın karışınıza başka türlü çıkar derim..
ki emin olun çıkar..

ya ilerde yine gel gitlerin olursa, bence sevgilinden ayrılmalısın, normal bir kadını hak ediyor olmalı
kime göre neye göre normal dersen, Türk standartlarına göre normal diyim

hemen kabul ettiğine göre pekte normal bir kadını haketmiyor nişanlısı bence

Bana tuhaf gelmiyor çünkü gerçekten var böyle kişiler,o kadar kanıksadık ki artık böyle çarpık ilişkileri normalleşmeye başladı gözümüzde,bir yerde okumuştum bende ve çok şaşırmıştım ,aynen böyle bir bayan eşine ve kendine evli çift arıyordu,sosyal paylaşım sitelerinde bile var baya grup kurmuşlar ,temiz ,sadık,gizlilik kuralları esastır bile yazmışlar ,yani o yüzden arkadaş doğru söylüyor bence .
Konu sahibi sana gelirsek şayet ,sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşsün bi kere,adamı hareketlendirmiksin ,patlamak üzere bir yanardağ oluşmuş adamın içinde ,erkeğe bunu çıtlatman bile yeterli ,karakteri buna müsait biri ise kabul eder,bu saatten sonra bu yüzden çok kavganız olur bence.

Konuyu okuyunca aklıma sevgilimin arkadaşının sevgilisi geldi.
Çocuk şoklarda anlatıyordu bize durumu. Çocuğun sevgilisi (hem de yıllardır) lezbiyenmiş. Apartmanında bir kız arkadaşı varmış sürekli onlarda kalıyormuş. Tabi kız olunca aile şüphelenmiyor. sonra kız çocuğa lezbiyen olduğunu söyleyip terkediyor düşünsenize
Çocukta muhabbeti dalgaya almıştı, belki bi gün benide aralarına çağırırlar ooo falan diye
Adamın içindeki canavarı ayağa kaldırmışsın valla şimdi aklının bi köşesinde sürekli yapsam mı düşüncesi dolanacak. Ve sanırım muhabbetin üstünden de baya geçmiş. Eğer yine konuyu açarsa nişanlın, kızların dediği gibi "seni denemiştim, ama bakıyorumki kaç aydır aklından çıkmadı. Böyle birşeyi oynamakta kararsızdım ama iyi ki demişim sana bunu. Gerçek yüzünü gördüm" falan diyebilirsin

yazımı düzgün oku
ben herkesin başına gelebilir dedim
erkek erekekden kadın kadından hoşlanabilir ok
ama çocukları katmak edepsizliktir tekrarlarım
senin çocugunun da başına gelince gibi bir kelime kurmak ayıptır

evet buldugum siteler de gizlilik esastır yazıyodu ama onlar daha çok çift arıyodu biz tek bayan baktık..

neyse zaten sorun bunun çok talep alması değil..
derdim bu değil sadece bunu hissedenin ben olmasıda önemli değil sorun bunu ilişkimde nasul telafi ederim

haddin olmayan konular açma burda,haddimiz olmyana cevaplar vermeyelim bizde,bu savaş burda sona ersin hadi git yoluna.

herkes.
herkes grup yapmak isteyebilir demek.
sallıyorsunda bu kadar abartılı sallama.

şenlenmiş buralar yine

konu sahibi arkadaşım eğer erotik film vs izliyorsan etkilenmiş olabilirsin ama nişanlına açmasaydın keşke. Yani nişanlını başka bir kadının öpmesine sevmesine dayanabilecek misin. Yani konuyu her tarafından düşünmen lazım. Ama dayanamam diyorsan da nişanlına bu konuda çizgiyi çekmen lazım aklına geldikçe konuyu açabilir sanaa.

bir de trip atayım tam olsun bari
yazık ya üzülüyorum onun için ben şuan kendimi cidden iyi hissetmiyorum keşke hiç söylemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…