hayır en komiği de sonradan senin şu kadın işi vardıya ne oldu diye sormuşya demekki erkekler bir fırsatını bulursa kaçırmazmışşş
Kuzum sen hiç üzülme..
buradaki kadınların çoğu,p...no izlemez,cinselliğin 1-2 pozisyondan ibaret olduğunu zannederler.
Ayıpmış yok namus muş...geçiniz, bunlar hikaye, çocuklar için masal.
Sen bir kadınla beraber olmak mı istersin?
şimdilik 3'lü düşünme, daha çoook erken.
sana yardımcı olurum.
özel mesaj at.
bi yerden çıkacağı kesinde senin nerenden çıkacağı konusu hala şaibeli tartışıyoruz bakalım bulcaz az kaldı.haddin olmayan konular açma burda,haddimiz olmyana cevaplar vermeyelim bizde,bu savaş burda sona ersin hadi git yoluna.
evet bencede şimdi nasıl halletcem bu durumu bilmem salaklık bende iştevalla ben bunun çoğu erkek için geçerli olduğunu düşünüyorum, kimse benim sevgilim/kocam asla kabul etmez demesin
inanmayacaksınız ama olduacaba konu sahibine ben varım diye özel mesaj atan oldu mu
çıkmıştır muhakkak yatağı doldurdun mu diye sorasım var da alacağım cevaptan korkuyorumacaba konu sahibine ben varım diye özel mesaj atan oldu mu
Siz sevgilinize istediğinizi deyin, o bu lafınızın üstüne dünya kadar fantazi, hayal kurmuştur zaten. Kurdu sokmuşsunuz bir kere aklına. Yani olmayacak deseniz de olacak gibi duruyor, sevgiliniz açısından. :)
gerçekten komiksiniz ya..
bu duygu diyorum herkes hissedebilir bu kadar şaşırıp aaa oooo etmeye gerek yok.
benim derdim bunu nişanlıma en uygun şekilde olmayacak diyebilimek siz haddiniz olmayacak şeylere aşağılaycı yorumlar yaparsanız bende yarın karışınıza başka türlü çıkar derim..
ki emin olun çıkar..
çıkmıştır muhakkak yatağı doldurdun mu diye sorasım var da alacağım cevaptan korkuyorum
inanmayacaksınız ama oldu
gerçekten yaptığınız terbiyesizlik artık..çıkmıştır muhakkak yatağı doldurdun mu diye sorasım var da alacağım cevaptan korkuyorum
valla mı çok üzüldüm şimdi ne kadar ahlaksızmışım görüyon mu sen ders vercen mi banagerçekten yaptığınız terbiyesizlik artık..
ooo donu da maviymiş :)kalpli olaydı barim gıı daha çok yakışırdımavi donu olan başrolde (Cem Yılmaz Production)
konu sahibi bana terbiyesiz dedi dahası yok duramam ben buralarda chesskontenjan dolmuş byull
inanırım niye inanmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?