yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

hayel33 bu konuda tecrübelisin herhalde aileden birileriyle de yapıyor musunuz

haddin olmayan konular açma burda,haddimiz olmyana cevaplar vermeyelim bizde,bu savaş burda sona ersin hadi git yoluna.
bi yerden çıkacağı kesinde senin nerenden çıkacağı konusu hala şaibeli tartışıyoruz bakalım bulcaz az kaldı.
kendimi alıntılamışım ya la anlayın işte :)

nişanlın seni rahat biri olarak görüyo
bundan sonra herşeyi isteyebilir
ve sen başlatmışsın olayı
seni denemek için yaptım demek te saçmalık
adam aptal mı yani senin o an gerçekten ne düşündüğünü anlamıştır
aylarca uğraşmışsın aklına düşürmüşsün

bundan sonra da uslanacağını sanmam
ısıtıp ısıtıp önüne getirebilir

Siz sevgilinize istediğinizi deyin, o bu lafınızın üstüne dünya kadar fantazi, hayal kurmuştur zaten. Kurdu sokmuşsunuz bir kere aklına. Yani olmayacak deseniz de olacak gibi duruyor, sevgiliniz açısından. :)

yahu derdim biriyle yatmak değil mesaj atanlarda yprum yapanalrda önce bi derdimi anlayın.
olmaz artık istemiyorum hatta bırak kadın vucudunu kendimden soğudum bunu istediğim için!!

sorun şu ki ilerleyen yıllarda bu sorunu yaşamamk için nişanlımın aklından bunun çıkması için bi çözüm bulmak.

adam yarın bigün kendi araştırmaya da başlayabilir
baktı ki senden hayır yok kendim bulayım bari diye düşünüyo olmasın
yatağa 3.kişi isteyen öyle çok fazla kadın olduğuna da inanmıyorum
hazır seni bulmuşken fırsatı kaçırmak istemeyecektir

sana sürpriz diye birini bulup getirirse görürsün

mavi donu olan başrolde (Cem Yılmaz Production)
ooo donu da maviymiş :)kalpli olaydı barim gıı daha çok yakışırdı cem abimizden yamuk çıkmaz usturuplu ayarlasın artıkın

ban yiyecez bişe değil

konu sahibi bunu bu saatten sonra biraz zor çevirirsin. ne dersen de adamın aklına düşürdün bi kere yapmadan rahatlamayacak. ama senle ama başka birileriyle ama illaki yapacaktır. hadi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…