evet başka oda yok eşimin ailesiyle yaşıyoruz.. Önceden böyle yapmazdı kendisi gider uyurdu yatağında son zamanlarda böyle olduNiye yatağı sizin odanızda? Evde başka oda mı yok? Odanızda olduğu sürece sorun devam edecek bence.
olabiliracaba dogacak olan kardesini kiskanmaya baslamis olabilir mi
evet bebek biraz büyüsün taşıncaz şimdilik böyle idare ediyoruz birikim yapıyoruz. Çocuk içinde elimizden geldiğince dikkat ediyoruz sağlıklı değil ama mecbur olunca elden bişey gelmiyor bunların farkındayız benim sorumun cevabı bu değil.. Bide diyorum daha bizim odamızda korkuyosa ilerde tek başına başka odada nasıl yatıcak ona hiç alışamaz nasıl yapıcamAynı odada 2 çocuk ve siz nasıl duracaksınız? Evinizi taşıma ya da büyütme imkanınız yok mu? Çocuk yatağına gitse bile bu durum sağlıklı değil ki.
evet başka oda yok eşimin ailesiyle yaşıyoruz.. Önceden böyle yapmazdı kendisi gider uyurdu yatağında son zamanlarda böyle oldu
pardonda birikim yapmadan kenarda 5 kuruş para olmadan nereye çıkıp gidicez gidipte rezil olmak var tabi sizin tuzunuz kuru bu hayatı yaşayan siz değilsiniz uzaktan bakarak yargılamak kolay tabi.. Soruma cevabınız varsa yazın buraya sizden öğüt almak için yazmadım.5 yaşında çocuk sizinle yatıyor. doğacak olan da sizinle aynı odada olacak. eni doğan her gece uyanayacak ağlayacak vs. o 5 yaşındaki çocuk bunu çekmek zorunda dğeil ki. birikim birikim diye diye rezil ediyorsunuz hayatları ya. gerçekten inanılmaz.
korkmuyor simartilmak istiyor benceevet bebek biraz büyüsün taşıncaz şimdilik böyle idare ediyoruz birikim yapıyoruz. Çocuk içinde elimizden geldiğince dikkat ediyoruz sağlıklı değil ama mecbur olunca elden bişey gelmiyor bunların farkındayız benim sorumun cevabı bu değil.. Bide diyorum daha bizim odamızda korkuyosa ilerde tek başına başka odada nasıl yatıcak ona hiç alışamaz nasıl yapıcam
hiç bi zaman oğlumuzun yanında yakınlaşmadık bunu yapıcak kadar cahil insanlar değiliz.. Tabletinden korkunç videolar izliyor diye korkuyo bence elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum izlemesini.. Kıskandığından yapabilir dediğiniz gibi ama bunu hiç söylemiyo yanıma gelir karnımı öper sever kardeşim der ona isimler düşünür inşallah doğuncada bu sevgiyle devam eder..Çocuklarınızın duygusal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek bir yaşam tarzınız var malesef.
İlk ihtimal doğacak olan kardeşini kıskanıyor olabilir. Doğum sonrası bu kıskançlık muhtemelen şiddetlenecektir.
İkinci ihtimal sizin yatak faaliyetlerinizi farketmiş ve korkmuş olabilir. Siz birbirinizden uzak olun diye yanınızda yatmaya geliyordur. Bunun sonuçları çok daha vahim.
bencede korkmuyor bunu bahane yapıyor zaten evin ilk torunu olduğu için yeterince babaannesi dedesi şımarttı tepemize çıkardılar iyice onlar bozuyo ben toplamaya çalışıyorum çocuğumu.. Ama ikinciyi böyle yapmalarına izin vermicem en kısa zamanda çıkıp gidicez Allahın izniyle.. Sevgimizi hep gösteriyoruz kardeşin gelse bile sen ilk göz ağrımızsın diyoruz bilmiyorum çok zor hayat beni bekliyor galiba :)korkmuyor simartilmak istiyor bence
evet bebek biraz büyüsün taşıncaz şimdilik böyle idare ediyoruz birikim yapıyoruz. Çocuk içinde elimizden geldiğince dikkat ediyoruz sağlıklı değil ama mecbur olunca elden bişey gelmiyor bunların farkındayız benim sorumun cevabı bu değil.. Bide diyorum daha bizim odamızda korkuyosa ilerde tek başına başka odada nasıl yatıcak ona hiç alışamaz nasıl yapıcam
guzel seylerden bahsedin mesela kardesin dogunca biraz buyuyunce hep birlikte oyun oynayacagiz bazen yine hep birlikte yatacagiz gibi belki hayallerini kardesiyle ortak bir hayata suslerseniz degisebilir cocuklar hayal kurmayi cok severlerbencede korkmuyor bunu bahane yapıyor zaten evin ilk torunu olduğu için yeterince babaannesi dedesi şımarttı tepemize çıkardılar iyice onlar bozuyo ben toplamaya çalışıyorum çocuğumu.. Ama ikinciyi böyle yapmalarına izin vermicem en kısa zamanda çıkıp gidicez Allahın izniyle.. Sevgimizi hep gösteriyoruz kardeşin gelse bile sen ilk göz ağrımızsın diyoruz bilmiyorum çok zor hayat beni bekliyor galiba :)
ne cinsel teması ya ne diyodunuz siz biz okadar slakmıyız öyle şey yapalım.. Ayrı bi oda olsaydı ayırırdık elbet ama şartlar buna elverdi napalım yani sizin durumunuz varsa siz yapın bizim yerimize.. Ben oğlumla hep konuşarak anlaşmaya çalışırım zaten sadece korkuyorum diyo ve bu bi bahane bence neyse sağolun yorumlarınız için... Bikere daha anladımki buraya yardım almak için bişey sorulmaz. Hep ezme peşindesiniz yardımcı olma yönünde değil..Çocuğun bu duruma gelmesinin sebebi sizin hatalı davranışınız. Zaten uygun vakitte odasını ayırmadığınız için bunu yapıyor. İleride de yaparsa sorumlusu sizsiniz. Kusura bakmayın da sorunuzun sebebi de cevabı da sizde. Çocuğunuzla oturup konuştunuz mu neden aramızda yatıyorsun, ne oldu diye? Siz ikinci ile uğraşırken o çocuk nasıl uyuyacak aynı odada? Çocuğunuzun psikolojisini bozduktan sonra düşünmeyin. Şartlarınız uymuyorsa çocuk da yapmayın. Sizin sorumsuzluğunuz yüzünden çocuk kim bilir neye şahit oldu da aranıza yatıyor ikide bir. Belki de cinsel bir temasınıza şahit oldu ve korktu. Ben çocuğa üzüldüm.
hiç bi zaman oğlumuzun yanında yakınlaşmadık bunu yapıcak kadar cahil insanlar değiliz.. Tabletinden korkunç videolar izliyor diye korkuyo bence elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum izlemesini.. Kıskandığından yapabilir dediğiniz gibi ama bunu hiç söylemiyo yanıma gelir karnımı öper sever kardeşim der ona isimler düşünür inşallah doğuncada bu sevgiyle devam eder..
ne cinsel teması ya ne diyodunuz siz biz okadar slakmıyız öyle şey yapalım.. Ayrı bi oda olsaydı ayırırdık elbet ama şartlar buna elverdi napalım yani sizin durumunuz varsa siz yapın bizim yerimize.. Ben oğlumla hep konuşarak anlaşmaya çalışırım zaten sadece korkuyorum diyo ve bu bi bahane bence neyse sağolun yorumlarınız için... Bikere daha anladımki buraya yardım almak için bişey sorulmaz. Hep ezme peşindesiniz yardımcı olma yönünde değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?