- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
ne cinsel teması ya ne diyodunuz siz biz okadar slakmıyız öyle şey yapalım.. Ayrı bi oda olsaydı ayırırdık elbet ama şartlar buna elverdi napalım yani sizin durumunuz varsa siz yapın bizim yerimize.. Ben oğlumla hep konuşarak anlaşmaya çalışırım zaten sadece korkuyorum diyo ve bu bi bahane bence neyse sağolun yorumlarınız için... Bikere daha anladımki buraya yardım almak için bişey sorulmaz. Hep ezme peşindesiniz yardımcı olma yönünde değil..
doğacak çocuk büyünce ayrı eve çıkacağınızı yazmışsınız daha erken çıkma şansınız yok mu?Çünkü bu durum en iyi odasını ayırarak çözülür ya da şuan yaşadığınız evde salon ve oturma odası ayrı ise konuşun eşinizin ailesi ile odasını ayırın. Birlikte gidip bir oda takımı beğenin, duvarları istediği renge falan boyayın, kendi orada uyumak isteyecektir. Maddiyat olarak çok harcama yapmak istemezseniz de letgo da çok güzel esyalar bulabilirsiniz.ne cinsel teması ya ne diyodunuz siz biz okadar slakmıyız öyle şey yapalım.. Ayrı bi oda olsaydı ayırırdık elbet ama şartlar buna elverdi napalım yani sizin durumunuz varsa siz yapın bizim yerimize.. Ben oğlumla hep konuşarak anlaşmaya çalışırım zaten sadece korkuyorum diyo ve bu bi bahane bence neyse sağolun yorumlarınız için... Bikere daha anladımki buraya yardım almak için bişey sorulmaz. Hep ezme peşindesiniz yardımcı olma yönünde değil..
Yakınlasmadınızda nasıl hamile kaldınız çocugu napıyorsunuz bu tarz durumlarda yatakta sohbet bile olsa çocuk uykuda algılar rahatsız olur belki kıskanır belki korkar tek çare oda ayırmak ayrıca birinciye yatacak yeriniz yok ikinciyi yapacak cesaretiniz var bu tür şeylerden de şikayetçi olup burda laf duyunca kuzmayınhiç bi zaman oğlumuzun yanında yakınlaşmadık bunu yapıcak kadar cahil insanlar değiliz.. Tabletinden korkunç videolar izliyor diye korkuyo bence elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum izlemesini.. Kıskandığından yapabilir dediğiniz gibi ama bunu hiç söylemiyo yanıma gelir karnımı öper sever kardeşim der ona isimler düşünür inşallah doğuncada bu sevgiyle devam eder..
pardonda birikim yapmadan kenarda 5 kuruş para olmadan nereye çıkıp gidicez gidipte rezil olmak var tabi sizin tuzunuz kuru bu hayatı yaşayan siz değilsiniz uzaktan bakarak yargılamak kolay tabi.. Soruma cevabınız varsa yazın buraya sizden öğüt almak için yazmadım.
bundan sizene.ayrı eve çıkacak durumunuz yoksa neden evleniyorsunuz? her evlenen anasının babasının evine mi yerleşiyor? normal olan evlenenin ayrı ev açmasıdır. sizin yaptığınız şey anormal.
Kıskanmaya başlamış bence de konuşmalardan etkilenmiş olabilir bebekle ilgili konusuyorsanizevet başka oda yok eşimin ailesiyle yaşıyoruz.. Önceden böyle yapmazdı kendisi gider uyurdu yatağında son zamanlarda böyle oldu
yok canım kimse korkutmadı hep yanındayım zaten gözetliyorum ama bazen yanında olmadığımda tabletten korkunç şeyler izliyo ondan olabilirmi acaba bilmiyorum videoları engelleyemiyorumda. Yada yanımızda olmak için bahane yapıyo bilmiyorum bana çok düşkün yatağında yatırsam bile uyutup kaçıyorum 1 saat sonra yine kalkıp anne diye ağlıyo hep yanında olmamı istiyorAcaba çocuğu birisi korkuttumu yada korkucagi biseylermi izledi odaya bi gece lambası yakıp yatırabilirsiniz uyuyana kadar yanında yatsaniz
bilmiyorum kıskandığını hiç hissettirmiyo beraber isim düşünüyoruz kendi kararını söylüyo şu olsun bu olsun diyo kardeşim büyüsün onu parka götürcem diyo hiç kıskanıyo gibi değil bilmiyorum cnm bizde güzelce konusuyoruz kardeşin doğunca geceleri ağlicak yanımda yatıcak karnını doyurcam yine yerine koycam diyorum belki ayağımda sallicam hepimiz aynı yatakta yatamayız diyorum oda kardeşim gelince ben büyicem yatağımda yatıcam diyo gece kalkınca onu susturcam ninni söylicem diyo inşallah dediği gibi olur yoksa işimiz çok zor..Kıskanmaya başlamış bence de konuşmalardan etkilenmiş olabilir bebekle ilgili konusuyorsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?