yatak ayırma

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
Günaydın bayanlar;
sevgili kocam hemen hemen her tartışmamızda yastığını alır ve gider.. 1-2 gün sonra gelir sonra git desende gitmez.ama benim çok canımı sıkıyor bu konu.ben defalarca konuştum artık konuşup o bulunmaz egosunu dahada şişirmek istemiyorum..sizce çözüm ne ?

Sanırım yapacak bişey yok umursamamaktan başka..
Arsızca git deseniz de geldiğine göre yatağa..
Umursamayın. Umursamadığınızı görünce bi daha gitmeyecektir.
Amacına ulaşamadığı için..
işte o umursamama kısmını bir uygulamaya geçirebilsem tüm sorunlar kökten temizlenecek ama.. teoride her şey var pratikte sıkıntı..

işte o umursamama kısmını bir uygulamaya geçirebilsem tüm sorunlar kökten temizlenecek ama.. teoride her şey var pratikte sıkıntı..

Çok zor değil.
Alıp yastığını gitti mi.
Siz de yayıla yayıla uyuyacaksınız yatakta.
Sabah mutlu bir görüntüyle uyanacaksınız.
Geldiğinde de hiçbirşey olmamış gibi dönüp arkanızı uyayacaksınızb
Biri iki defadan sonra gideceğini zannetmiyorum...

:KK20: öyle yapmamalısın..ben de yastığımı alıp giderdim ilk günlerimizde eşim ikna edip getirirdi yatağa tekrar .alıştım artık ilgi isteyince darılınca haklılığımı ortaya koymak için giderdim salona bi kaç kez daha gittim beni alan olmadı :KK17: korkudan öyle kaldım bi kaç kez de yalnız yattım sabah bi baktım ne güzel uyuyoyo umursamıyo ben de artık gitmiyorum salona :cry:

:KK20: öyle yapmamalısın..ben de yastığımı alıp giderdim ilk günlerimizde eşim ikna edip getirirdi yatağa tekrar .alıştım artık ilgi isteyince darılınca haklılığımı ortaya koymak için giderdim salona bi kaç kez daha gittim beni alan olmadı :KK17: korkudan öyle kaldım bi kaç kez de yalnız yattım sabah bi baktım ne güzel uyuyoyo umursamıyo ben de artık gitmiyorum salona :cry:
:-):-):-):-):-)

ben gitmiyorum ki eşim gidiyor..

Akıllım sana yolunu gösteriyorum ben aynısı yaşadım eşinin yaptığını be yapıyodum kocam umursayınca yine gidiyordum adamda bıktı artık gelmiyo peşimden ben de gitmiyorum artık kapişş:KK49:
:KK66: işte ben uygulamada sıkıntılıyım . çok çabuk alevleniveriyorum böyle bi duygu fırtınası kopuyor içimde..öyle sakin olamıyorum..

5 sene oldu biz evleneli.. onun mantığı hani kavga ettik ya hiç bişey olmamış gibi yatamazmışız..kavgaya ettik bari kavgaya saygımız olsun mantığı..

O mantık aslında bende de var ama yatak ayırmadım hiç. O kadar uzağa gitmeye gerek yok. Dönüp arkasını yatsın aynı kapıya çıkıyor :)

Günaydın bayanlar;
sevgili kocam hemen hemen her tartışmamızda yastığını alır ve gider.. 1-2 gün sonra gelir sonra git desende gitmez.ama benim çok canımı sıkıyor bu konu.ben defalarca konuştum artık konuşup o bulunmaz egosunu dahada şişirmek istemiyorum..sizce çözüm ne ?

SAbah cıvıl cıvıl uyanın eşinize değil kendinize ekstra ilgi gösterin.
Eşiniz bozulup sorarsa yatakta tek yatınca uykunuzu daha iyi aldığınızı falan söyleyin.
Sonra kendisi bu durumun etki etmediğini anlayınca vazgeçecektir.

Biz de bi kaç gün tartışma ya da kavgalıysak eşim gelir en sinirli haliyle tekrar tartışır genelde yatak odada sonra ben bağırıp çağırırken sakinleştirici yapar :KK69:

aslında bendede şuç var
Biz de bi kaç gün tartışma ya da kavgalıysak eşim gelir en sinirli haliyle tekrar tartışır genelde yatak odada sonra ben bağırıp çağırırken sakinleştirici yapar :KK69:
işte ben o bikaç günü çok zor geçiriyorum. kavgalıyız diye normalde yapamadığı herşeyi yapar nede olsa konuşmuyoruz diye.. bende gerildikçe geriliyorum ..

Günaydın bayanlar;

Benim de eşim aynısı katılıyorum sana her defasinda giden ben oluyorum onun yanina bende bıktım kendini bisey sanmasindan bizdw konuştuk nolursa olsun sırtını dönüp uyu ama yatak ayırma diye hep söz ama hep ayni hareketler

Benim de eşim aynısı katılıyorum sana her defasinda giden ben oluyorum onun yanina bende bıktım kendini bisey sanmasindan bizdw konuştuk nolursa olsun sırtını dönüp uyu ama yatak ayırma diye hep söz ama hep ayni hareketler
valla ben gitmiyorum gidersemde patlatıyorum bi tane sinirimden dönüp uyuyorum sonra .. duygularımı biraz kontrol edebilsem umursamasan sıkıntı olmıcak pek ama içim dışım bir malesef..

Back
X