Yatak mevzusu

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.

Selam KK hatunları yeni bir konu ile karşı karşıyayız. Size bir şey sormak istiyorum haksızsam haksızsın deyin lütfen.

Konum şöyle eşimin yakın arkadaşları 1 günlüğüne bize gelip kalacaklar karı koca ve 1 küçük kuzu.
Eşim misafir gelince yatağımızı onlara veririz dedi, ben şok oldum hayır kesinlikle kabul etmiyorum dedim tartışmadık ama o kıvama geldik. Orası özel bir alan sonuçta haksızmıyım tepki vermekte.

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla oda da yatsın diyorlar.

Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. Hayır eşim titiz takıntılı biri önce ki konumdan da bilenler biliyor. Bu teklifle gelmesi bende şok etkisi yaşattı. Siz olsanız yerimde kabul edip verir misiniz yatağınızı? Yoksa asla kabul etmez misiniz?

Not: Evlendigimizden beri kardeşim dışında ilk yatılı misafirimiz bu çift olacak. Kardeşim bekar 2 3 haftada 1 işi gereği 1 gece kalıp sabah çok erkenden geri gidiyor.

kesinlikle haklısın. yatak odası senin mahrem alanın. bırak yatmayı, öylesine bile kimse giremez. ben çocuğumu bile kapıyı çalmadan girmemesi konusunda uyarırken elin insanı kim olursa olsun gelip orda yatmamalı. zaten uygun yerin de varmış geri adım atma eşine karşı ama bunu da güzelce anlat.

titizlikle alakasi ne? nevresim vs değişeceğine göre.. ben böyle birşeyi dert etmezdim çocuklarını alıp odada rahat etsinler derdim.

edit. uygun yatağınız ve yeriniz varmış o zaman gerek yok..

Eşim ayıp olacağını düşünüyor, diyorum misafir için yatağım var benim çok şükür koltuklar var onlarda yatırırız dedim konu öyle kapandı ama ısrarla yatak odasın da yatsınlar diyor.

ne münasebet canım eşinde kafayı sıyırmış manyak bana her sene yatılı misafir gelir en az 20 gün kalırlar açarım koltukları yer yatağını oh misss yatak odam bana ait

kesinlikle haklısın. yatak odası senin mahrem alanın. bırak yatmayı, öylesine bile kimse giremez. ben çocuğumu bile kapıyı çalmadan girmemesi konusunda uyarırken elin insanı kim olursa olsun gelip orda yatmamalı. zaten uygun yerin de varmış geri adım atma eşine karşı ama bunu da güzelce anlat.
Normal de yatılı misafir hiç gelmedi dediğim gibi kardeşim dışında. Eşim ayıp diyor ama yolu yorda mı bilmiyor. Kavga etmek istemiyorum asla ben de bir eve yatılı gitsem asla kabul etmem başkasının yatağında yatmayı.

Kabul etmezdim tabi ki de, esiniz bu teklifi sunarken kendinde miydi?

titizlikle alakasi ne? nevresim vs değişeceğine göre.. ben böyle birşeyi dert etmezdim çocuklarını alıp odada rahat etsinler derdim.

edit. uygun yatağınız ve yeriniz varmış o zaman gerek yok..
Titiz takıntılı yani sonuçta ne kadar nevresim değişse de böyle bir teklifi ondan duymak beni şaşırttı onu belirtmek için yazmıştım.

Siz haklısınız.

Cok uygunsuz olur zaten gelen kadının da yatmak isteyeceğini hiç sanmıyorum
Bende öyle düşünüyorum kadını tanıyorum asla kabul etmez eşime de dedim sen teklif et onlar istemezse kendileri bilir diyor. Kendi ailesini de kattı annem babam gelse anlara da vermez misin yatağı diyor hayır kendi annemler bile gelse yine vermem dedim ayipliyor beni bu yüzden.

Titiz takıntılı yani sonuçta ne kadar nevresim değişse de böyle bir teklifi ondan duymak beni şaşırttı onu belirtmek için yazmıştım.
Şöyle belirteyim.. eğer yerim olmasa çocuklarıyla rahat etmesi bakimindan cok kisa sure kalacaklarsa veririm. mesela bir yere giderken ugranacaktir 1 gece kalinip gidilecektir. ama eger uzun kalacaklarsa yerim olmasa bile sisme yatak vs temin ederim o durumda tabiki yatak odasi verilmez.. uygun yerinizde varmis ozaman hic gereği yok esinize uygun dille anlatin.

Yatak odası mahremdir. " Aman ne olacak yatsın " demem. Anam babam kp kv de olsa şişme yatakta yatırrm yine de yatağımı vermem. Koltuklar ne işe yarıyor.. Gelen misafir de her türlü duruma hazırlıklı olarak gelir zaten. Gelecek olan kişi de yatağınızda yatmayı kabul edeceğini sanmıyorum...

Back
X