Bu bölümde o kadar çok duygulu, hisli ve dram dolu mesaj okudum ki bu başlığı ilk gördüğümde "Kocasıyla kavga etmiş, artık yatakları ayırmışlar. Yalnızlıktan ve bu kavgalı durumdan ötürü yatak odası soğuk gibi hissediyor." gibi bir hikaye yazdım kafamda. Mesajı okuyunca, meğer cidden yatak odasının ısınamama problemi varmış, gece gece güldüm kendime
karyola dışında, beşik yerine küçük boy park yatak da sığmaz mı küçük odalara?
ilk aylar için geçici yataklar hazırlayabilirsiniz, 6 aydan sonra odasına geçirirsiniz bebeği.
Önce radyatörlere bakın tam ısınıyor mu belki hava kalmıştır , havasını alırsınız.
Eğer odanıza ufo türü birşey koymayı düşünüyorsanız koymayın Infrared yani kızılötesi ısı yayan şeyler bebeğe zararlı. bildik klasik elektrik sobası alırsınız.
evet baktırcam cunku sadece orası ısınmıyor.
inş duzelır
Yatak odasnın bır fotosunu koyarmısın !!!!!!!! Kapı noktasından cekılmıs cam ve duvar tarafın gosterıcek sekıldeselam arkadaşlar doğum yapmama 15 gun kaldı ve ben çok kötü bir durumdayım.
bu eve mart ayında tasındım yaz geldıgı ıcın hıc kalorıferı yakıp denememiştim.
takı 15 gune kadar.. evım cok kullanıslı yatak odası genıs dıye besiğide oraya koydum
ama her yer sıcak yatak odası buz gibi.
grip oldum resmen beynım donuyor soguktan.
bebek orda hayatta yatamaz allah korusun donar.
sımdı cok kotu durumdayım.
taşınsam doguma 15 gun var..
ne yapcam bılmıyorum.
salona cıft kısılık yatak koymam lazım
cunku dıger oda cok kucuk. hem besık hem yatak sıgmaz...
ısınmama nedeni bilmiyorum..............
inş bır care bulurum
Yatak odasnın bır fotosunu koyarmısın !!!!!!!! Kapı noktasından cekılmıs cam ve duvar tarafın gosterıcek sekılde
foto ile ne alakası var anlayamadım ,muhtemelen cephe sorunu yada petekte arıza var ,yada oda çok büyük petek küçük yetmiyor
benim salonum öyleydi ,misafir geleceği zaman açardık birtek çünkü oturulacak gibi değildi ,açardık açmasına da ısınmazdı ki ,misafire birde hırka verirdik :)) kuzey cepheydi yalıtım yoktu resmen insanın arkasından rüzgar esiyordu.allahtan şimdiki evimde ısınma derdim yok ..
bence en güzeli ev sahibi ile konuşun kiracı iseniz ,değilseniz de hemen peteği büyütün veya bir tane daha taktırın ,ben ev düzeninin bozulmasından taraf değilim ,herşey yerine olmalı ,yatak odasında yatılmalı salonda oturulmalı ,veya elektrikli radyatörler var hemen bir tane ondan edinin çok faydası oluyor ..bizim burda merkezi ısıtmalı evlerde bazı sitelerde geceleri kapatıyorlar kalariferleri ,bir çok kişi elektrikli radyatör kullanıyor çocuk odalarında filan ..
Bu bölümde o kadar çok duygulu, hisli ve dram dolu mesaj okudum ki bu başlığı ilk gördüğümde "Kocasıyla kavga etmiş, artık yatakları ayırmışlar. Yalnızlıktan ve bu kavgalı durumdan ötürü yatak odası soğuk gibi hissediyor." gibi bir hikaye yazdım kafamda. Mesajı okuyunca, meğer cidden yatak odasının ısınamama problemi varmış, gece gece güldüm kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?