yatak odam buz gibi...

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selam arkadaşlar doğum yapmama 15 gun kaldı ve ben çok kötü bir durumdayım.
bu eve mart ayında tasındım yaz geldıgı ıcın hıc kalorıferı yakıp denememiştim.
takı 15 gune kadar.. evım cok kullanıslı yatak odası genıs dıye besiğide oraya koydum
ama her yer sıcak yatak odası buz gibi.
grip oldum resmen beynım donuyor soguktan.
bebek orda hayatta yatamaz allah korusun donar.
sımdı cok kotu durumdayım.
taşınsam doguma 15 gun var..
ne yapcam bılmıyorum.
salona cıft kısılık yatak koymam lazım
cunku dıger oda cok kucuk. hem besık hem yatak sıgmaz...
ısınmama nedeni bilmiyorum..............
inş bır care bulurum

Bu bölümde o kadar çok duygulu, hisli ve dram dolu mesaj okudum ki bu başlığı ilk gördüğümde "Kocasıyla kavga etmiş, artık yatakları ayırmışlar. Yalnızlıktan ve bu kavgalı durumdan ötürü yatak odası soğuk gibi hissediyor." gibi bir hikaye yazdım kafamda. Mesajı okuyunca, meğer cidden yatak odasının ısınamama problemi varmış, gece gece güldüm kendime

Yalnız değilsiniz.Başlığı görünce bende böyle düşündüm. :)

ben direkt konuyu anladım.
aynı dert bende de var çünkü.
benim evde de ısınmayan oda; yatak odası, bir de rutubet oluyor hafif.
bulunduğu cepheden kaynaklanıyor. kuzeye bakıyor oda.

evi değiştirme ihtimaliniz yoksa içten mantolama yaptırabilirsiniz. faydası olabilir.

ya da ısınan odalardan birine sadece karyolanızı koyun, diğer odalardan birini de giyinme odası yapın. soğuk olan odayı da uygun bir odaya çevirin. mobilyalar parçalanmış olacak ama hem kendinizi hem bebeğinizi hasta etmezsiniz.

karyola dışında, beşik yerine küçük boy park yatak da sığmaz mı küçük odalara?
ilk aylar için geçici yataklar hazırlayabilirsiniz, 6 aydan sonra odasına geçirirsiniz bebeği.

benım ıcın büyük bir dert.
15 gun sonra bebegım gelecek ve soguktan ben bıle grip oldum.
yenı dogmus bebegı ısıtmak buyuk dert.

Önce radyatörlere bakın tam ısınıyor mu belki hava kalmıştır , havasını alırsınız.

Eğer odanıza ufo türü birşey koymayı düşünüyorsanız koymayın Infrared yani kızılötesi ısı yayan şeyler bebeğe zararlı. bildik klasik elektrik sobası alırsınız.

karyola dışında, beşik yerine küçük boy park yatak da sığmaz mı küçük odalara?
ilk aylar için geçici yataklar hazırlayabilirsiniz, 6 aydan sonra odasına geçirirsiniz bebeği.

valla tum planlarım bozuldu yatak odası ısınmadıgı ıcın.
cunku dıger odanın bırı cok kucuk oburude salon zaten bız yatamıyoruz.
önceden haberım olsa 1 dk durmaz tasınırdım
kendımı kandırılmıs hıssedıyorum.

evet baktırcam cunku sadece orası ısınmıyor.
inş duzelır

evet baktırcam cunku sadece orası ısınmıyor.
inş duzelır

küçük odaya al beşiği, oradaki çekyat vardır orda sen yatarsın, eşin yatak odasında devam etsin bahara kadar, zaten ilk aylar çok ağlayacak gece eşin işe gidiyosa uyuyamaz, horluyosa falan bi de bebeği uyandırır

elektrikli fanlar var sıcak hafa üflüyo, ben banyoyu ısıtmak için almıştım, öyle ek bir şey de çalıştırabilirsin ama fatura fazla gelir

benim de yatak odam buz gibi. bizim apartmanı hangi adi yaptıysa binadaki her katta çocuk odasının bulunduğu alanlar buz gibi, kaloriferleri arızalı. diğer odalarda sorun yok sıcak. ama benim odam felaket. kapıcıya söyledik ap. yöneticisine iletmesi için. bi bakim kalorifere dedi girdi içeri. o girdiğinde azcık yanıyordu, yani şöyle söylim. kendini ısıtıyordu, ılık gibi bişey. ama oda bumbuz..
baktı elini değdirince ooo iyi bu ya dedi
8. katınkinede baktım geçen onlarınki hiç yanmıyor bu gene iyi dedi gitti..
yapacak hiçbirşey yok. eve taşınalı 3-4 sene oldu. her kış kendi odamda elektrikli ısıtıcı fan kullanıyorum..
sizinde şuan için başka bi çareniz yok. var olan ufak odaya yerleştirin beşiği, hem zaten ne demeye kendi yatak odanıza koyuyorsunuz ki, kendi ilişkinizde kötü etklenir bu durumdan.. kadınlar bazen hiç bu açıdan bakmıyor..
alırsınız bi bebek telsizi bitti..
kendi odanıza da benimki gibi bi fanlı ısıtıcı ya da ufo öneriyorum, şuan için başka bi çareniz yok çnk.

İlginç ya benim de evimin yatak odası diğer odalara göre soğuktur ama senin dediğin kadar değil. Ekonomik ufolar var çok ilgilenmedim ama çok kullanılıyor son zamanalarda.bence elektrik parasını çok getirse bu kadar talep görmez. Araştır istersen bir ampul kadar elek. Harcayanlar var diye duymuştum. Bu kadar üzülme birkaç ay sıkıntı çekeceksin sonrası bahar. Olmadı ev değiştirirsin.

sağlıkla doğum yapman dileğiyle..

büyük odaya koyun beşiğini bebeğin gece sizde koltuklarınız açılıyorsa eğer orada yatarsınız bebekle birlikte başka bir çareniz yok gibi

Yatak odasnın bır fotosunu koyarmısın !!!!!!!! Kapı noktasından cekılmıs cam ve duvar tarafın gosterıcek sekılde

Yatak odasnın bır fotosunu koyarmısın !!!!!!!! Kapı noktasından cekılmıs cam ve duvar tarafın gosterıcek sekılde

foto ile ne alakası var anlayamadım ,muhtemelen cephe sorunu yada petekte arıza var ,yada oda çok büyük petek küçük yetmiyor

benim salonum öyleydi ,misafir geleceği zaman açardık birtek çünkü oturulacak gibi değildi ,açardık açmasına da ısınmazdı ki ,misafire birde hırka verirdik :)) kuzey cepheydi yalıtım yoktu resmen insanın arkasından rüzgar esiyordu.allahtan şimdiki evimde ısınma derdim yok ..
bence en güzeli ev sahibi ile konuşun kiracı iseniz ,değilseniz de hemen peteği büyütün veya bir tane daha taktırın ,ben ev düzeninin bozulmasından taraf değilim ,herşey yerine olmalı ,yatak odasında yatılmalı salonda oturulmalı ,veya elektrikli radyatörler var hemen bir tane ondan edinin çok faydası oluyor ..bizim burda merkezi ısıtmalı evlerde bazı sitelerde geceleri kapatıyorlar kalariferleri ,bir çok kişi elektrikli radyatör kullanıyor çocuk odalarında filan ..

kiracıyız. kalorıferı buyutme fıkrı mantıklı geldı akşam bı esıme aratayım bakalım ne dıyecek ev sahıbi.
bende duzen bozulsun ıstemıom cunku bende hastalık var evım hep duzenlı olsun ıstıyorum :)

elektrikli soba koysaniz odaniza? ufo filan. onlar isitir sanirim. bitane kendi yataginizin basina bitanede besikin yanina :)

Basligi okuyunca bende mutsuz bir evli ciftle alakali birsey bekliyordum
Ama iyikide öyle degilmis sevindim duruma hos degil ama beklentimden iyi

Elektronik soba alin soguk günleri bizde öyle yapardik kaloriferler acilana kadar..

Bende de bu dert var, kombiyi sonuna kadar açsak bile evde heryer sıcak, bir tek benim odam soğuk oluyor.. Çözümü Ufo ile bulduk, onu yakınca sıcacık oluyorum.

ama şöyle bir sorun var ki : hem doğalgaz fatura dünya kadar geliyor, hem de ufo sağolsun elektrik faturası..

İnan bende öyle düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…