yatak odam buz gibi...

Karsı yatak basına dolap bı ortayada. Yatagı koydum

Benım yatak odam. Ewım uc cepelı Her yer. Dısarı bakıyor ama tek odam ıkı tarafı acık Yanı bır taraf cam bır taraf dıs duvar. Orada guney cephe. Yazın yanarız kısın donarız. Guney tarafına 8 kalıpı dolabı. Cewırdım. Yerdekı. Halı mınık bı yolluktu onu halı aldım boydan boyaaa Dıstan. Souk. Yerden de sıcak oldu fark ettı
Alttakı teyze sagolsun cimmmmmriiiiiiiiiii yakmıyooooooooo
Petek benım odanın salon petegı buyuklugunde yetmıyooo azcıkta yatarken elektırıklı enerjı tasarrufu olan ufa kullanıorm

Zaten hamıleymıssın bebısı oraya degıl ara odaya al usumesın cunku banyo yaptırcsn gıydırcen usur bebısko

Son düzenleme:
Bebeğin için tabiki de en sıcak oda hangisiyse orda yatmalısınız...Oda dar olsa da mecbursun bi şekilde...
Bunun için ev taşımak mantıksız...Bebeğine sepet beşiklerden alabilirsin...Küçük odalar için altarnatif beşikler çok...

Petekleri bir kontrol edin eğer diğer odalardaknden daha soğuksa yatakodasınınki petekteki suyun değişmesi gerekiyor demektr, o da olduka basit bir işlem eşnz veya siz rahatlıkla halledebilirsiniz.

odanıza klima taktırın
burda doğalgaz yok, mecbur klima ile ısınıyoruz mesela
o kadar da kötü degil klima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…