Yatak odama dan diye giren görümceye mesaj

Eminim buna rağmen girerdi o Bide sinir oldum ya ikisinin peşpeşe gitmesine

O an Yuzune neden söylemediniz?
Boyle mesajla arkadan öfke dile getiren davranışlar bana pasif agresif geliyor ve ciddiye alamıyorum
Insallah gorumce Cıddıye alır.

Evet kesinlikle böyle. Cok haklısınız. Ben zaten artık kavga cıkmasını umursamiyorum gerçekten çekemiyorum. Zaten ağzında surekli benim evim benim evim diye bi laf var şakayla karışık ima ediyor. Hep pasif oldugumda doğru. Aynen dediğiniz gibi aklınca beni takmıyor. İsterse suçlu çıkarsın cidden umursamıyorum eşim arkamda aslında sinir oluyorum bu tavırlarına

O an Yuzune neden söylemediniz?
Boyle mesajla arkadan öfke dile getiren davranışlar bana pasif agresif geliyor ve ciddiye alamıyorum
Insallah gorumce Cıddıye alır.
Hani sanki o an kırmamak icin susmuş ama düşününce dayanamayip mesaj atmış profili oluşturacaktım

Hani sanki o an kırmamak icin susmuş ama düşününce dayanamayip mesaj atmış profili oluşturacaktım
Size saygı duymayan insanı kırmamaya ugrasmak neden? Kırmamaya calıstıgınız ıcın kendı evinizde sozunuz cıgnenıyor ınsallah farkındasınızdır.

Size saygı duymayan insanı kırmamaya ugrasmak neden? Kırmamaya calıstıgınız ıcın kendı evinizde sozunuz cıgnenıyor ınsallah farkındasınızdır.
Evet cok haklısınız yukarda bi yorumda da yazıldı aklınca Beni takmiyor . Yüzüme sürekli canım cicim yaptıklari icin böyle. Ama samimiyetleri de foss herşey gıcık etmek için

Odaniza kotu niyetle girmemisler girmesini istemiyorsaniz karsiniza alin bak x canim yatak odasi mahremdir kari kocadan baskasinin girmesi dogru degildir bir daha girme izin olur mu x cigim diye guzel bir dille uyarin. O kadar buyutecek birsey yok ne olmus yani girmisse odanizin incileri vardi da dokuldu mu tamam mahreminiz ama olan olmus guzelce uyarin buyutmeyin. Biz kadinlar da pireyi deve yapmayi ne kadar cok seviyoruz

kuşu başka odaya koyup yatak odasını sürekli kilitli tutmak tek çözüm

Birde sert bi mesaj atarsam belki bahaneyle küser artık gelmezler diye de düşünüyorum . Hep guler yuzlu olup susmama alışkan oldukları icin mesajı ciddiye alir onlar

Pireyi deve yapmak değil ki mesele. Ben istedğim gibi istediğim odaya girer çıkarım seni takmam havasında takılıyor

[QUOTE
Pireyi deve yapmak değil ki mesele. Ben istedğim gibi istediğim odaya girer çıkarım seni takmam havasında takılıyor
kusura bakmayin ama sadece sevmediginiz ve istemediginiz icin olay haline getiriyorsunuz sinirlenecek bu kadar buyutecek bir sey goremiyorum evet yatak odasina girilmez ama uyarirsiniz tatli dille olur biter belki ince dusunemedi o an

Görümce ince fikirli değil o net.

Ama ben aileden biri böyle davrandı diye o kadar gıcık olmam.

Görümce ince fikirli değil o net.

Ama ben aileden biri böyle davrandı diye o kadar gıcık olmam.
Ama ilk defa olan birşey de değil o yuzden sinir oldum sanirm.bde kilitli dedigm halde takmadan gitmeleri sinirimi bozdu ikisinin brden. Zaten kafalarına göre evime geliyolar sürekli . Tabi kızımdan dolayi

Ama normalde herşeyden bi anlam cıkaran onlar direk böyle desem kavga cıkar belki küserler biz senin odandan bişey mi çalıcaz derler.
Bende dolaylı olarak ona getirdim lafı aslında..
Doğrudan söyleyin bence

Bu yuzden mesaj atmayı düşündüm cünkü konuşmaya kalksam lafi tikacaklar ağzıma söyleyeceğimide söylemeden kalıcam
Onların sizden ne üstünlüğü var da lafı ağzınıza tikacaklar? Böyle olmayın.

Onların sizden ne üstünlüğü var da lafı ağzınıza tikacaklar? Böyle olmayın.
Çok haklısınız. Vazgeçtim mesaj filan atmaktan. Bundan sonra anında vericem tepkimi mumkun olduğu kadarda geldiklerinde cocuklari kapıdan verip yollaycam aşağı. Sosyal fobi var bende buda etken

Boş olan yatak odama girilmesin düşüncesini anlamıyorum. Uyanınca yatağınızı örtüp etrafta iç çamaşırı vs varsa kaldırmıyor musunuz? Boş odaya girince ne oluyor kız çocuğunla oyun oynarken düşünmemiş olabilir. Herkes aman aman düşünceli değil ki. Ki doğumda vs dağınık ortamını da görmüşler. Siz bir aile olmuşsunuz. Kendi kız kardeşin girse yine rahatsız olur muydun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…