- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kaç desibele kadar karşısınız? Biz mesela A+ sınıf bir elektrikli süpürgenin çıkardığı sese kadar toleranslıyız. Sizce bunun standartı nedir hocam?
Çocuğum sana sevişme diyen mi var. Çatır çatır sevişinde kendinize kalsın yaptıklarınız. Naklen yayın iyi olmuyor
Sesli sevişerek komşunun hangi özgürlüğünü elinden alıyoruz ?
Cevabı yok
Îyî günler :)
29 ama sizin yazdıklarınızdan sizin 16-17 olacağınızı düşündüm de ondan öyle bir hitap kullandım.Anırana karşıyım sadece
Çocuğum derken baya yaşlısınız sanırım normal böyle tepkiler anlıorum
30 yaşında adamın bu sesleri duyması normal mi?Ergen olduğunu nerden biliyoruz ?
50 yaşında kadının 30 yaşında da oğlu olabilir
Yapmıyor olabilir, ama fark etmiyor da olabilir. benim de üst komşumun sevişme sesleri zaman zaman bana geliyor, evet kadın bağırıp çığlık atmıyor, ama gece sessizliğinde inlemeleri bile geliyor bana. O kadına sorsam muhtemelen o da ses yapmadığını söyler.
İkincisi evet konu sahibi belki gerçekten ses yapmıyor. Ama bu, konulara nasıl farklı yaklaşıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Üye sesten şikayetçiyse "kimsenin sesini çekmek zorunda değilsiniz", üyenin sesinden şikayetçilerse "aman nolacak".
Diğer konu da, forum üyesi sesten şikayetçiyse herkes bir şekilde komşusunu uyarmasından yana. Burada -ama doğru ama yanlış- kadın rahatsız olup uyardı diye bir yığın laf ediliyor. Bu çifte standart değil mi?
Sesli sevişerek komşunun hangi özgürlüğünü elinden alıyoruz ?
Cevabı yok
Îyî günler :)
29 ama sizin yazdıklarınızdan sizin 16-17 olacağınızı düşündüm de ondan öyle bir hitap kullandım.
ha bir de insanlar istediği gibi ses çıkarma özgürlüğne sahiptir ancak konu komşuyu rahatsız etmeyecek çerçevede. yoksa müstakil evin /villan vardır, anırarak da sevişilir. ama apartmanda yaşamanın bazı görgü kuralları vardır emi çocuğum.
Ulan Milletin yatak odasına kadar da girdik ya
şu mahalle karısı seviyesine ineceğimi düşünme.Çocuğunuz değil kardeşiniz olacak yaştayım
25 yaşındayım 16-17lik bi yazı göremedim
Bende pis soğan kokularından tuvaletteyken altımdaki/üstümdekimin sifonu çekmesinden rahatsız oluyorum
Kimseyide uyarmıyorum çünkü hakkım yok
Çıkartamayın çıkartanı çekemez çocuğum
Kimse senin sevişme sesini duymak zorunda değilki arkadaşım
Siz sifon çekmiyorsunuz sanırım .Çocuğunuz değil kardeşiniz olacak yaştayım
25 yaşındayım 16-17lik bi yazı göremedim
Bende pis soğan kokularından tuvaletteyken altımdaki/üstümdekimin sifonu çekmesinden rahatsız oluyorum
Kimseyide uyarmıyorum çünkü hakkım yok
Çıkartamayın çıkartanı çekemez çocuğum
Siz sifon çekmiyorsunuz sanırım .
Onu bırak, bizim daire en altta, millet üstten sifonu çekiyor bizim ev kanalizasyon gibi kokuyor. Yatak odama kadar b.k kokusu siniyorValla kimse kimsenin sifon çocuk kavga tv sesi duymak zorunda da değil ama duyuyoruz...
Sifon sadece ishal olunca değil , idrara çıkıncada çekilir bu kadar korkak alıştırmayın elinizi , mağzallah eviniz kokar , mikrop kaparsınız.Tabiki çekiyorum ama haftanın 7 günü ishal olmuş gibi zırt pırt çekmiyorum
Tabiki çekiyorum ama haftanın 7 günü ishal olmuş gibi zırt pırt çekmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?