yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Güldüm buna.
Yumurta kartonlar iyi bir yalıtım malzemesidir. Yatak odasında biraz tuhaf durabilir ama yalıtımın en ucuz yolu.

Eşimin bekarken yaşadığı evde karşı dairede yine bekar bir adam kalıyordu. Hafta sonları ben gidiyordum, onun da sevgilisi geliyordu. Onların seslerini çok duyardık ama ortalığı yıkıyorlardı resmen. Gülmekten kendimize konsantre olamazdık. Ama cidden çok tuhaflardı. Çok sevişme sesi duydum onlar gibisine denk gelmedim.

Anırana karşıyım sadece
Çocuğum derken baya yaşlısınız sanırım normal böyle tepkiler anlıorum

varsayalım ki oğlu bişi duydu
bunu annesine nasıl söyleyebildi ki

Anırana karşıyım sadece
Çocuğum derken baya yaşlısınız sanırım normal böyle tepkiler anlıorum
29 ama sizin yazdıklarınızdan sizin 16-17 olacağınızı düşündüm de ondan öyle bir hitap kullandım.
ha bir de insanlar istediği gibi ses çıkarma özgürlüğne sahiptir ancak konu komşuyu rahatsız etmeyecek çerçevede. yoksa müstakil evin /villan vardır, anırarak da sevişilir. ama apartmanda yaşamanın bazı görgü kuralları vardır emi çocuğum.

Ya kendini kaptırıyor yada gerçekten ses yapmıyor
Ya cocuğun kulağı duvarda yapışık ya da yatak ötüyo
Ben komşu uyarmaya karşıyım ses konularında
Uyarınca anlayıp bunu kesicek / azaltıcak kapasitede olsalar zaten yapmazlar
Çifte standart bence yok çünkü orda yapılan ni gürültü ve rahatsızlık var
Burda olmadığı vardayılan bi ses ve rahatsızlık var

Eski evimde üst katta bi amca vardı çok horlardı,taşındık şimdide yan komşu hep telefonda konuşuyoo teyzenin ''olduu olduuu selam söyle olduu'' seslerini dinliyorum benim eşimde biraz sesli gülsem hişşşt der hemen kendi evimde özgürce gülemiyorum arkadaş...

Çocuğunuz değil kardeşiniz olacak yaştayım
25 yaşındayım 16-17lik bi yazı göremedim
Bende pis soğan kokularından tuvaletteyken altımdaki/üstümdekimin sifonu çekmesinden rahatsız oluyorum
Kimseyide uyarmıyorum çünkü hakkım yok
Çıkartamayın çıkartanı çekemez çocuğum

şu mahalle karısı seviyesine ineceğimi düşünme.

Siz sifon çekmiyorsunuz sanırım .

Valla kimse kimsenin sifon çocuk kavga tv sesi duymak zorunda da değil ama duyuyoruz...
Onu bırak, bizim daire en altta, millet üstten sifonu çekiyor bizim ev kanalizasyon gibi kokuyor. Yatak odama kadar b.k kokusu siniyor Kimsenin suçu yok tabi bunda, binanın yapısında sorun. Ama insan tiksiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…