yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

bir şey duyduğundan değildir.iş olsun işte.çok rahatsızlarsa gitsinler madem kiracılarmış çıksınlar.size ne hakla emrivaki yapıp ses yalıtımı yaptırın der.sesten rahatsız olan yaptırır o yalıtımı.

Bi apartmana yeni gelin geldiyse mutlaka ona sataşılır
İnsanlar bi hayırlı olsun, mutluluklar demez, şikayet için kapına gelir. Allahın cezaları!
Ver cevabını sakın ezilme, bende de vardı bunlardan, şimdi korkar oldu hepsi Tabi benim eşim sayesinde, bana kalsa ses çıkarmazdım

Not: Bu cevabı da sırf konu sahibinin ses çıkarmadığını varsayarak yapıyorum. Eğer gerçekten rahatsız edici bişeyler varsa yalıtım yaptırmalısın.

Arkadaş ses yapmadığını söylüyor
Teyze yüzünden paranoya bağlayabilir
Yapmıyor olabilir, ama fark etmiyor da olabilir. benim de üst komşumun sevişme sesleri zaman zaman bana geliyor, evet kadın bağırıp çığlık atmıyor, ama gece sessizliğinde inlemeleri bile geliyor bana. O kadına sorsam muhtemelen o da ses yapmadığını söyler.
İkincisi evet konu sahibi belki gerçekten ses yapmıyor. Ama bu, konulara nasıl farklı yaklaşıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Üye sesten şikayetçiyse "kimsenin sesini çekmek zorunda değilsiniz", üyenin sesinden şikayetçilerse "aman nolacak".

Diğer konu da, forum üyesi sesten şikayetçiyse herkes bir şekilde komşusunu uyarmasından yana. Burada -ama doğru ama yanlış- kadın rahatsız olup uyardı diye bir yığın laf ediliyor. Bu çifte standart değil mi?

Bizim üst komşunun yatak gıcırdaması hergece kulağıma geliyor, işin ilginç tarafı çiftlerde hiç ses yok :))),yatak almış başına gidiyor , gacur gucur , bazen inanılmaz hızlı çıkıyor sesler ,seriye bağlamış gibi:)

Bizim üst komşu tuvalete girse sesini biz duyuyoruz.
Bizim sesler de onlara gidiyordur haliyle...
konuyu tam bilmeden yorum yapamıyorum o yüzden.

Ses olmasada yüzyüze bakınca birlikte olduğunuzu biliolar zaten
Sessizliğe karşıyım üzgünüm :)
Kaç desibele kadar karşısınız? Biz mesela A+ sınıf bir elektrikli süpürgenin çıkardığı sese kadar toleranslıyız. Sizce bunun standartı nedir hocam?
Çocuğum sana sevişme diyen mi var. Çatır çatır sevişinde kendinize kalsın yaptıklarınız. Naklen yayın iyi olmuyor

bence o tonton teyze yenı evlı zmanlarını cok cılınca gecırmıstır yatak odasında herkesıde aynı sanıyodur veya oyle ses olan bı seye sahıt olduysa bunu oglununda duyum etkılenııcegınden korkuyo olmasın :)))

Ay sizin siniriniz bozulmus ama ben cok guldum, teyzeme bak yaa yirim onu yirim.
Oglu bekarsa sizin seslerden etkilenip evlenicem, bana kari bulun diye tutturur diye korkmusur kadincagiz.

Ayy çok kötü bir durum.. Bizde yeni evliyiz ve alt katta benim akrabam oturuyor.
Ses yalıtımınında iyi olduğu söylenemez. Geçenlerde laf arasında şakayla ben sizin sesinizi hiç duymuyorum falan dedi ama ya duyuyorsaa... Çok fena işkillendim şimdi

karismaya hakki yok tabi ama gercekten ses duymasalar gelip soyleyecegini sanmiyorum...ama ben olsam imkan varsa ses yalitimini yaptirir sonra da doya doya istedigim gibi ozgurlugume kavusurdum

Reactions: gve

sanırım anlayışımız biraz farklı.
özgürlük herkes için olması gereken bir kavramdır, yalnız bu özgürlüğümüz başkasının hayatına, özgürlüğüne girecek kadar genişse o zaman kısıtlamamız ve başkasının özgürlüğüne suistimal etmemiz gerekmektedir.
kısaca; bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.
nokta.

Bizim yan dairenin yatak odası bizim salonla yanyana onlarında sesi geliyor:) bazen akşam televizyon kapalı kitap okuduğumuzda sesler gelince bizde gülüşüyoruz:))
Hatta düşünüyorm diğer yan tarafta ki daireye de bizim sesimi gidiyo mu diye

Sesli sevişerek komşunun hangi özgürlüğünü elinden alıyoruz ?
Cevabı yok
Îyî günler :)

Yazık demek teyzenin oğlu böyle şeyler duyup evlenmek istiyorum diye tuturduysa zaar

Canım duvarlar inceyse en ufak ses dahi geçebiliyor benim ilk oturduğum ev öyledi malesef alt komşumuzun sesleri çok net geliyordu öyle bardak dayamaya gerek olmadan ben söyledim bu durumu bidaha ses duymadım şimdi ki evim ses yalıtımlı şükür yani bence acilen bi çözüm bul genç bi erkeğin senin sesini duyması hiç hoş değil belki senin seninle kendini tatmin bile edebilir kadının uyarmasınada kızma kimse senin sesini dinlemek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…