yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Parasını vereceksen alasını yaptırırım teyze deseydiniz

malesef benim de başıma geldi maşallahı var bu yeni evli çiftlerin nerdeyse her Allahın günü yapıyorlar bu zamana kadar hiç duymazdım tepeme o çift gelince duymaya başladım bu kadar akustik teşhirci olamaz bi insan yuh yanii azgınca inleme bagırma sesleri , insana kendi evinde kulaklıkla müzik dinlettiriyo bu tipler.. insan şikayet etmeyede utanıyo. kesinlikle özellikle yatak odalarında ses yalıtım sistemi olmalı.

çok saçma demek ki o seslere özellikle duyarlılığın var bana kimsenin evinden ses gelmyr

Teyzeye biraz yüklenilmiş ama belkide kadın doğruyu söylüyor olamaz mı zaman zaman burayada konu açılıyor komşularımızın yatak odası sesi geliyor diye konu sahiplerine genellikle söylenenler git komşunla konuş oluyor,bu konuda da bahsi geçen komşu gelmiş konuşmuş,sorunun halledilmesi için siz şimdi üst kat komşumuzun sesleri bize geliyor ne yapmamız gerek deseydiniz git komşunla konuş olurdu cevapların bir çoğu yada kapısına not bırak olurdu kadın doğruyuda söylebilir yani,yalıtım yoksa gerçekten öksürsen bile duyarsın.

Uni.deki evimde ust katin yatak odasi benim odamin ustuydu. Her gece inleme ve cigliklarla bezeli aksiyonlu ve yogun bi sex hayatlari vardi ciftin. Gercekten huzursuz oluyodum. Hele sabaha kadar ders calismak zorunda oldugum geceler iskenceydi. (Nasil bi bunyeleri vardi anlamiyorum her gece her gece o dozda) Baska odaya gecme sansim yok, herkesin bi odasi vardi sonucta. Sikayet etmedim hic ama apartman duzeninde yasayan insanlarin bazi seylere dikkat etmesi lazim. Turk kulturunde bu saygi yok. Muzik tv pc sesleri kavga sesleri temizlik tamir tamirat hali silkeleme hep bi kaos apartmanlarda

Konu sahibi icin soylemiyorum, o zaten duyarli bir hanim belli ki. Genel olarak yani

Bizim en üste de yeni gelin gelmiş, yan dairedeki ablayla samimiyiz, duşta yapıyormuş bunlar sesleri de hep geliyormuş, bağırmaları inlemeleri... Ben hayret ettim, hala da başıma gelmeden inanamam sanırım
Bizim yatağımız da çok gıcırdar, genelde bazalı yataklar öyledir. Millete ses gitmesin diye iniveriyoruz yere battaniye serip Benim üstümdekinin de hiç duymadım bu tür şeylerini Allah var. Düşüncesizlik bence bu ahh oh seslerini millete duyurmak

Bende üst komşumun seslerinden şikayetciyim bu sabah onun sesiyle uyandım yine

ama çıkardığı ses böyle bir mesele değil evli bir oğlu var ona boşan boşan diye bağıran cadı bir kaynana yaşıyor tepemizde

ama abartmıyorum istikrarlı olarak hergün bağırıyor bu kadın yazık gelinine.

Gerçekten mi ya
Bence de yazık geline...

Gerçekten mi ya
Bence de yazık geline...

gerçek tabi canım 1 seneye yakındır devam ediyor bu durum gelini ve oğlu ayrı evde yaşıyor ama oğlu ne zaman buraya gelse kadın başlıyor bağırmaya boşan o zaman boşan o zaman diye
ve yahut telefonda boşan boşan diye bağırıyor
geçen eşimde duymuş yine boşan diye bağırırken
bıktık gerçekten bu kadar da gürültülü bağırılmaz ki biz değil bütün abartman inliyor

düşüncesizlik ve teşhircilik başka bişey değil, teşhirciler.... ben kondisyon bisikletine biniyordum alt katımda iş arkadaşım oturuyo , çok ses yapıyo gece binme bisiklete demişti ben de daha kullanmıyorum. hayır yani bizmi çok düşünceliyiz, bu insanlar mı çok rahat anlamadım gitti sorun kimde...

Tabi ne yaşadıklarını bilmiyoruz da zaten geliniyle ayrı yaşıyor derdi ne ki bu kadının. Valla üzüldüm. Büyüklerin yapıcı olması lazım. Benim ailem de ateşe körükle gider hep böyle

Tabi ne yaşadıklarını bilmiyoruz da zaten geliniyle ayrı yaşıyor derdi ne ki bu kadının. Valla üzüldüm. Büyüklerin yapıcı olması lazım. Benim ailem de ateşe körükle gider hep böyle

Ben biliyorum sorununu 6 yıldır tanıyorum bu kadını dominant bir tip illa onun sözü dinlenecek

o gelinin kendi ailesine gidip gelmesini istemiyor ve gelip onun temizliğine işine yardım etmesini istiyor

hatta onun yanına taşınmasını gözlerini pörtlete pörtlete öyle bir konuşuyor ki ben bile tırsıyorum kadından

gelini sağa sola anlatıyor şöyle kötü böyle tembel diye oysaki kendi beğendi görücü üsulüyle aldı ama

Yav ne olacak bu yeni evlerin ses sorunu. Biz de sabahları gegirme sesiyle uyanıyoruz. Bir insan uyanir uyanmaz o kadar sesli nasil gegirir hem de istisnasiz her sabah. Doktor tavsiye edicem ama alttan mi geliyor ustten mi cozemedim.Sitenin havuzu var saunasi var fitness salonu var ama yalıtımı yok. Saglamligini siz tahmin edin. Bi deprem olsa üzerimize çöker o incecik duvarlarla

Abovvv komşularının sesinden amma rahatsız olan varmış bende dahil konu sahibi yaptır sen ses yalıtımını yazık teyzeye

Onu bırak, bizim daire en altta, millet üstten sifonu çekiyor bizim ev kanalizasyon gibi kokuyor. Yatak odama kadar b.k kokusu siniyor Kimsenin suçu yok tabi bunda, binanın yapısında sorun. Ama insan tiksiniyor
Oww senin işin daha zor taşınma şansın varsa kaç ordan 2-3 daireli biyere geç ben arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…